Bláznivá babka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
171
25.7.16 23:00

@Walburga diky za rozumny komentik :potlesk: zkusime…ale nekdo ze socky uz tady byl pac chtela nejaky prispevek a rekla ze si vsechno obstara sama… :zed: pritom prdlajs..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
25.7.16 23:00
@axellera píše:
@Verunecka289 aaa zase nekdo chytry.. :cert: memu se naskytla moznost vzdelavat se pro budouci lepsi praci…a my drzime pospolu a dari se..jen babka nam kazi zivot…jestli jste to nepochopili nepisu za jedince ale celou family…jak situaci resit…a myslela jsem ze se tu najde nekdo normalni kdo trebas resil neco podobneho..a ne rypalisti co se nemaji s kym pohadat… :lol:

A jak chces situaci resit kdy babka nechce? Otravit? Ani v lecebne nevydrzi a nevydrzi nic. Tak co chces slyset?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
25.7.16 23:01

@Ondrášovka.N 1/3 baraku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
25.7.16 23:03
@axellera píše:
@Ondrášovka.N 1/3 baraku..

Uprimne to by mi za to nestalo a radsi se posunula dal, nez tyhle stresy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171

@Ondrášovka.N prave nevim..proto jsem psala o radu…tlacime na doktorku co se da..ale ona uz o ni nechce slyset..napsala ji tolik leceben ze se pojistovna musela divit…jenze v lecebne je dobrovolne..takze muze i ven..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
@axellera píše:
@Verunecka289 aaa zase nekdo chytry.. :cert: memu se naskytla moznost vzdelavat se pro budouci lepsi praci…a my drzime pospolu a dari se..jen babka nam kazi zivot…jestli jste to nepochopili nepisu za jedince ale celou family…jak situaci resit…a myslela jsem ze se tu najde nekdo normalni kdo trebas resil neco podobneho..a ne rypalisti co se nemaji s kym pohadat… :lol:

Ty jsi fakt marná :roll: jo, já jsem chytrá, protože s manželem žijeme ve svým! A nikdo nám „nekazí život“ :roll: a kdybych se chtěla hádat, tak bys to poznala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
25.7.16 23:04
@axellera píše:
@Ondrášovka.N prave nevim..proto jsem psala o radu…tlacime na doktorku co se da..ale ona uz o ni nechce slyset..napsala ji tolik leceben ze se pojistovna musela divit…jenze v lecebne je dobrovolne..takze muze i ven..

Ja uz bych tam proste nebyla a vic neporadim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
25.7.16 23:05

@axellera Rozumím tomu dobře, že se zbytkem rodiny vycházíte dobře?
Kolik je babce? Napíšu to asi hnusně, ale pokud tak dlouho chlastá, tak musí mít zdevastované orgány, hlavně játra a ty postupně začnou selhávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
25.7.16 23:05

@Ondrášovka.N prave..taky si rikam..jenze pak poslouchat tchyni s tchanem ze nechcou zustat sami na baraku jak krava..samozrejme tahat barak ve dvojko atp…ale jine reseni taky nevidim..dneska uz to fakt prerostlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
25.7.16 23:09

@TerezkaW to je to s ostatnimi je to super..tchyni mam misto mamy, kterou nemam..takze o to hur..babka ma 80..a uprimne na tohle cekame 8 let a oni jeste dyl…prolezla je nadorama az to pekne neni a slinivka a jatra v prdeli…i proto porad zvazujeme nez se zadluzit na 20 let a pak nemit na rekonstrukci…pac je mi uplne jasne ze kdyz podepisem smlouvu tak situace se vyresi.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
25.7.16 23:11
@Ondrášovka.N píše:
@axellera no ja bych teda v prostredi s blaznivym alkoholikem deti nevychovavala, ale kazdy sveho stesti… Znas to.
Barak je vas?

Jen takový detail. Je hrozně super chtít nevychovávat v takovém prostředí děti, ale vykašlat se takhle na rodinného příslušníka, který evidentně potřebuje na stará kolena nějakou péči a nechat jí samotnou v obrovském baráku ve stylu „starej se sama“ mi příjde dost ubohé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
25.7.16 23:17
@axellera píše:
@Ondrášovka.N jasne takze se odstehujem ze 2/3 zrekonstruovaneho baraku dokud to babka nedoklepe? :potlesk: vtipacik…

A co cekas? Ze ti rekneme at ji das do kafe jed na krysy? Ci je dum?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
25.7.16 23:18
@Nimie píše:
Jen takový detail. Je hrozně super chtít nevychovávat v takovém prostředí děti, ale vykašlat se takhle na rodinného příslušníka, který evidentně potřebuje na stará kolena nějakou péči a nechat jí samotnou v obrovském baráku ve stylu „starej se sama“ mi příjde dost ubohé.

Ale ona by tam nezustala sama ale se synem a jeho manzelkou (zakladatelky tchanovcema) a ti jsou dospeli. Aspon by tomu nemusely prihlizet deti. Kdyby tam mela zustat sama, nenapsala bych to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
25.7.16 23:19

@Nimie dik…to je to..potrebuje odbornou pomoc…jenze kdyz ani lekari nejsou ochotni pomoct my ji to nevymluvime…kdo by takhlw chtel skoncit na stare kolena…nejhorsi je na tom to ze ona nedela nic..zadne zaliby a kamaradky s ni chlastaji…dokonce ji tady na tajnaka nosili chlast..pritom kdyby byla normalni ma tady plnej barak lidi co by se o ni radi postarali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
25.7.16 23:21

@Ondrášovka.N kdyby tady zustali na ni sami tak tchan uz ma nejednu mrtvici a tchyne by se asi zblaznila…a ditka toho nejsou svedkem…ona je zalezla ve svojem..neni to tak ze by se tu ozrala vavela pred barakem..pije na tajnaka a taky na tajnaka ma excesy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová