Kamarád chce spolykat prášky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10657
29.10.14 10:32
@jdukolem píše:
potřebuje pomoct, řeklas mu že o něj máš strach?

jo, on to ví. Jenže fakt je dneska jak když neslyší. Já na něj mluvila a on mluvil o něčem jiným, utápí se ve svých myšlenkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
29.10.14 10:37
@Honzuovka píše:
jo, on to ví. Jenže fakt je dneska jak když neslyší. Já na něj mluvila a on mluvil o něčem jiným, utápí se ve svých myšlenkách.

odborníka fakt..tady to nevyřešíme.. :nevim:
on nemá rodiče? někoho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
29.10.14 10:44

Rodiče ne, snad ta kamarádka, vždycky o ní mluvil, že je to jeho andílek, vrba, který se může vždycky vypovídat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7745
29.10.14 10:45

@Honzuovka já bych zavolala na centrum krizové intervence. Mají tam anonymní linku, ať ti poradí, co máš dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
29.10.14 10:49

Tak ta kamarádka teď sedá do auta a jede za ním. Je zlatá, má to přes celou republiku. Tak uvidíme, snad mu její přítomnost pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
29.10.14 10:55
@Honzuovka píše:
Tak ta kamarádka teď sedá do auta a jede za ním. Je zlatá, má to přes celou republiku. Tak uvidíme, snad mu její přítomnost pomůže.

Já bych třeba ještě zavolala do jeho práce. At tam na něj zatím mrknou. :think:

U nás znám kluka, který měl jednu demonstrativní sebevraždu a podruhé to dotáhl do konce. Nebylo mu ještě ani 18 let. :nevim: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
29.10.14 11:40

@Honzuovka Ty lidi, co o tom moc mluví, nikdy většinou nic takového neudělají a když jo, tak to udělají tak, aby je někdo co nejrychleji našel. :roll: :roll: :roll:,říká se to, že lidi, který to opravdu udělají o tom nikdy nemluví. Pouze můj názor, pár takových típků z nám :zed: :zed:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
29.10.14 11:42

Jo a jinak na takový lidi BLÁZINEC a léčení( to každopádně ) :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
29.10.14 11:42
@Mensy píše:
@Honzuovka Ty lidi, co o tom moc mluví, nikdy většinou nic takového neudělají a když jo, tak to udělají tak, aby je někdo co nejrychleji našel. :roll: :roll: :roll:,říká se to, že lidi, který to opravdu udělají o tom nikdy nemluví. Pouze můj názor, pár takových típků z nám :zed: :zed:.

Bohužel názor mylný. Statistika hovoří jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
29.10.14 11:44

Ten náš známý o sebevraždě také často mluvil. A bohužel nezůstal jen u mluvení :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
29.10.14 11:45
@Honzuovka píše:

No, to je zlato! Dej pak vědět, jak to dopadlo, co jste podnikli. Držím palce a ulož si tu linku důvěry, lze tam zavolat kdykoli, není výjimka, že tam zavolá někdo, kdo je s dotyčným, který potřebuje pomoc, potom se předá telefon. Nebo prostě mohou poradit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
29.10.14 11:47

@WERISKA Já si myslím, že tyhle lidi by se měli léčit už hned při prvním pokusu. :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3909
29.10.14 11:52

Ne ne, statistika bohužel mluví jasně :-( I když o tom mluví, to vůbec neznamená, že by to neudělali… tohle bohužel totiž neplatí! A je lepší je pohlídat. Bohužel při prvním pokusu, když je „reaktivní“ teda třeba na určitou silnou zkušenost v životě a psychiatr vyhodnotí, že na to „měl právo“, tak se léčit nemusí :-( Já bych mu normálně napsala, že jestli se Ti neozve, že tam někoho pošleš… a prostě bych kdyžtak kontaktovala policii nebo tak. Tohle v pořádku není…Nikdy nevíš, co udělá :-/ A otázka je, kdy ta kamarádka z druhého konce republiky dorazí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
29.10.14 13:22

@veveruschka jj, tak asi jo :( :( máte pravdu )!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
29.10.14 13:50

Lidi nejsou. stroje, aby na ne platilo, ze kdyz o tom mluvi, tak to neudela..a co kdyz udela, tak se zase bude rikat, ze kdo o tom mluvi, tak to udela? :roll: zkousela jsi se mu dovolat? Nebo mu posli sms, ze je pro tebe dulezity a ze si nemuze nic udelat, protoze by ti jeho pritomnost moc chybela..treba si to precte a ozve se ti :nevim: kazdopadne dobre, ze kamaradka tam jede :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí