Blinkající dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14309
24.11.13 19:20
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
24.11.13 19:24

Moj naly je taky poblion..ale pribera krasne, takze to neriesim..zahustovat to UM pokial kojis a pribera je zbytocne, a ak ma reflux, tak Ti stejne moze blinkat ked zahustis..
Pokial chces kojit tak si to nekaz UM..a hlavne ked si precitas co to UM obsahuje, tak nedivim dovod to davat ked nemusis.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
24.11.13 19:32
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
24.11.13 23:03
@Anonymní píše:
Holky ráda bych to jen zkusila jestli bude blinkat nebo ne :pankac: dám mu jen trošku vždycky před kojením, mělo bs to zahustit v žaludku

Místo toho použij ten nutriTon, jak ti tu holky radili.
Další varianta je Gastrotuss, i když nevím jeslti u tak malého dítěte.
Já jsem to dělala tak, že jsme kojila krátce (minutu až 2, malá měla snad turbo. ;) ) dala odříhnut a pak jsem jí dala z toho samého prsa znova, zase chvilku, zase odříhnout…
Jinak by se snad nenajedla - obloukem zvracela od 2 týdnů a to takovým způsobem, že pokud jsme ji měla u prsa déle jak 3 minuty, tak byla schopna vše vyzvracet.

Později nám pomohl až ten gastrotuss, po něm se pak nebála najíst (to jí bylo přes rok)…
Problém jako takový nemá vyřešen ještě ani teď, kdy je jí přes 4 roky. Má období, kdy má „blicí“ a to i přesto, že dáváme na to léky. Takže i dneska občas zalovíme právě pro ten Gastrotuss.

Přeji pevný nervy a ať se to brzy zlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí