Viróza POMÓÓĆ

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Rose-k
14.11.09 14:46

Viróza POMÓÓĆ

MAMČI PROSÍÍM POMÓÓÓC,NAĚE MALÁ MÁ OD VČEREJŠKA ASI VIRÓZU,OBROVSKOU RÝMU ATD…UŽ VČERA NECHTĚLA MOC VEČEŘET,DNESKA RÁNO NEJEDLA UŽ VŮBEC NIC,JEN TROCHU ČAJE,A TAK SEM JÍ DALA V POLEDNE TROCHU OBĚDA,ALE VYZVRACELA AJ TO CO NESNĚDLA :-( TAK SEM SE CHTĚLA ZEPTAT JESTLI NEMÁTE NĚKTERÁ TIP NA NĚCO LEHKÝHO,ABY TO NEVYZVRACELA A MĚLA ASPOŇ NĚCO V TOM BŘÍŠKU.JE JÍ 9MĚSÍCŮ,ROHLIKY JEŠTĚ MOC NECHCE,MLÍKO OD VČERA NEPIJE,PŘESNÍDAVKA JE ASI DRÁŽDIVÁ KDYŽ ZVRACÍ,TAK NEVIM :nevim: PŘEDEM DÍÍKY ZA RADY,ASPOŇ,ŽE TROCHU PIJE :-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21897
14.11.09 15:20

Kdyz nechce jist a k tomu zvraci,nenutila bych ji,vsak ji to neublizi a chut k jidlu dostane,az ji bude lip :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
14.11.09 15:43

Hlavně ať pije, za jeden den kdy nebude jíst, se jí nic nestane. Mlíko při viroze zahleňuje, tak proto ho možná instinktivně nechce. Přesnídávky by neměly vadit, ale zkusila bych jenom jablečnou, bez přidanýho jinýho ovoce, protože třeba jahody jsou dráždivý dost. Můžeš zkusit nějaký ty piškotky, kukuřičný křupky, možná nemléčnou kaši, ale rozhodně jí nijak nenuť, to by to tuplem vyzvracela.
Markéta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
14.11.09 16:12

Hlavně ať hodně pije.Nevadí,že nebude jíst.To si za pár dní vynahradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1946
14.11.09 17:26

Tak hlavně ať pije, musí dohnat to co vyzvracela, popř. vypotila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
14.11.09 20:06

jojo to ona pije až dost,až se poblindí,chjo nic jinýho nechce,zkoušela sem tu přesnídavku,a dvě lžičky a konec :-( nojo stím nic teda neudělám,tak to snad rychle přejde :-) ch.

• Citovat
  • Upravit
6263
14.11.09 20:07

Ahoj, syn mel takovou virozu v 7mi mesicich. Pamatuju si, jak to bylo hrozne. Tyden vysoke horecky, zvraceni, prujem, nechtel ani kojit. Jako krmici uspech jsem brala, kdyz jsem za den nalzickovala nejakou vodu. Typ na lehke jidlo nemam, u nas slo ven vse az do doby, nez mu bylo lepe. Pak jsem mu zacala davat na co mel chut, takze banan, jablko, pozdeji zeleninovy prikrm. Hlavne, ze pije, chut k jidlu prijde sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
14.11.09 21:38

Ahoj,viroz se zvracením a průjmama je teď hodně, doktorka mi poradila dietetický doplněk pro kojence Kulíšek - dodá to energii a hlavně potřebné tekutiny ve stravitelné podobě. Ještě jsem to naštěstí nemusela vyzkoušet,ale preventivně to mám doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
15.11.09 13:13

Ahoj,tak od včera máme 39horečku,pořád nic nejí akorát cucá čaj,no ale v pusině se jí klubou 3horní zuby najednou 8-o 8-o ,tak nevím jestli je to viróza nebo zuby :nevim: ,zejtra zavolám doktorce,jestli máme přijít.Akorát se teď dohaduju s kamádkou,kvůli Nurofenu řiká,že se má dávat jako prevence na zuby,já si myslím,že se má dávat na zuby až je nejhůř,a prevence calgel atd…na teplotu dávám zatím čípky a sirup tak uvidíme :-( jooo o tom kulíšku sem už taky slyšela,že je dobrej :-)

• Citovat
  • Upravit
12735
17.11.09 22:42

POdle mě bys měla jít k doktorovi hned když vyletí teplota…Obzvlášť teď když všude kolem řádí takové hnusy. Tak mnoho zdaru snad je už lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
18.11.09 12:52

Ahoj,hmmm tak sme se zrovna vrátily od dr.prej je to normální nachlazení,a dost se divila,že jsme tam vůbec přišli :roll: .A to,že už skoro 6den skoro nic nejí jen pije je prej normální a čerpá ze zásob?? 8-o 8-o .Akorát nám řekla,ať berem nějaký probiotika,nejspíš LAKTOBACÍLKY BABY :-? Tak nevím je to docela úmorný,když večer jen řve a nedá do sebe nic dát,ani sirup na kašel.Je to normální,aby vydržela tak dlouho skoro nic nejíst :?: :?: Nebo sem jen hysterická prvomatka? :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure