Kamarád chce spolykat prášky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10657
29.10.14 13:55

Ale jo, komunikuje se mnou. To jsem ráda. Ale telefon mi nebere, prej se mu nechce mluvit. Vypadá to, že se trochu uklidnil, když tam jede ta kamarádka, psal naposledy, že se spolu jdou dneska někam ožrat, tak snad se z toho vypovídá a kámoška ho ohlídá. Už jsem trochu klidnější, když vím, že bude pod dohledem. Ale stejně musím něco vymyslet, jak mu pomoct, aby zase nespadl na dno, až kamarádka odjede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3909
29.10.14 14:09

@Honzuovka Já mám trošku strach, že to nemůže být jen na Tobě. Máš svou vlastní rodinu, myslím, že by měl vyhledat odborníka, pokud má takové stavy… :nevim: Ale dobře, že bude dnes v pořádku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
29.10.14 14:13

No to nemůže, přítel by se po… kdyby zjistil, že mám o jinýho chlapa takovej zájem, jeho chlapská ješitnost by nepochopila, že je mi jako kamarád takto blízký. Zkusím za ním zítra zajít a probrat to s ním. Víc asi už nezmůžu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
29.10.14 14:14
@Honzuovka píše:
Ale jo, komunikuje se mnou. To jsem ráda. Ale telefon mi nebere, prej se mu nechce mluvit. Vypadá to, že se trochu uklidnil, když tam jede ta kamarádka, psal naposledy, že se spolu jdou dneska někam ožrat, tak snad se z toho vypovídá a kámoška ho ohlídá. Už jsem trochu klidnější, když vím, že bude pod dohledem. Ale stejně musím něco vymyslet, jak mu pomoct, aby zase nespadl na dno, až kamarádka odjede.

pro dnes je to tedy snad ošéfované, ale priorita je dotlačit ho někam k odborníkovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3909
29.10.14 14:20

@Honzuovka Přesně tak… takže si nedělej hlavu, kdyby jsi to všechno nezvládala… tohle ani není v Tvých silách. Takže jak píše @jdukolem - je opravdu třeba ho někam dotlačit… On si musí udělat ve svém životě pořádek. Nehledě na to, že Ty jsi z toho taky nešťastná a mimo, když to na Tebe tak přehazuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
29.10.14 14:22
@Honzuovka píše:
No to nemůže, přítel by se po… kdyby zjistil, že mám o jinýho chlapa takovej zájem, jeho chlapská ješitnost by nepochopila, že je mi jako kamarád takto blízký. Zkusím za ním zítra zajít a probrat to s ním. Víc asi už nezmůžu.

A tvuj pritel se s nim nekamaradi? Ze by jako moznost treba byla, ze by jste se zkamaradili a pak pripadne jeho stavy by jsi resila nejen sama, ale i s pritelem. :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
29.10.14 14:23

@snee ne, on ho vůbec nezná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
29.10.14 16:38
@Honzuovka píše:

pokud to ted „oznamil“ pri ztrate zamestnani, tak ho k tomu zenou existencni obavy. Domluv se s tou kamaradkou, at mu nabidne konkretni pomoc a to pujceni penez a pomoc pri hledani prace. Bud se na to slozite nebo to nejak vymyslite nebo se poptate jeho rodiny, to uz je pak detail. Kdyz dostane konkretni nabidku a uvidi, ze na to neni sam, ze mu nekdo rozumi, ze to nejsou jen „zvasty“ typu „potrebujeme te“ (ted to nemyslim jako urazku, beru to z jeho pohledu: jakoze je super, ze me nekdo potrebuje, ale najem to nezaplati, vis jak to myslim? - tim se zamotava do kolecka, kde je kazdemu na opbtiz).
No a jeste te kamaradce rekni, at ho pri tom ozirani se opravdu pohlida. Na me alkohol ma opacny ucinek - prohlubuje vsechny uzkosti :-( Tak se mu zamerne vyhybam v depresivnich navalech, muzu pozivat jen v dobrem rozpolozeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí