Biologická léčba

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1
21.10.19 11:16

@lamvinek mohla bych se vám zeptat přítel bere biologickou léčbu humiru, chceme pocit dítě ale chceme to nejdříve probrat s jeho doktorkou. Chci se jen zeptat jen bojím se že když ji výsadní bude mít zas veliký bolesti, tělo si zadaná už i o další injekci po 14 dnech a já si Chci zeptat může mu nechat léčbu nebo mu to něčím nahradí? Předem děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
21.6.22 06:51
@Jitka1976 píše:
No..já jsem taky na BL…kvůli revmatoidní artritidě…v podpisovém souhlasu s léčbou se skutečně otěhotnění nedoporučuje…BL poškozuje dna buněk (u RA) a dítě by se „mohlo“ narodit s vadou…
Beru ještě Methotrexát a u toho je např. hrozba rozštěpu páteře u dítěte (taky snižuje imunitu, jako BL)…ale to je u mě, jako ženy…netuším jaký vliv to má na spermie…ale ani u chlapů se to nedoporučuje…
Není to 100%…asi je tam zvýšená možnost výskytu vývoj. vad…případně samovolných potratů..ať si přítel zavolá svému lékaři, ten poradí…

Můžu se zeptat ohledně BL na revmatoidní artritidu zda vám. to pomáhá a jak to probíhá. Revmatoidni artritida jaký máte stupeň a v čem se to jako zlepší. Mam to samé a mnel bych podstoupit léčbu ale nějak tomu nevěřím. Dekujj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
21.6.22 06:59
@Soory píše:
Můžu se zeptat ohledně BL na revmatoidní artritidu zda vám. to pomáhá a jak to probíhá. Revmatoidni artritida jaký máte stupeň a v čem se to jako zlepší. Mam to samé a mnel bych podstoupit léčbu ale nějak tomu nevěřím. Dekujj

Uživatelka ti už neodpoví. Má zrušený profil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76281
21.6.22 07:13
@Soory píše:
Můžu se zeptat ohledně BL na revmatoidní artritidu zda vám. to pomáhá a jak to probíhá. Revmatoidni artritida jaký máte stupeň a v čem se to jako zlepší. Mam to samé a mnel bych podstoupit léčbu ale nějak tomu nevěřím. Dekujj

tak když drahé biologické léčbě, kterou spousta lidí nedostane, nevěříš, tak to odmítni, aspoň se dostane na někoho, kdo na to toužebně čeká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
4.7.22 09:28

Chtěla bych se zeptat,
stalo se někomu, kdo bio. lecbu užívá dlouhodobě, že po určité době přestala být účinná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková