Blond vlasy chytly u kadeřnice do modra

35
12.6.24 18:11

Blond vlasy chytly u kadeřnice do modra

Ahoj holky, mám dotaz. Včera jsem byla u kadeřnice, udělala melir, zesvetlila vlasy přelivem a použila silver masku. Zdály se mi vlasy už předtím do šeda, ale byla jsem u ní večer, takže na zářivkách to vypadala ještě ok. Ale ráno jsem si vsimla, že jsou nahoře do modra. A délky mají lehce nádech do zelena. Hned jsem ji psala a odepsala, že je to naprosto v pořádku a je to způsobeno silver maskou co mi dala, že je silná a že ať to jednou, dvakrát umyju a bude to ok. Už jsem to jednou umyla, zlepšení tam je, ale porad to není ono. Co si o tom myslite? Popřípadě co s tím? Nezdá se mi to moc jako profesionální přístup a abych odcházela od kadeřnice a měla modré vlasy a čekala až se hezky vymyjí, to nevím… jsem naštvaná a smutná zároveň. Na svetle to jde dost vidět. Popřípadě nevíte jak to rychle vymyt tu modrou? A celkově jsou ty vlasy prostě takové moc do šeda nebo jak to říct no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5692
12.6.24 18:16

Dej fotku, ale ok mi to nepřijde. To byla nějaká nová kadeřnice? Kolik jsi za barvení dala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
12.6.24 18:18

Chápu že jsi naštvaná, ale opravdu se to vymyje, neboj. Jakože když se ti to stane doma, tak ok, ale u kadeřnice když platíš, tak by se to stát nemělo. Ta šedá se taky pustí. Bude to postupně žloutnout. Na to pomáhá ten silver šampon.
No příště buď jinam, nebo jí řekni, že to tolik šedý nechceš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
12.6.24 18:37

Neboj, to se vymeje. Taky mi to silver maska dělala, a kolegyně si to nechala dát par dni pred svatbou, a stihlo se to vymýt. Chudera ta to měla celý fialový :mrgreen: za týden to bude hezká bílá blond.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
12.6.24 19:14

No fotku bych dala moc ráda, ale prostě foťák ten modrý nádech nedokáže zachytit. Možná kdybych to vyfotila ještě před mytim doma tak by to vidět šlo. Ale joo, teď jak ty vlasy uschnuly, tak je to lepší. Ale vážně jsem měla úplně nervy 😅
Jinak platila jsem 1400,– a kadeřnice má praxi snad 30let, ale byla jsem u ní poprvé.
Tak snad to pár umytích bude ten nádech úplně pryč, děkuji za uklidnění 🌸 😊
Ale je to k naštvaní jit ke kadeřnici na blodn melir a odejít modrá, to se mi ještě opravdu nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková