Blinkací děti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17180
20.11.09 07:35

ahojky mi tedy reflux diagnostikovaný nemáme, ale malá je taky hooodně blicí. Sice to z ní nikdy nelítalo obloukem (což teda musí být šílené) ale blinká pořád a všude. Takže taky jsem věčně poblinkaná, jí převlíkám a chce tofakt vydržet. U nás se to lepší ted s příkrmama. Nejhorší bylo přechodné období než začala jíst jen příkrm to pak lítala mrkev s mlíkem a to je taky mazec :lol: Ze začátku se to zlepšilo, ale jak se zase začala víc mrksat tak zase zhoršilo. Teď se pro změnu začala otáčet takže lup je na bříšku a to to lítá. :wink: Ale tak nějak jsem si zvykla, ikdyž u vás to je holky asi o dost horší.

Jen jsem chtěla říct, že jsme to měli i v kombinaci s prdíky a todo 5. měsíce a za sebe musím říct - zlaté ublinkávání. Zkoušela jsem totiž i ty antirefluxní mlíka a u nás to mělo za důsledek brutální zácpu takže jsem si řekla že radši ať blinká. Ale my přibíráme tak akorát.

Takže se držte, zvyknete si nosit věci na převlečení apod. A za čas se to zlepší :wink:

Jinak já taky hodně nosila ve svislé poloze, to dnes opěvované klubíčko u nás není možné ani teď. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
28.11.09 18:43

Blinkání

Ahoj,my jsme měli podobné problémy,dokonce jsme s malým byli v nemocnici.Byli mi 2m a přes den se hlásil každkou 1,5-2h,vzácně jsme měli delší pauzu.Často nám zvracel i hod.po nakojení.V nemocnici si nás nechali 3 dny na pozorování kv.možnmu zbytňování svaloviny mezi žaludkem a střevem.To se nakonec nepotvrdilo,bylo to jednoduchým přepíjením…Naučili nás tam pár triků: a)kojit až po 2,5-3h
b)zřejmě brečel kv.prdíkům a ne hlady,takže pravidelně dáváme Baby calm
c)spaní na bříšku (!) - to mě překvapilo nejvíc,páč se to zakazuje,ale náš syn v této poloze krásně spinká a navíc máme monitor dechu,takže se toho už nebojím.A dříve děti nechávali prý spát taky zásadně na bříšku - krásně se u toho totiž vyprdí a nebudí se máváním ručiček. Náš malý u uspávání na břšku chvíli protestuje,ale pak se unaví a usne.Má to i další výhodu-nutí ho to zvedat hlavičku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikynka86
29.11.09 09:34

Ahoj,
uplne Te a vas vsechny chapu…
My taky nemame diagnostikovany reflux,ale berim,ze kdyby jsme sli na gastro… urcite by ho Davidkovi nasli,asi slabsi,ale nasli…
Jako miminko-v poradku…Kolem 3m kdyz se zacal vic pohybovat-zacal i vic blinkat,byl kojeny ale celkem v normalu.Rikala jsem si,ze je to asi tim jak je na brisku a nema vsechno mlicko jeste stravene.No,kolem 6m se to zlepsilo,zacali jsme s prikrmy.Dr.se ptala jak moc zvraci a jesli po vsem jidle.Musela jsem uznat,ze je to hlavne po mleko,tedy opravdu ridkem jidle…
Rekla nam,ze to deti mivaji a ze to neni nic nebezpecneho.
Neni,nejspis,ale malymu je 8m. a blindi o 106 :O tedy davame uz mleko,ted v 8m. jsme prestali kojit a UM davam jen kdyz vim,ze pujde spat,takze k ranu kolem 4hod.potom ted na svacu a vecer na spani,je to docela ok,ale kdyz se treba napapa presnidavky a zapije cajikem a jde na brisko ma pulku jidla pryc,nebo kdyz ho i hodinu po jidle a dyl posadime nebo si vic aktivne hrajeme-mame poblite vsechno.Moje mamka furt rika,ze to neni nirmalni,staci s nim vic „nadhodit“ a babicka ma krasne poblinkanou halenku i vetsinou i kalhoty…
Nevim,co poradit,ja uz vim jak na nej,takze mu delam polohy ktere snese zaludek :) ale blinka i po kasi (delam hutnejsi) po prikrmu,po presnidavce,po jogurtu.Po vsem :O proste doufam,ze z toho vyroste…
Jedina rada,ze do UM davam jednu odmerku nemlecne ryzove kase 4+ na zahusteni…
My mame spotrebu,bodycek,puncoch a lakovych plinek na utrani,atd za den cca 10kusu a bryndaku tak 1ks na 5minut :D bez nich nemuzeme nikam,mame je vsude a porad jen menim za suchy :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure