Platonická láska a vlastní realita

Anonymní
22.10.20 18:06

Platonická láska - vlastní realita

Mám problém.

Asi od 14 let se VŽDY rychle platonicky zamiluju do herce/zpěváka, což by bylo asi normální. Pustil si do sluchátek písničky, chodím po pokoji sem a tam a u toho si představuju jaknse s ním bavím a tak.

S nikým jsem o tom namluvila, protože si připadám jak největší blázen na světě. Je to takový únik od reality.

Nevím, jestli to je „normální“, když mám 16 let (takže puberta)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
942
22.10.20 18:11

Je to zcela normalni bylo to kdysi, je to ted a bude to stale :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11352
22.10.20 18:18

Cloumaji s tebou hormony a tohle je relativne bezpecne vyventilovani :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
22.10.20 18:22

Je to úplně normální a užij si to :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.10.20 18:25
@jita22 píše:
Cloumaji s tebou hormony a tohle je relativne bezpecne vyventilovani :)

Relativně? XD je asi dobrý podotknout, že nějak tu pubertu (krom tohodle) neprožívám. Bavila jsem se o tom s mamou a ta říkala, že se držím. Je teda pravda, že se to ve mně často nějak pere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
22.10.20 18:34

Tak v 16 je to fakt anormální, jak já v šestnácti milovala Aragorna z Pána Prstenů :srdce: :srdce: :srdce: A přitom jsem věděla, že by kvůli mě Arwen nikdy neopustil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
22.10.20 18:45
@Pruhovaný_mýval píše:
Tak v 16 je to fakt anormální, jak já v šestnácti milovala Aragorna z Pána Prstenů :srdce: :srdce: :srdce: A přitom jsem věděla, že by kvůli mě Arwen nikdy neopustil.

Jojo Aragorn zlbnul hodně holek :srdce: :D

Zakladatelko mě je 24 a platonicky miluju Thora, dokonce se mi o něm občas i zdá. A to mám fungující vztah a dítě. Takže jestli tady není někdo normální tak jsem to já :mrgreen: přítelovi jsem o své náklonnosti k Thorovi řekla aby se nedivil kdybych kecala ze spaní :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.10.20 18:50
@Kaktusanda píše:
Jojo Aragorn zlbnul hodně holek :srdce: :DZakladatelko mě je 24 a platonicky miluju Thora, dokonce se mi o něm občas i zdá. A to mám fungující vztah a dítě. Takže jestli tady není někdo normální tak jsem to já :mrgreen: přítelovi jsem o své náklonnosti k Thorovi řekla aby se nedivil kdybych kecala ze spaní :mrgreen: :lol:

Tak každý je asi platonicky zamilovaný. Ale je normální si to tak podrobně představovat? (Jako chodit u toho a tvořit si „příběh“) To mě trápí nejvíc :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11352
22.10.20 18:54
@EllienkaZz píše:
Tak každý je asi platonicky zamilovaný. Ale je normální si to tak podrobně představovat? (Jako chodit u toho a tvořit si „příběh“) To mě trápí nejvíc :/

Je :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.10.20 18:58

Děkuji všem! Uklidnili jste mě :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
22.10.20 19:09

V 16 uz jsem to sice mela za sebou, ale jo, taky jsem si uzila se zpevakama i hercema. Posledni romanek v dospelosti s Judem Lawem, nez jsem vudela poradne TY UŠI 8o :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.10.20 19:12

@EllienkaZz V klidu, me je skoro 40 a od puberty se k temhle pribehum vracim, kdyz mi neni uplne hej. Takovej soukromej unik od reality :kytka:

• Citovat
  • Upravit
2721
22.10.20 19:21

Me to jeste nepustilo (a to maji k 16 o hodne bliz moje deti nez ja :oops: ). Akorat misto hercu atd. me berou skutecni chlapci/muzi. Ale vzdyt je to hezky, co den to novy pribeh nebo i vic… fitness trener, ridic autobusu, sef, plavcik… :lol:
A vsem jsem dokonalou partnerkou a milenkou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2601
22.10.20 19:23

@EllienkaZz
Denní snění je v 16 naprosto normální. I v dospělosti je normální se občas zasnit. Ještě cca v 25 jsem milovala Anguse z AC/DC 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
22.10.20 20:18
@EllienkaZz píše:
Tak každý je asi platonicky zamilovaný. Ale je normální si to tak podrobně představovat? (Jako chodit u toho a tvořit si „příběh“) To mě trápí nejvíc :/

Je. Kdyby někdo tušil, co jsem si nedávno podrobně představovala v práci… by nám tu lékárnu museli vyšplíchat svěcenou vodou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová