Bití dětí - jaký je váš názor?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
87
24.12.14 21:16

@MarkétkaBeruška Ví že je adoptovaná a na biologickou rodinu si trochu pamatuje i když jen mlhavě. Za učitelku jsem šla a měla jsem s ní dost dramatický rozhovor. :cert: Taky jsem nepochopila jak si tohle může dovolit. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
25.12.14 23:05
@Magdaleeena píše:
A myslíš, že tu autoritu může mít vážně jen rodič, který dá na zadek..? Já to nemyslím nijak zle, jen jestli si myslíš, kdybys třebas jednou za čtvrt roku dala na zadek, že by Ti neřekl „co zase otravuješ“? My jsme čtyři sourozenci, ale já si to třebas vůbec nedokážu představit, že by toto kdokoliv z nás řekl, ale není to tím „zadkem“. Můj bratr má 35, rozhodně není žádný mamánek, ale toto by mámě nikdy neřekl. I jeho žena říká, že má před ní respekt. Já to mám stejně, mám svou hlavu, ale mou máma respektuji.
@kotýsek

jooo, to nevím, jaká by byla skutečnost, protože mě je 38 já jako malá jsem si schytávala také na zadek a mám uplně jiný postoj k rodičům -jsou pro mě přirozená autorita a mám knim určitý respekt. Já sama si nedokážu ani představit, že bych mamce něco takového řekla v telefoně, natož aby to byla realita :-)
nevím, kde je potom chyba, já brala vždy výchovu dětí po dobrém a vysvětlovala-vubec nedostávaly. A tet, když vidím jejich chování, tak si začínám myslet, že když zasloužily, tak jim měla jedna sednout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
25.12.14 23:16
@bambooska píše:
@kotýsek úcta a respekt se dá vydobýt bitím?

záleží co bereš za bití :-)
moje děti nedostávaly vůbec, ikdyž zasloužily a mnohdy jsem slyšela od druhých věty, tak mojemu by už přistála facka a já jen napomínala a vysvětlovala a tet po letech se mi to jeví, že to byla chyba. Berou mě, jako kamarádku a také se semnou tak baví a vubec ne, jako matku s aspoň minimálním respektem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
26.12.14 21:08

@kotýsek Má mamka je o 4 roky starší než ty. A také jí beru jako kamarádku. Jako tu nejlepší. Až na pár věcí jí říkám vše. Několikrát týdně si voláme, každý den si píšeme, i když se jedná jen o popřání dobré noci, nebo aby jí rychle utekla noční směna… Já nevím, jak se má uctívat, ale já jí beru jako někoho, komu můžu cokoliv říct (myšleno svěřit se), kdo mi vždy a ve všem pomůže, když bude potřeba, s kým se často směju, pro koho bych dýchala..
A i přesto bych jí nikdy neodsekla slovy „Co zase otravuješ.“ To bych koneckonců neřekla ale asi nikomu.
Můj brácha má k mamce stejný kamarádský vztah. I po odstěhování jí občas (né tak často jako já) sám zavolá, ale tohle by mamce bez zábran řekl. Ale nemyslel by to zle. A ani mamka by to tak nebrala.

Lepší kamarádský vztah než žádný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6875
2.2.18 18:14

Takove videa si ani nepoustim… :,( je mi z toho ouzko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.2.18 18:18
@Anonymní píše:
http://www.blesk.cz/…natacel.html
Holky co na to říkáte? Mě je z toho na blití..
:,( :,( :,( :,( tak to je humus vsech humusu. Videla jsem i jedno video, konkretne z CR kde cikanka bila svou malou holcicku botou pred lidma. Uplne si na ni vybijela svou zlost. Bych tu kund* chytla za vlasy a vytrela sni podlahy, kdyby to videla.
  • Citovat
  • Upravit
23018
2.2.18 18:23

No jo Indie :cert: to nejsou lidi, ale zvířata..poslední dobou pořád čtu nějaké tyranie z Indie..včera to snad bylo znásilněné 8mesicni miminko bratrancem. Indove jsou hnusný prasata :pocitac:
Je to příšerný, co se tam děje 8o :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23018
2.2.18 18:24

@kve-tinka já právě také ne, ještě to dokážu přečíst, ale vidět to na to nemam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marie432875
2.2.18 18:25

Video nepoustim, stačí mi článek. Z toho by jeden blil. Hlavne ze kdyz si chce clovek koupit psa, musi zajistit dobre podmínky pro jeho chov. Ale deti si muze udělat kdejaká havěť co ma mozek prvoka. :,(

• Citovat
  • Upravit
Malinkydablik
2.2.18 18:28

Já myslím, že ten kdo své dítě bije, si možná ani neuvědomuje, že selhal „ve vychově“ už dávno předtím… protože děti on nejmenšího malinka, přebírají vzory chování od nás rodiču, a pokud jsme mu dobrym příkladem, není potřeba žádná „vychovná metoda“ a už vubec ne formou bití..

• Citovat
  • Upravit
6307
2.2.18 18:32

Proboha no to snad není možný :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
2.2.18 18:47

@Mmsg Co to je za blábol proboha :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
2.2.18 18:48
@Malinkydablik píše:
Já myslím, že ten kdo své dítě bije, si možná ani neuvědomuje, že selhal „ve vychově“ už dávno předtím… protože děti on nejmenšího malinka, přebírají vzory chování od nás rodiču, a pokud jsme mu dobrym příkladem, není potřeba žádná „vychovná metoda“ a už vubec ne formou bití..

Tak to si pocti vedlejsi diskuzi o male tyrance. Tam by mlatila (vychovne) kazda druha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
2.2.18 18:49
@Anonymní píše:
http://www.blesk.cz/…natacel.html
Holky co na to říkáte? Mě je z toho na blití..

a proc takove veci ctes? a tady si pak honis triko, jak jses z toho hotova. Na svete se deji mnohem horsi veci, to ti nevadi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7209
2.2.18 18:50
@Malinkydablik píše:
Já myslím, že ten kdo své dítě bije, si možná ani neuvědomuje, že selhal „ve vychově“ už dávno předtím… protože děti on nejmenšího malinka, přebírají vzory chování od nás rodiču, a pokud jsme mu dobrym příkladem, není potřeba žádná „vychovná metoda“ a už vubec ne formou bití..

Blbost. Kolik je rodičů, kteří byli dobří vychovatelé a dêti nebili a vyrostl jim „hajzlík“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí