Kamarád chce spolykat prášky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
49159
29.10.14 10:18
@Honzuovka píše:
ne, na tohle je strašně tvrdohlavej, ne že by se tomu bránil, že je to trapný nebo tak, ale on vždycky mluví tak, jako že to všechno je jeho život, on sám sobě rozumí nejlíp a tak.
řekni mu že se o něj bojíš, že nevíš co máš udělat ale že o něj máš velký strach.. někdy to pomůže..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
29.10.14 10:19
@jdukolem píše:
přesně tak, setkala jsem se i s pracovnicí krizvého centra které volal klient a zdál se jí nějaký zvláštní a až v průběhu hovoru vyplynulo, že leží ve vaně, a že si podřezal žíly a jen nechtěl být sám, když odchází :nevim:
našli ho pozdě… :(

Noční můra všech konzultantů :( Děs…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
29.10.14 10:20
@Ester13 píše:
Noční můra všech konzultantů :( Děs…

ano.. od té doby jsem háklivá na prohlášení - kdo o tom mluví nic neudělá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
29.10.14 10:21
@jdukolem píše: řekni mu že se o něj bojíš, že nevíš co máš udělat ale že o něj máš velký strach.. někdy to pomůže..

Přesně tak.
Kdyžtak zavolej sem, můžete spolu něco vymyslet: 222 580 697. Pražská linka důvěry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7749
29.10.14 10:22
@Ester13 píše:
Né, nemyslela jsem tím Tebe. Ani zakladatelku, vidím, že tady každý radí zasáhnout. Myslela jsem to obecně. Že by to mohlo svádět k tomu, mluví o tom, chce pozornost, nic si neudělá…

Ale on si třeba i něco udělá, ale tímto si pojistil, že to někdo bude řešit, že.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
29.10.14 10:23
@Fíková píše:
Ale on si třeba i něco udělá, ale tímto si pojistil, že to někdo bude řešit, že.

což je dobře protože je to volání o pomoc - nejspíš.. těžko soudit na dálku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
29.10.14 10:23
@jdukolem píše:
ano.. od té doby jsem háklivá na prohlášení - kdo o tom mluví nic neudělá

Já taky a ježí se mi chlupy, když to slyším, ale bohužel je to velmi častá pověra. Jasně, plno z toho je výkřiků, snaha o pozornost, vydírání, ale mnoho ne :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
29.10.14 10:24

Já ho právě znám a proto mám strach, protože vím, že kdyby opravdu chtěl, udělal by to, je dost citlivej a labilní. No…zkontaktovala jsem tu jeho kamarádku, bude se snažit se mu dovolat. Ale taky mi říkala, že včera už byl po hlase nějakej divnej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
@Fíková píše:
Ale on si třeba i něco udělá, ale tímto si pojistil, že to někdo bude řešit, že.

No, ale to je dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
@Ester13 píše:
Já taky a ježí se mi chlupy, když to slyším, ale bohužel je to velmi častá pověra. Jasně, plno z toho je výkřiků, snaha o pozornost, vydírání, ale mnoho ne :,(

no právě, nikdy bych si netroufla to odhadovat, protože člověk nikdy neví… a za mě lepší planý poplach okolo hysterika než to prošvihnout nějakou laxností

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
29.10.14 10:25
@Honzuovka píše:
Tak se mi podařilo sehnat tu kamarádku, ale telefon jí prej vytípává.

tak bych to normálně nahlásila na policii.
Jestli že se už v minulosti o sebevraždu pokusil.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
29.10.14 10:25
@Honzuovka píše:
Já ho právě znám a proto mám strach, protože vím, že kdyby opravdu chtěl, udělal by to, je dost citlivej a labilní. No…zkontaktovala jsem tu jeho kamarádku, bude se snažit se mu dovolat. Ale taky mi říkala, že včera už byl po hlase nějakej divnej.

zavolej někam do krizového centra na linku důvěry, kamkoliv..at ti řeknou co přesně máš dělat, kontaktovat kamarádku je dobře, ale samy asi nic nezmůžete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7749
29.10.14 10:26
@Ester13 píše:
No, ale to je dobře.

No a v tom případě se doopravdy zabít nechce. O tom mluvím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
29.10.14 10:29

Víte co je hrozný? Že nad tímhle stejně nikdo z nás moc nemá. Když bude chtít, udělá to, zajede někam, kde ho nedohledáme a bude mít ten svůj klid. Člověk se snaží, hustí do něj, jak moc ho potřebuje, jak ho mám ráda, ale on je jak když neslyší, nevidí. Je mi z toho fakt smutno, protože on je tak strašně hodnej, akorát si všechno bere moc osobně a všechno až moc prožívá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
29.10.14 10:30
@Honzuovka píše:
Víte co je hrozný? Že nad tímhle stejně nikdo z nás moc nemá. Když bude chtít, udělá to, zajede někam, kde ho nedohledáme a bude mít ten svůj klid. Člověk se snaží, hustí do něj, jak moc ho potřebuje, jak ho mám ráda, ale on je jak když neslyší, nevidí. Je mi z toho fakt smutno, protože on je tak strašně hodnej, akorát si všechno bere moc osobně a všechno až moc prožívá.

potřebuje pomoct, řeklas mu že o něj máš strach?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí