Co kupujete 8m mimi k Vánocům?

61
12.11.09 10:00

Co kupujete 8m mimi k Vánocům?

Ahojky, chtěla bych se zeptat co kupujete 8m mimi? Nechci toho moc, to nemá cenu, jen bych chtěla něco smysluplného co využijeme. Tak poraďte. Díky. Bára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15883
12.11.09 10:11

Ahoj,

já jsem vloni kupovala k Vánocům malému aktivní chodítko od FP, on se začal v postýlce stavět asi měsíc před Vánoci, ale chodítko nejvíc využil až tak v únoru a hraje si s ním ještě dneska :wink: :wink:

Pak dostal aktivní kostky od FP, autíčko, hrací kouli, oblečení :mrgreen: A ještě něco ale to už si nevzomínám, to chodítko bylo takový hlavní dárek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
12.11.09 10:24

Ahoj, holky dostanou stoleček od FP, aktivní kostky od FP, mluvící hrnec od FP, látkový panenky, nějaký oblečení, osušku s kapucí a to je myslím vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
12.11.09 10:30

Adámek bude mít na Vánoce 9m.Dostane jen drobnosti - nějaké oblečení, z hraček máme koupeno: kravičku se zvuky z Hypernovy (musíme ale něčím přelepit repráčky, protože to „řve“ šíleně nahlas) a velkou kostku s vkládacími tvary. Ještě plánujeme koupit pár barevných plastových míčků a jednoduché autíčko bez hran.
Toť vše. Po Vánocích pak dostane novou autosedačku (kvůli příspěvku od pojišťovny ji musíme koupit až příští rok). Jo a od mých bráchů dostane odstrkávadlo, které se dá i tlačit před sebou.
Ale jak ho znám, tak ho bude nejvíc zajímat stromeček a balící papír, to uvnitř mu bude srdečně jedno :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
61
12.11.09 10:54

zaujal mě ten příspěvěk od pojišťovny na autosedačku, taky jí kupujem a je hrozný jak jsou drahý… Jakou máte pojiš´tovnu? JInak děkuji všem za typy:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8451
12.11.09 11:03

Ahoj, náš maloch, na svoje první vánoce dostal kouzlný hrnec co se do něj strkají kostičky a ono to pak zpívá. Hraje si s tím do teď a to už má 3,5 roku :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7870
12.11.09 11:15

Já koupila hrací stoleček 3v1 od Chicca (dala sem mu ho teda už teďka, stejně z toho nemá rozum, aby ho pořádně využil). No a pak dostane povlečení do postýlky a nějaké oblečení. A od tety možná toho mluvícího pejska od FP nebo ten hrnec. Uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pellullinka
12.11.09 11:18

tak nám bude na vánoce přesně 9měsíců a kupuju vkládačku s tvary, pěnové puzzle na zem na hraní, měkké kostky, telefon od chicca a nějaké barevné kroužky nebo tak.

A chtěla sem se zeptat kdy se tak přechází do normální sedačky z vajíčka?

• Citovat
  • Upravit
kadli
12.11.09 11:44

My jsme koupili něco jako odrážedlo, ale multifunkčnější, možná spíš vozík?-4kolečka, vevnitř box na kostky, který se dal vyndat, takže z toho byl ten vozík, do kterého se dalo něco naložit a i rukojeť mohla být buď zastrčená-to pak s vloženým boxem fungovalo jako jednodušší odrážedlo /ale nedalo se zatáčet, zato se u toho holka dobře učila chodit-tlačila to před sebou/, nebo se rukojeť povytáhla a to bylo na kloubu a mohlo se to tahat za sebou. Nevím, jestli teda vůbec někdo pochopil, co jsem mínila :lol: Koukala jsem na netu, ale nic ani vzdáleně podobného jsem nenašla, my to koupili v krámě.
Ale jakékoliv odrážedlo, zvlášť autíčka s postranicema a rukojetí pro rodiče, jsou super a děti se v nich vyblbnou od té doby co sedí na dlouhou dobu.

• Citovat
  • Upravit
8451
12.11.09 11:51

petulinko, pokud se nepletu tak dokud nesedí samostatně, většina skořápek je do 13 kilo, ale to je spíš pro macíky miminka. Jinak ty další kategorie sedaček jsou už od 9 kilo, pokud mimísek sedí sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pellullinka
12.11.09 12:04

děkuju moc. My jsme macíci, v 6,5měsících 8,7kg a 71cm.

Ptám se protože bych za chvíli chtěla prodat svou trojkombinaci a chtěla bych jí prodat i s autosedačkou.

děkuju moc

• Citovat
  • Upravit
8451
12.11.09 12:21

My jsem zase byli dlouzí :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pellullinka
12.11.09 12:36

no já myslím, že my jsme obojí. Kuba vypadá jako roční dítě teď v 8mi měsících

• Citovat
  • Upravit
616
12.11.09 13:18

Náš malý si začíná sedat, takže kupujeme molitanové křesílko. Měla ho i švagrová a bylo hrozně oblíbené.
Potom nějaké maličkosti, jako hrací kostky, kačenku do vody a podobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
12.11.09 13:20
tedddiisek píše:
zaujal mě ten příspěvěk od pojišťovny na autosedačku, taky jí kupujem a je hrozný jak jsou drahý… Jakou máte pojiš´tovnu? JInak děkuji všem za typy:)

Máme ZPMV. Letos jsme dostali příspěvek na vajíčko 1000 Kč, takže už máme vyčerpáno a doufáme, že to na příští rok schválí zas.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure