Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@smile_xxx píše: Více
ted jsem zrovna četla o vozíčkáři, který musel zůstat v tramvaji, dokud elektrika zase nešla. Stáli někde na silnici, plošina nešla dát tak, aby mohl sjet, ani s pomocí řidiče to nešlo. To je taky super zážitek pro něj. Ostatní vystoupili a šli.
@smile_xxx píše: Více
Je hezky, nemrzne a zbývající pokryjí autobusy a soukromé dopravní služby.
@vokishka píše: Více
To je nějaké divné, každé dveře v tramvaji by měli jít nouzově otevřít i bez proudu, pak by mělo stačit odchytit dva až čtyři chlapy a vozíčkáře vynést ven.
@Vodnář-u-Topolu píše: Více
pokud je to elektrický vozík, tak ho moc nepoponeseš.
@vokishka píše: Více
Takže problém nebyl v tramvaji jako takové, ale ve vybité baterii invalidního vozíku? Pak to ovšem nebyla chyba blackoutu.
@Vodnář-u-Topolu píše: Více
ne, chyba byla v tom, že zůstali stát na silnici mimo zastávku. Plošina byla moc příkrá, báli se, že by se z vozíku vysypal. V zastávce je to vyvýšené, takže jedeš z mírného kopečka. já to ted nemůžu najít.
U nás Vietnamec měl otevřeno a prodával hlavně vodu - nesla 4 hodiny nakonec. Dokonce chodil svítit baterkou mezi regály těm co neměli mobil na svícení. Jestli prodával něco dalšího nevím.
U nás žádná náhradní doprava nebyla. Vlaky měly 120 minut zpoždění. Jsem rada, že jsem nejela do práce, protože nevím, jak bych vyzvedla dítě ze školky. Manžel domu z Prahy teprve jede.
Příspěvek upraven 04.07.25 v 18:23
@Havlova Myslím že ani nezavřel
On je místní, jejich děti chodí tady do školky. Jsou fajn i normálně. My tu občasné přerušení elektriky máme ( pak neteče logicky ani voda ), protože někde bouřka a tak, tak on je trénovaný ![]()
Protože nevědí, jak dlouhý bude výpadek a akutní pacienti spotřebovávají poměrně dost energie. Proto je jednodušší je převézt tam, kde fungují bez záložních zdrojů, které jsou optimalizované pro nouzový a ne normální chod.