Bloomingbath koupání

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1480
1.5.13 14:12

Bloomingbath koupání

http://www.kvetoucikoupel.cz/bloomingbath/#… Zdravím maminky, chtěla bych se zeptat máte zkušenost s touto věcičkou??? :lol: :lol: Je to novinka, ale příjde mi to hodně super i podle videi :) Budu ráda za komentáře. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1199
1.5.13 14:27

Tak vypadá to pěkně, ale máš prostor kde to budeš sušit??? Řekla bych, že se to dost nacucne, takže asi by to bylo potřeba vyždímat a pak někam pověsit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
1.5.13 14:49

Tak upřímně - další kravina na tahání peněz.. Malá měla ráda „plavání“ takže za mě čím větší vanička, tím lépe.. Ale jsou děti, co raději malé prostory a zavinování a tak.. To u nás spíš naopak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1480
1.5.13 14:53

Já bych to měla pro novorozence :) A je to do jednoho roku, teda záleží na velikosti mimča :) Věšela bych to na šnůře a nebo do sušičky se to dá strčit. No koukala jsem na FB kde mají stránku a maminky to chválí :) Tak uvidíme no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1199
1.5.13 15:07
@Berungga píše:
Já bych to měla pro novorozence :) A je to do jednoho roku, teda záleží na velikosti mimča :) Věšela bych to na šnůře a nebo do sušičky se to dá strčit. No koukala jsem na FB kde mají stránku a maminky to chválí :) Tak uvidíme no

To jo, ale budeš denně pouštět sušičku kvůli jedné věci? Jako jo, vypdá to parádně, ale děti mají rády spíš cachtání a člověk většinou až později zjistí, že vlastně spoustu věcí nevyužije, já měla koupené lehátko do vaničky a ani jednou jsem ho nepoužila. V porodnici nám ukázali koupání na ruce a tak jsem to i dělala, ono to koupání stejně dlouho netrvá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
1.5.13 15:21

Naše malá od narození ve velké vaně bez lehátka jenom na ruce a později sama…a byla a je max spokojená, vodu miluje a cáká v ní jak blázen…za mě tohle fakt zbytečnost :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
1.5.13 21:58

Za mě je to naprostá ptákovina na entou a zbytečně vyhozený prachy, to si radši za ten litr koupím něco užitečného.
My měli do vaničky(použitá jednou jedinkrát) takový molitanový lehátko, který jsem potom asi 2× použila ve velký vaně a ač se mi to u kamarádky jevilo jako šikovná věc, tak u mě to byla zbytečnost. Blbě se to sušilo atd atd.
My používali od novorozence kyblík a spokojenost největší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1480
2.5.13 10:36

Tak i přítel řekl že né..Tak nebudem kupovat :) Jinak ten kýbl na koupání máme taky, prý je to super, mimčo se v tom cití prý skvěle, jako v bříšku :) A co je tedy ještě dobré pořídit? Jen lehátko nebo vaničku? :) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.5.13 10:52

Ježiši, to je ale krásný!!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1480
2.5.13 11:01

Je to krásný, hlavně se mi líbilo jak je to měkoučký a dá se to dát do umyvadla, aby se člověk nemusel naklánět k vaně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.5.13 11:07

Je fakt, že to na údržbu bude asi dost nepraktický, ale na pohled je to tak moc pěkný! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
13.6.13 23:21
@VelitelkaRoty píše:
Je fakt, že to na údržbu bude asi dost nepraktický, ale na pohled je to tak moc pěkný! :-)

Hezký to je, ale bála bych se, že to bude držet vodu a plesnivět zevnitř :think:
Každopádně nejlepší koupání jen na ruce a hned ve velké vaně.
U prvního jsem měla vaničku a byla to zbytečnost. Kyblík dobrej, do toho si ted po malý vleze vždycky i velká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
26.1.14 21:38

Tak co? Nasel by se nekdo, kdo ma s bloomingbath zkusenost? Koupi neplanuju, spis „az jednou budeme mit dalsi dite a nebudeme vedet co s penezi“ :mrgreen:
Zajimalo by me, zda kveti zevnitr neplesnivi, pokud neni susena v susicce a zda se vam kvetina „vezla“ do umyvadla (mysleno typicke ceske umyvadlo, ne americle nerezova vanoumyvadla).
Celkem me to zaujalo. Zatim to na me pusobi jako libiva blbost, ale treba uz jste nekdo vyzkousel a vychvalite to tu do nebes :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5822
26.1.14 21:59

@marrlinka „líbivá blbost“ tak to je přesný!!! Mám 2 děti od sebe 1,5 roku a nouzí rozhodně netrpíme, ale nekoupila bych to ani za 1,–. Když jsem čekala první, tak jsem se v tom plácala, kupovala kde co, pak to prodávala na bazarech za pár korun a s druhým těhotenstvím to bylo úplně jinak. První je kluk, teď slečna, má polovinu věcí, co měl klučina, ale myslím, že i tak má všechno a nic nám nechybí. Jo a jinak já koupala obě děti rovnou ve vaně a naprostá pohoda, koupila jsem si kyblík, tak ten jsme nepoužili ani jednou a vana byla super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
26.1.14 22:07

@jopo to ja s nepotrebnymi vecmi problem moc nemam diky bohu…mozna to bude tim, ze jsem toho moc nekupovala:) My mame sprchac, takze koupeme ve vanicce, nic jineho nezbyva :nevim: Spis me tahle blbost zaujala cenou…za ty prachy to treba nebude jen neci zlaty dul, ale bude to i mooooc prinosne :D Proto cekam na zkusenosti :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák