Zvracení jen v noci

68
23.11.13 10:45

zvracení jen v noci

Maminky, potřebuji poradit. Mám roční holčičku a ta mi už 3 den večer zvrací. Ne moc, ale přece. Přes den lítá, nemá teploty. Už jsem vyzkoušela dietu, ale nějak to nezabírá. Prostě večer lehne a do hodiny je poblitá. Máte s tím zkušenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14090
23.11.13 10:48

A o dělá předtím než se pozvrací? Vidíš na ní?

Mě malá totiž když jí lezly stoličky si vyndala dudel a rvala si ruku pomalu až do krku… Pak se taky pozvracela.. Než jsem vypozorovala co vlastně dělá předtím taky jsem měla obavy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
23.11.13 10:51

No nic. Spí, pak zakašle a už to jede. Začala, ale chrápat, přijde mi jako by měla hleny, ale rýmu nemá!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
23.11.13 11:09

Může mít rýmu „vzadu“, teče jí to do krku a jak neumí vykašlávat, tak to polyká… A když si večer lehne, je to mnohem horší, může blinkat z toho.
Zkusit jí podložit matraci, ať má hlavu výš, zvlhčovat vzduch :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
23.11.13 11:11

Vyzkouším, děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
23.11.13 11:16

@Niki xxx Zřejmě je zahleněná a jak si lehne, tak se hleny navalí do krku a tak se z toho pozvrací. Rýma nemusí být jen tekoucí. Chce to hodně stříkat nějaký fyziologický roztok do nosu - mořskou vodu, vincentku pro děti a nos uvolnit. Pak taky zvednout postýlku na straně hlavy (podložit nohy), případně přidat polštář, pokud je zvyklá. Na odhlenění pomáhá mucosolvan sirup, ale nesmí se dávat na noc, ten ty hleny rozpustí. Pak ještě exituje takový šikovný jitrocelový sirup, jmenuje se mucoplant na dobrou noc. Má v sobě zklidňující složky, takže děti pak nezvrací (mám syna, kterému stačí troška rýmy a prozvrací celou noc), ale ten je až od určitého věku, tak se kdyžtak poraď v lékárně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí