Blíží se porod nebo ne?

251
27.5.14 16:09

Blíží se porod nebo ne?

Zdravím vsechny, mam dotaz, kterych je tu spousta, ale nenasla jsem nic, co by odpovidalo tomu, co trapi me. Jsem 36+1, cele tehu trpim zacpou(max.2× tydne jsem chodila na velkou) a ted uz druhy den chodim i nekolikrat denne, mekdy me to jen nuti, ale vetsinou jdu, taky asi tyden mam hlenovity vytok nud pruhledny nebo bily, bez primesi krve. Chci se zeptat zda jste to nektera mela taky nebo jestli to muze neco znamenat. Jsem druhorodicka a u prvniho jsem prenasela a nic takoveho jsem neznala. Dekuji za kazdou odpoved.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4441
27.5.14 16:14

Ja mam hlen. vytok v tomhle tehotenstvi snad od zacatku, u prvniho asi az dva tydny pred porodem. Jsem dneska 35+5tt, s velkou neporadim, to jsem rada kdyz mi to jde :-D jen mi od nedele zvrdne kazdou chvili dost bricho, i noci, kdyby se malymu chtelo o neco driv, vubec by mi to nevadilo, prvni je 39+2, kdyby ted kolem toho 38.tt, byla bych i rada :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luca10
27.5.14 16:21

Já teda zácpou netrpěla, ale mám tak měsíc průjem asi ob den, taky víckrát za den. To samé ten výtok. A nic, mám 10 dní do termínu a malá se drží jako klíště. :lol:

• Citovat
  • Upravit
10680
27.5.14 16:30

Porod teď už vlastně může nastat kdykoliv, ale neřekla bych, že toto jsou příznaky :nevim: pokud ti dr. na kontrole neříkal, že se otvíráš a pokud nemáš kontrakce nebo ti často netvrdne břicho, řekla bych, že to porod zatím spíš nebude… ten výtok je normální a čím víc břicho těžkne, tak bývá hojnější :nevim: o tom průjmu se sice říká, že to může být přirozený klystýr před porodem, ale nesázela bych na to… ještě měsíc počkej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Thesis
27.5.14 17:09

Tak já měla už minulý týden CS7,poslíčky jako blázen celkem pravidelné (po sprše ustaly),snad tři dny jsem proseděla na záchodě, bolela mě hlava, zvracela jsem. Břicho mi tvrdne pořád, malý v břiše s sebou mele, zátka odešla, jsem otevřená i po Hamiltonu a i když dr říkal že už se zítra v poradně neuvidíme, tak tam bohužel jdu. :zed:

• Citovat
  • Upravit
29436
27.5.14 17:16

U mě stolicí porod začal. Přišlo to jako blesk z čistého nebe a začátek byl takový, že jsem začala lítat neustále s průjmem na záchod, střeva se čistila… až teprve pak, když už ze mě nemělo co jít, se dostavily další věci - nejdříve jen nepravidelné a lehounké pobolívání podbřišku, pak pravidelné kontrakce… Ovšem jestli to zrovna u Tebe porod je nebo není, to Ti nikdo neřekne. Může i nemusí, uvidíš sama, jestli se něco bude dít nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
27.5.14 17:19

@Ettelwen nj, takový je :lol: zrovna teď kamarádka rodila, byla otevřená a kde nic tu nic. Já to měla v prvním těhotenství také a rodila jsem víc jak týden po termínu :twisted:

@klaaras35 tělo se může začít čistit, také může reagovat na neustálé změny tlaku, prostě se to připravuje k blížícímu porodu, ale nic to nevypovídá o tom, kdy to nastane 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
27.5.14 17:19

Může to být porod a nemusí, v tomto týdnu už to může přijít kdykoliv…říká se, že průjem bývá před porodem, že se tím tělo čistí ale nemusí to být pravidlem. Já to měla týden před termínem, seděla jsem na WC denně snad 10×, bylo mi i špatně od žaludku, do toho mi začaly docela silné poslíčky, které se opakovaly po 3-12 minutách, nepomohla mi ani vana, takže jsem fakt myslela, že to bude ono ale v porodnici naznali, že to nic není a poslali mě domů, trvalo to 3 dny a pak to přešlo, rodila jsem o týden později, přesně na termín.
A ten výtok je normální, pokud je tam hlen, může to být hlenová zátka a ta často odchází i několik týdnů před porodem. Ještě bych neplašila :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Thesis
27.5.14 17:23

@kozisek Kdyby se aspoň uvnitř nic nedělo, ale tam je všechno připraveno, že :cert: Kdyby to šlo, udělala bych si sama císaře :lol:

• Citovat
  • Upravit
251
27.5.14 17:59

Dekuji za reakce, vim, ze mi zadna nereknete, jestli se porod blizi nebo ne, spis me zajimaly zkusenosti ostatnich. Jen uz dva dny tak blbe, ze bych se vubec nezlobila, kdyby to uz prislo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
30.12.14 10:27

Ahoj holky, chci se zeptat TP mám za 5 dnů a od včerejška když se malí hýbe tak mě strašně píchá v děloze a v tříslech. Mám pocit ze potřebuji na velkou ale ono nic, večer mám poslíčky a strašně se potim. Políčky jsem za celé těhu neměla. Docela dost mi teče mlezivo z prsou. Myslíte že se porod blíží? Jsem otevřená na jeden prst, mimi je dost dole. Prosím o zkušenost :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
30.12.14 10:35

Byla jsem otevřená na dva prsty a přesto mi porod vyvolávali, to ti tady nikdo neřekne, muže se to změnit z hodiny na hodinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7065
30.12.14 10:45

Přesně tak, to ti prostě nikdo tady nemůže ani říct. Každá to máme jinak můžeš proodit s tímto nálezem do několika hodin a taky nemusíš. Takže…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
30.12.14 11:34

Co je to za otazku, jsi v podstate v terminu porodu… takze se opravdu porod blizi, necekane… :nevim:
ale jestli se blizi na zitra ci na za dva tydny, to ti opravdu nikdo nerekne :)
tak preju pohodovy porod a hlavne zdravi :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
30.12.14 12:12
@tynaa6 píše:
Ahoj holky, chci se zeptat TP mám za 5 dnů a od včerejška když se malí hýbe tak mě strašně píchá v děloze a v tříslech. Mám pocit ze potřebuji na velkou ale ono nic, večer mám poslíčky a strašně se potim. Políčky jsem za celé těhu neměla. Docela dost mi teče mlezivo z prsou. Myslíte že se porod blíží? Jsem otevřená na jeden prst, mimi je dost dole. Prosím o zkušenost :nevim:

Jako bys mi z duše mluvila. Já mám termín za 10 dní, neustále se pozoruju jak blázen a vůbec nic se neděje. Jenže mě fakt není vůbec nic. Záda mě nebolí, břicho netvrdne, poslíčky neznám. Včera na kontrole mi Dr. říkal, že to vůbec nevypadá, ale že to taky neznamená, že nemůžu zítra porodit. Takže prostě nám opravdu nikdo neporadí. A úplně chápu, že bys chtěla vědět něco víc. Já jsem z toho taky na hlavu :D Nezbývá než čekat a čekat, což je vážně snad nejhorší za celé těhotenství :D Držím palce k brzkému a hezkému porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí