Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj holky, máte nějaký vyzkoušený make-up bez silikonu a parabenu, který by byl dobrý a nedráždil pleť předem děkuji za odpověď
![]()
Já měla Logonu a Santé a byla jsem moc spokojená. Mám smíšenou pleť, měla jsem od obou vzoreček a vydržel několik aplikací.
Ahoj, co Alverde z DMka? Mě vcelku vyhovoval, teď teda žádný nepoužívám, z lenosti a kvůli sportu ![]()
Já už přes rok používám jen kosmetiku od 100% Pure a nemůžu si ji vynachválit
Používat něco, co narozdíl od těch chemických břeček pleť vyživuje a prospívá jí, je fakt radost
Je trochu dražší, ale na tu kvalitu se vyplatí si našetřit ![]()
Mám od nich tónující hydratační krém (používám místo make-upu, lehce kryje) a jsem s ním opravdu moc spokojená. Nedělá fleky, má absolutně přirozenou barvu, nevytváří masku, pleť nedusí, nedrolí se..Je prostě jako mírně zabarvený krém..nádhera ![]()
Já používám make-up od Ryoru. Nevím teda, jaké je přesně jeho složení, každopádně mně sedí jako jeden z mála a jsem s ním spokojená, stejně jako celkově s kosmetikou této značky. Za málo peněz hodně muziky.
@TerezkaM Na jakou pleť je 100% Pure? Už jsem o něm slyšela. Mám suchou pleť.
Děkuji.
Tak já se přiznám, že jsem poněkud v šoku. Make-up za víc jak 1000,– pro mě není trochu dražší, to si nemůžu dovolit. Teda mohla bych, ale ![]()