Bílý make-up na Halloween

4
24.10.16 20:02

bílý make-up na halloween

Ahoj
Nevíte někdo jak si doma udělat bílý makeup? Potřebuji to už na pátek tak se mi objednávání nevyplatí a u nás v papírnictví mají jen tužky na obličej a ta tolik nekryje.Co takhle dát bílou potravinářskou barvu no make-upu, nezkoušel někdo? Díky za rady a tipy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
24.10.16 20:10

@NaHa Já bych zkusila asi rozpustit bílou křídu :-D, ale nikdy jsem to nezkoušela :think:

• Citovat
  • Upravit
143
24.10.16 20:11

Jednou jsme na táboře použili bílý tekutý pudr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
24.10.16 20:14
@Anonymní píše:
@NaHa Já bych zkusila asi rozpustit bílou křídu :-D, ale nikdy jsem to nezkoušela :think:

křída se nerozpustí ne? :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
24.10.16 20:16

@NaHa napatlej na sebe pořádnou vrstvu nivei. :-) Myslím té klasické v plechové dózičce. :-) Je pěkně mastná a když dáš vrstvu, tak jen tak nesleze. A navíc krásně voní a ještě budeš mít pak pěknou vyživenou pleť :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
24.10.16 20:16

Kup tekutý pudr ;) Na táborech to fungovalo. Ale pak namazat obličej, to svědění po umytí bych už zažít nechtěla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
24.10.16 20:18

@NaHa jinak mě napadlo, měli jsme doma nějaké barvy na obličej, patlala jsem s tím dceři dlaně a tlapky a pak to obtiskávali na památku. :-) Byla tam i bílá barva. :-) Ty barevné kryli hodně dobře, ale bílou vyzkoušenou nemám no :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
24.10.16 20:18
@Taka píše:
Kup tekutý pudr ;) Na táborech to fungovalo. Ale pak namazat obličej, to svědění po umytí bych už zažít nechtěla :mrgreen:
:P :P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
24.10.16 20:37

Tekutý pudr ne, ten popraská. Koupila bych barvy na obličej, mají většinou i bílou. Případně bílé makeupy jsem viděla v nějakém gothic eshopu. Možná bych se poptala i v DM, tam mají leccos

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
24.10.16 22:05

My jsme kupovali v DM oblicejove barvy, byla tam i bila. Vypadalo to jako tluste fixy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí