Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
V Praze je prý hotový blázinec, kolabuje doprava neb nejdou ani semafory, nejezdí tramvaje ani metro. A živě si představuji ty chudáky lidi v nákupních centrech, jak opouští plné vozíky s nákupem na celý víkend a jen doufají, že se nějak dopraví domů. Já teda ráno odjela ještě v pohodě a tady na Rokycansku se nic neděje. Prý to chytlo tu oblast spíš na východ od Prahy.
Tak je rozdíl, když sedíte doma na perd.., nebo když zrovna sedíte v metru, uvíznete ve výtahu a není vám moc dobře, na frekventované křižovatce bez světel, přepravujete MHD nepohyblivého příbuzného, potřebujete zaplatit kartou, zavolat rychlou, která za vámi poběží do 10 patra a pak s vámi dolů, nebo ještě lépe s vámi v tom výtahu uvízne… ![]()
U nás dobrý a nestojím o to.
@cecetka píše: Více
ano radši týden bez elektriky než bez hajzlíku i když to už taky máme vyřešený co kdyby ![]()
@Buba mara píše: Více
Ano, nic tam nemáte. Mám tam jednoho člena rodiny.
My, tady na venkově, ještě svítíme loučema, perem v potoce a ulovenou zvěř pečemě na ohništi….. ![]()
Nám je to jedno…
@krecik.dzungarsky píše: Více
Já mám 80 letou mamku ve vlaku mezi Kolínem a Prahou.
@Okta píše: Více
sorry jako ale křižovatku máš být jako řidič schopná projed i bez signalizace, lidi z výtahu vyndavají ano to je nepříjemný, platba kartou no tak proto nosím hotovost co kdyby náhodou nešli terminály, a upřímně záchranářů do desátého patra je mi líto, ale tak často se jim to nepřihodí
@Janli píše: Více
Hele, v podstatě ano. Jídlo když tak strčím dozadu do sklepa, uvařím na starých petrách, záchod spláchnu dešťovkou,…
Takové Jižní Město musí být docela legrace, když se něco po… na delší dobu.
@krecik.dzungarsky píše: Více
Mně už se prádlo zase pere
Tak snad to vydrží 🙏
@ka2ka píše: Více
To by ta křižovatka nesměla být beznadějně ucpaná. A dle předpisů znamená v Praze často jedním směrem, takže se zacpou všechny vedlejší. A co, max. než vyběhnou a seběhnou záchranáři a vymotají se totálně ucpaným městem, tak max někdo umře. Ale pohoda, klídek,…
Pro mamku jede brácha. Trčí na nějakém nádraží a prý je to nadlouho.
Bez internetu bohužel nemůže pracovat. U nás jdou hasiči vyprošťovat lidi uvězněné ve výtahu.