Bilé tenisky na maturitní ples

1
2.11.23 21:22

bilé tenisky na maturitní ples

Dobrý den,

syn má zítra maturitní ples, bude mít klasický černý oblek, společenské boty si ale nekoupil, myslíte, že nebude problém, kdyby si vzal bílé kotníkové tenisky nebo by bylo lepší zkusit ráno ještě někde sehnat společenské boty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2673
2.11.23 21:26
@knovakova píše:
Dobrý den,syn má zítra maturitní ples, bude mít klasický černý oblek, společenské boty si ale nekoupil, myslíte, že nebude problém, kdyby si vzal bílé kotníkové tenisky nebo by bylo lepší zkusit ráno ještě někde sehnat společenské boty?

Určitě ještě sehnat společenské boty. Teď se přiznám :oops: netuším jestli to není nějaký trend teď. Ale tenisky natož bílé k černému obleku to je šílené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3758
2.11.23 21:26

Určitě ty boty koupit. Tohle je opravdu nevhodné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra.B1
2.11.23 21:35

Pokud to třída pojme tak, že budou mít pohodlné boty všichni, aby mohli dovádět, tak bych v tom problém neviděla.

• Citovat
  • Upravit
5889
2.11.23 21:53

Volila bych společenské či alespoň černé kožené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69126
2.11.23 21:55

Asi jsem stará škola, ale přijde mi to jako totální úlet. Asi mě ani nepřekvapí, že s takovým nápadem přijde maturant, navíc kluk, ale z pohledu rodiče mi přijde samozřejmé mu dost důrazně vysvětlit, co a proč ano a ne.
I když v dnešní době, kdy ve jménu hesel pohodlí nade vše a co je komu do toho, co nosím, kdy jsou mnohými tolerované i džíny do Národního, se vlastně ani ničemu nedivím. Možná ho třeba ještě budou někteří obdivovat, že je fakt cool.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
2.11.23 21:55
@knovakova píše:
Dobrý den,syn má zítra maturitní ples, bude mít klasický černý oblek, společenské boty si ale nekoupil, myslíte, že nebude problém, kdyby si vzal bílé kotníkové tenisky nebo by bylo lepší zkusit ráno ještě někde sehnat společenské boty?

Tenisky na ples nepatří. Kup mu společenské boty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22295
2.11.23 21:57

A do tanečních taky chodil v teniskach?

U Bati mají pohodlné společenské boty k obleku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15503
2.11.23 22:13

@knovakova Společenské boty seženeš v každé obuvi, koupila bych je, pro maturanti je nevhodné jít v keckach. I když loni jsem byla na maturaku a několik slečen mělo k šatům kecky, nebyly to ovšem maturantky, jen hosté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22295
2.11.23 22:14

Však ty boty ještě využije k maturitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stará známá
2.11.23 22:27

Bile tenisky jsou k obleku na maturitni ples nevhodne. Jak se to stane, ze vecer pred plesem zjistis, ze syn nema boty?

• Citovat
  • Upravit
Hanney
2.11.23 22:41
@knovakova píše:

Problém to nebude, za mê bude vypadat jak ko-kot, ale jeho vrstevníkum to možná prijde cool :nevim: Zase jit na celovečerní túru v novych botech taky není nejvodnējší. Asi bych to už nehrotila a nechala ho jít v teniskách. Holt má svûj styl a presto nejede vlak :D Užijte si to a budte v pohodē, to je hlavní.

• Citovat
  • Upravit
1609
2.11.23 22:45

Jedna věc je, jak to bude vypadat ( strašně) druhá, že mu nepůjde tančit, společenská obuv je hladká, kvůli zlkluzu. Přeci syn měl nějaké boty na běžné taneční hodiny, ty stačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16500
2.11.23 22:55

Tak přeci jen, je to společenská akce.
Ještě k tomu maturitní ples.
Zážitek, na celý život.
Já sama si pamatuji, jak jsme tenkrát s holkama vybíraly šaty, v bílé nebo černé barvě.
Vizuálně to měl být efekt šachovnice. :D
Myslím, že vhodná obuv ke společenskému obleku, je úplnou samozřejmostí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
2.11.23 22:58

Hlavně takové boty se vážně neztratí. Do těch nepřibere a do budoucna jako když je najde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková