Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@marrlinka jestli máš sprcháš a ještě teda malý mimčo, tak do sprcháče doporučuju nafukovací bazén od intexu, 80×80cm, výška 30cm. Kámoška ho má a 100% spokojenost i pro větší děti, já ho holčině kupovala loni v létě na terasu a super věc, hlavně ten rozměr.
@marrlinka poku máte je sprcháč, doporučuju do něj koupit bazének od zn. intex 80×80cm, výška 30cm, má i nafukovací dno a budeš určo spokojená. Kamarádka ho má a je nadšená, já ho také kupovala, ale na léto na terasu.
@jopo tak to spis az na leto na zahradu, my uz jsme na vanicku zvykli
navoc kam s bazenkem v malem byte. A denne to nafukovat…no nevim ![]()
@marrlinka to byl jen takovej nápad pro tebe, když máte jen sprcháč a ty bazénky jsou speciálně vyráběný právě do sprcháčů. A když vidím svoje děti, jak se denně cachtaj a nechtěj ven, tak já bych to určo uvítala, nemít vanu. A kam bych ho v bytě dala? Tak možná bych ho nechala postavenej ve sprcháči a když bych se šla mýt, tak bych ho jen vyndala a pak zase dala zpátky. Ale tím ti rozhodně nechci radit, co a jak máš dělat. Jen takovej postřeh.
Taky jsem zvědavá, zda tu někdo bude mít praktickou zkušenost.
Já už to měla „v košíku“, ale nakonec jsem nekoupila, chtěla jsem si to ještě rozmyslet, no a pak jsem to viděla osobně v Pze v AAA kočárkách a na vlastní oči mě to tolik nenadchlo. Ne že by to nevypadalo na pohled hezky, ale přišlo mi to fakt jako zbytečnost. Nicméně to bylo tím, že když jsem to chtěla koupit, tak jsem ještě byla těhotná, ale na živo jsem to viděla už když jsem měla praxi v koupání malé - takže doporučuji kupovat až když se mimčo narodí. Jinak já mám vodomila, tudíž zkouším s ní, co se dá. U nás teď frčí babyring tak jednou týdně ve velké vaně, zbytek kyblík. Naopak se mi vůbec neosvědčilo to tvarované plastové lehátko.