Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@lucilda82 píše:
Tak jsem dnes prolezla různé lékárny a nikde nic.
no tak to u nas ten dvojpack vyjde lip ne? ![]()
Nikdo nepsal o zkouseni ne? holky se ptaly kde je to vyhodneji myslim- ale treba se pletu ![]()
@gabinka píše:
Nikdo nepsal o zkouseni ne? holky se ptaly kde je to vyhodneji myslim- ale treba se pletu
Já jsem balence do soukromé zprávy psala, že chci vyzkoušet tu micelárku. Už jsem ji ale vyzkoušela a super. Takže teď už sháním najisto. Ale u nás nikde v okoli v lékárně v akci není. Leda že bys mi ji koupila a poslala poštou?
![]()
No ted jedu na tyden pryc na dovcu tak pokud ji jeste budem mit az prijedu tak jo. mrknu a napisu 19.8.
Tak hlasim ze jeste jsou za tech 545 2×500ml- ale pripocti si postovne nevim kolik ted je…klidne poslu
Holky, doporučuji sledovat Biodermu na Facebooku. tam většinou takové akce hlásí ![]()
Ahojky, už půl roku čekám na akci Bioderma Atoderm krém 1+1 ZDARMA, je to u Tebe ještě aktuální?
@balenka Dobrý den, je ještě možné sehnat micelárku Bioderma levněji? Díky! ![]()
@krystinka.a píše:
@balenka Dobrý den, je ještě možné sehnat micelárku Bioderma levněji? Díky!
já jí koupila minulý týden tu zelenou řadu sébium. Na FB Biodermy psali že akce bude první-druhý týden v říjnu, takže možná ještě budou.