Bíle pupínky na vulvě

Anonymní
9.9.24 00:52

bile pupinky na vulve

Ahoj, je mi hrozne trapne to sem psat. rada bych upozornila, ze nejsem nejaky troll. jen jsem bezradna. u vstupu do vaginy mam takove bile pupinky, je jich vice, takova krupicka. hrozne se za to stydim :oops: je mi 15 a prestoze vim, ze tu nemam co delat, potrebuji poradit nebo pomoct. nemela jsem pohlavni styk, ani nic co by mu bylo podobne, nebo mu predchazelo. na gyn. jsem s tim taky nebyla. :( jsem hrozny stresar a stydlin. co by si o mne asi mysleli? netusim co mam delat. nemate nekdo taky takove zkusenosti? neboli to, nesvedi to, proste nic, jako by tam nic nebylo, az na to, ze to jde videt :nevim: budu rada za kazdou pomoc a predem dekuji :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
186
9.9.24 06:54

Ahoj, budou to zrejme jen podkozni pupinky a ty jsou neškodny.. pro svuj klid to rekni mamce, lepsi chvilka studu nez aby to bylo neco horsiho. Drzim palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.9.24 19:35

@Jabadabadu69 no ono je to s mamkou tezke. myslim si, ze by me odsoudila a pak to jeste rikala vsem svym kamaradkam a ostatnim lidem :( a urcite by mi vynadala :zed: navic by to pro me byla hrozna ostuda :oops:, neni bohuzel moc chapava, ani si nejak nerozumime

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa