Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zkusila bych napsat na nějaké fórum pro bavoráky, nebo veterány. Na emiminu je malá koncentrace automechaniků.
Noo.. má náhon na zadek..to bude v zimě pěkná klouzačka 😅 a celkově, velkej výkon a zadokolka, myslim, že s tím neumíš jezdit
já se přiznám, že bych do toho nikdy nešla.. kamarád si teď koupil BRZ a učí se s tím na silnici..stačí jen trochu mokro a už jede driftem.
Ty jo, koupit si 2.8l se zadním pohonem.. teď když je pořád oslizlo, mokro, kluzko a nejspíš tomu moc nerozumíte…to asi fakt nebude brzdama. A to že to jde to smyku - nemá vliv, že zadek nebrzdí.
Ja se tu ale ptala na radu uda někdo nevi cim by to mohlo ještě byt, prosím vas tyhle komentáře si nechte. Oba jsme mechanici s přítelem a význame se víc nez dost ![]()
Prej vyzname se víc než dost.. No nevím, když se musíte ptát na fóru pro maminky ![]()
Asi bych zkusila na fb skupinu o BMW, případně existují různá fóra o autech, google, youtube..
Nejsem exert na BMW ale auta běžně mají brzdy do kříže jedno zadní jedno přední a opačně. Takže to že údajně nebrzdí zadní kola mi přijde jako blbost. Jedině že by nebrzdila ručka
Když jste oba mechanici.. brzdový pedál, válec, přenos brzdné síly k brzdám, přímo ke kolu - destičky, kotouče, třmen, píst, kapalina, hadičky, odvzdušnění…
Já řeším závadu na Volvu FH, už tři měsíce, 3× jeden servis, teď po druhé jiný servis… pořád to nejede
chtěla bych, abychom byli doma dva mechanici a trápili se brzdama na osobáku.
@Anonymní píše:
Ja se tu ale ptala na radu uda někdo nevi cim by to mohlo ještě byt, prosím vas tyhle komentáře si nechte. Oba jsme mechanici s přítelem a význame se víc nez dost
Tak proč se ptáš na emiminu
twl.. Zadokolka s takovým obsahem a Diviš se, že to lítá?
ještě zkus tu o karkulce
Oba jste mechanici a přišli jste se radit na fórum o dětech, jo? To je gól
To odvezte do autorizáku, ne? Jestli teda jsou ještě náhradní díly na takové staré křápy.
@Petula306 Myslel to tak, že z brzdovýho válce vedou dva okruhy a je několik řešení buď do kříže (brzdí pravý přední, levý zadní a pravý zadní, levý přední) nejčastější což bude i tady tak zadek zvlášť a předek zvlášť.
A co to trochu rozepsat, kdy se co děje nebo to nebrzdí nikdy… Nefunguje jen při pedálu, ručka funguje? Tam může být milion věcí…
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na něco ohledně toho to auta konkrétně bmw e39 2.8i 528.. Nedavno jsem ho koupila s tim ze nefungují zadní brzdy, ze to opravíme, ale nemůžeme přijít na to proč nefungují.
Brzdy jsou ok, hadičky všechny průchozí. Přední brzdy jakžtakž brzdí, ale jde to hned do smyku, nema s tim prosím někdo zkušenosti? Dekuji