Bílý vánoční stromek fota
- Fotoalbum (4)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
To byl jen takhle? Promiň, ale je to děsný, já jsem v tomhle konzervativní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Se mi ten stromek zdá být jak nahatý, pokud byl jen takhle.
Pokud budete chtít zase bílý, tak světýlka, vícebarevné baňky, ozdoby…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jako doplněk do bytu, k nábytku výborný…ale já jsem taky za ty živé, zelené… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ikyki Mě se moc líbí, to je otázka vkusu
Já bych doplnila zlatý řetěz. No ale inspiraci bohužel nemám, máme klasiku zelený umělý stromek. Stejda google našel tohle https://www.google.cz/search?…
Příspěvek upraven 28.11.13 v 10:16
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak taky to neni muj salek kavy, ale myslim, ze se neco udelat da. Urcite bych se neomezila jen na cervenou, ale zkusila i jine barvy, ja mam rada fialovou, tyrkysovou, ruzovou, zelenou, vinovou - vic do fialova. Koulicky ruznych velikosti. K tomu muzes do stejnych barev udelat větší a menší masle ktere dratkem navazes na jehlicky. Ideální jsou na to v galanterii satenové stuhy.
zajimave by byly i nejake skleneé ozdoby typu rampouch.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud chceš potěšit dítě, tak hodně světýlek a čokoládek
Na nějaké skleněné ozdoby bych se vykašlala. Udělala bych ho do červena ať je to veselý. Já zas nemám ráda zdobení v barvách do fialova nebo modra atd…Jsem pro živý stromeček a červeno zlatou výzdobu a nebo ještě červeno-stříbrnou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak za mě taky ne, ale sto lidí sto chutí - já tam nebydlím a není to můj stromek
. Ale pokud by mi ho někdo vnutil, tak bych asi ty Vánoce nerozdýchala, a to je miluju. Mám ještě ozdoby z dětství - krásné, malované baňky, zdobené. Ráda je vytahuju, mám k nim vztah a dělají nám tu pravou vánoční atmosféru. Stromek tedy máme živý…ale já jsem fakt staromilec. Každý ať má Vánoce a stromek jak se mu líbí. Dneska jsou ale k dostání i umělé stromky hezčí a přirozenější pro ty, co nechtějí živý stromek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ikyki Ještě nějaké velké svítící koule. Chce to pořádně oživit. On ten stromeček za denního světla asi bude vypadat „jinak“ jak ty zelené, nicméně za šera a tmy může být vkusně osvětlený docela zajímavý.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme bílý, ale více zdobený, buď mišmaš nebo do určité barvy ![]()
Příspěvek upraven 28.11.13 v 10:51
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě to přijde jak takový albínský stromek. Dokážu si ho představit v designovém bytě bez dětí a vánočních koled. Jinak kouzlo vánoc mi tam trochu chybí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych ho sice taky doma nechtěla, ale úplně strašný mi nepřijde. Nelíbí se mi tam hlavně špice, na tom googlu byl ten samý, ale jako špice byla červená hvězda a to bylo lepší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja se radsi zdrzim komentare
budou Vanoce, tak chci byt hodna
- Citovat
- Upravit
Máte někdo a popřípadě foto
dávám můj z loňska a letos bych ráda veselejší pro dcerku ráda bych se nechala inspirovat