Bio make-up

34
2.1.16 21:47

Bio make-up

Ahoj holky, máte nějaký vyzkoušený make-up bez silikonu a parabenu, který by byl dobrý a nedráždil pleť předem děkuji za odpověď :) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Lizzi
2.1.16 21:51

Já měla Logonu a Santé a byla jsem moc spokojená. Mám smíšenou pleť, měla jsem od obou vzoreček a vydržel několik aplikací.

• Citovat
  • Upravit
17
2.1.16 21:52

Ahoj, co Alverde z DMka? Mě vcelku vyhovoval, teď teda žádný nepoužívám, z lenosti a kvůli sportu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
2.1.16 22:07

Z Dmka dělá hrozný fleky :lol: ale kouknu na to Santé :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
366
2.1.16 22:25

Já už přes rok používám jen kosmetiku od 100% Pure a nemůžu si ji vynachválit :) Používat něco, co narozdíl od těch chemických břeček pleť vyživuje a prospívá jí, je fakt radost :) Je trochu dražší, ale na tu kvalitu se vyplatí si našetřit :)

Mám od nich tónující hydratační krém (používám místo make-upu, lehce kryje) a jsem s ním opravdu moc spokojená. Nedělá fleky, má absolutně přirozenou barvu, nevytváří masku, pleť nedusí, nedrolí se..Je prostě jako mírně zabarvený krém..nádhera :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
2.1.16 22:41

Tak to budu muset okouknout děkuji za tip! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
2.1.16 22:45

Já používám make-up od Ryoru. Nevím teda, jaké je přesně jeho složení, každopádně mně sedí jako jeden z mála a jsem s ním spokojená, stejně jako celkově s kosmetikou této značky. Za málo peněz hodně muziky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
2.1.16 22:47

S dovolením se háčkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
2.1.16 23:19

@TerezkaM Na jakou pleť je 100% Pure? Už jsem o něm slyšela. Mám suchou pleť.
Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
3.1.16 13:51

Tak já se přiznám, že jsem poněkud v šoku. Make-up za víc jak 1000,– pro mě není trochu dražší, to si nemůžu dovolit. Teda mohla bych, ale :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí