Bláznivá babka

171
25.7.16 22:32

blazniva babka

Zdravim..potrebuju pomoci..spis my vsichni..uz nevime jak dal a situace zacina byt neusnosna…zacnu pekne od zacatku pac nezucastneny clovek neuveri…
Pred 8 lety jsem se pristehovala ( ted uz k manzelovi) do domu..maji velky dum o trech patrech a vsechny obsazeny :lol: rodice, jejich dcera s manzelem a malym, my se synem, a bratr ktery jeste studuje a Babka…na tom by nebylo nic divneho..se vsemi mame super vztahy a zilo by se nam tu paradne ale babka vyvadi cim dal vic…jak jsem se nastehovala nechapala jsem jak se muzou takhle chovat k babicce..ale brzy jsem pochopila..babka chlasta..uz vic jak 40 let..v lecebne byla nescetne krat a vzdy prijela sama v nocni kosili a podobne nebo vydrzela..mesic sekala dobrotu a pak zas zacala vyvadet..samozrejme s casem se situace zacala stupnovat…driv mela pritele..sice spolu chlastali ale vzdy byli zalezli u sebe a netahalo to ven..( to ze cely zivot se jim po baraku ztracel chlast a prasky vsichni nejak prehlizeli a snazili se ji drzet v ramci mezi)..ale pritel se uchlastal a s babkou to jde od te doby krute z kopce…chlast+prasky+cukrovka dela sve…halucinace jsou na dennim poradku..nekdy min nekdy vic..to ze se spije do nemoty a tam kde lezi se podela..( vetsinou se nekde prasti a odveze ji rychla..tam ji sesijou a poslou ji bud na zachytku nebo domu)..situace se zacina vyhrocovat vzdy kdyz rodice odjedou pac tchan( chudak jedinny syn) ji kontroluje denne..ale kdyz jsou pryc mame peklo..babka vyrvava ze ji tam chodime a krademe ji veci(to ze je najde a dela ze nic pripisuju tomu ze si vubec nepamatuje ze rvala)..minuly tyden to byl = ovladac, bryle, papirky do glukometru..( vyhrozovala v 5 rano svagrove ze vi ze ona ma cukrovku a krade ji je a chtela po ni 400,– ze si koupi nove)- svagrova nema cukrovku, pred 11 lety mela podezreni…ale dnes pretekl pohar..rvala na me tady jak neurvala ze jsem ji ukradla ZUBY! A ona je hledat nebude a my ji je zitra zaplatime..no to uz mi prdly nervy..ale co se s ni da delat? Vsichni dr od ni dali ruce pry a ona po nich chodi a vesele si nechava psat leky..do domova nepujde pac co by tam delala..uz jsme zoufali..poradte.. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3451
25.7.16 22:38

Odstěhujte se, nechápu na co čekáte a proč v tomhle! necháte vyrůstat dítě :roll: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
25.7.16 22:42

Zase vicegeneracni bydleni. :roll: to uz je dnes druha diskuse. Jdete do SVEHO. A mate klid. Ale zuby uz nebudes moct krast a budes si muset koupit svoje vlastni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
25.7.16 22:42

Ahoj, zkoušeli jste ji vzít třeba na procházky, víc si s ní povídat? Ona akorát vidí jak stárne, někdo to prostě blbě snáší :nevim:
Jinak bych ji asi nechala zbavit svéprávnosti a dala někam na dlouhodobé léčení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
25.7.16 22:46

@Verunecka289
Odstehovani je v planu…je to slozitejsi..kdyz jsem otehotnela tak babca v jednom ze svych etempore spadla a mela krvaceni do mozku..takze jsme chteli zacit s rekonstruci..vsechno jsme vyhazeli a chystali jsme na bouraci prace…mame vsechno schvalene uz jen zacit…jenze babku dali tak do kupy ze se vratila pred porodem..tchyne nechce ani slyset o ton ze by jsme odesli..a neni tak jednoduche vzdat se 5+1 se satnou..a vymenit to za nejaky krcalek za nehorazne prachy..navic manza prisel o praci tesne po porodu a az ted v zari bude nastupovat..coz bude rok..ale stejne co s babkou..nasi situaci to nejak vyresi ale ne cele rodiny.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
25.7.16 22:50
@axellera píše:
@Verunecka289
Odstehovani je v planu…je to slozitejsi..kdyz jsem otehotnela tak babca v jednom ze svych etempore spadla a mela krvaceni do mozku..takze jsme chteli zacit s rekonstruci..vsechno jsme vyhazeli a chystali jsme na bouraci prace…mame vsechno schvalene uz jen zacit…jenze babku dali tak do kupy ze se vratila pred porodem..tchyne nechce ani slyset o ton ze by jsme odesli..a neni tak jednoduche vzdat se 5+1 se satnou..a vymenit to za nejaky krcalek za nehorazne prachy..navic manza prisel o praci tesne po porodu a az ted v zari bude nastupovat..coz bude rok..ale stejne co s babkou..nasi situaci to nejak vyresi ale ne cele rodiny.. :think:

Tak tos mela rict rovnou ze nechces ze zlate klece.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
25.7.16 22:51

@Walburga na prochazku? Ona dela ze se nemuze hybat..kdyz ji vsichni vidi chodi o dvou berlich a neni schopna jit na bus ktery mame cca 100m od baraku…ale kdyz ji nikdo nevidi tak vybehne i tri patra bez zabradli a jak myska..ale ona si mysli ze nema problem..a u nas v cr to neni tak jednoduche zbavit svepravnosti…ona kdyz chce a potrebuje tak je uplne cajk…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
25.7.16 22:51

@Ondrášovka.N a co to se mame vsichni odstehovat z baraku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
25.7.16 22:52
@axellera píše:

A ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
25.7.16 22:54

@Ondrášovka.N jasne takze se odstehujem ze 2/3 zrekonstruovaneho baraku dokud to babka nedoklepe? :potlesk: vtipacik…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
25.7.16 22:54
@Ondrášovka.N píše:
Tak tos mela rict rovnou ze nechces ze zlate klece.

Asi tak… to nejde přece, by museli platit!!! :roll: navíc chlap evidentně netáhlo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
25.7.16 22:55
@axellera píše:
@Walburga na prochazku? Ona dela ze se nemuze hybat..kdyz ji vsichni vidi chodi o dvou berlich a neni schopna jit na bus ktery mame cca 100m od baraku…ale kdyz ji nikdo nevidi tak vybehne i tri patra bez zabradli a jak myska..ale ona si mysli ze nema problem..a u nas v cr to neni tak jednoduche zbavit svepravnosti…ona kdyz chce a potrebuje tak je uplne cajk…

Dělá, že se nemůže hýbat? Tak lup do domova s pečovatelskou službou… ale litovala bych ty pečovatelky, sama jsem to chvíli dělala.
http://www.bezplatnapravniporadna.cz/…-rizeni.html
Počti si tady. Třeba tam najdeš něco užitečného, nebo se přímo poptej. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
25.7.16 22:56

@axellera no ja bych teda v prostredi s blaznivym alkoholikem deti nevychovavala, ale kazdy sveho stesti… Znas to.
Barak je vas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
25.7.16 22:56
@axellera píše:

Ne, zůstaňte tam :roll: ale pak si nestěžujte, když nejste schopný se postavit na vlastní nohy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
25.7.16 22:58

@Verunecka289 aaa zase nekdo chytry.. :cert: memu se naskytla moznost vzdelavat se pro budouci lepsi praci…a my drzime pospolu a dari se..jen babka nam kazi zivot…jestli jste to nepochopili nepisu za jedince ale celou family…jak situaci resit…a myslela jsem ze se tu najde nekdo normalni kdo trebas resil neco podobneho..a ne rypalisti co se nemaji s kym pohadat… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová