Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Napadlo mě, jestli to spíš není močová trubice co cítíte. Nějaký zánět, nebo tak něco.
@Anonymní píše:Úplně normální věc měla jsme to od začátku tehu..nez jsme si udělala test pak třeba měsíc nic pak zas několik dní…ke konci asi od 35tt pořád
Ahoj co to signalizuje, když mě bodá v rozkroku jakoby někde uvnitř vagíny ve 38 tt? Štípe, bolí, bodá nevím jak to popsat, ale bolest je to opravdu nepříjemná. Vždycky přijde nárazově a zase odejde, během dne i noci, během chůze i v leže. Co to může být?
Mela jsem od 38tt, dle dr jde o pomaličke otvírání cipku, přesně jak to popisujes. Porodila jsem do dvou týdnů od zacatku těchto pichacich bolesti
Po takovém jakoby řezání nebo píchání v pánvi mi začal mizet čípek
Nejdříve jsem tu bolest taky nedokázala lokalizovat, myslela jsem, jestli se mi nerozjíždí infekce močových cest, ale na testech bylo vše ok a už ten týden se projevily změny na čípku.
Mám to samé ale jsem ve 32tt. Nemůže se stát že budu předčasně rodit když to mám takhle brzy? ![]()
![]()
Měla jsem to samé ke konci těhu, je to normální, všechno se to připravuje na porod ![]()
@sisyy Můžeš, ale taky vůbec nemusíš. Každé se to připravuje svým tempem ![]()
Ahoj co to signalizuje, když mě bodá v rozkroku jakoby někde uvnitř vagíny ve 38 tt? Štípe, bolí, bodá nevím jak to popsat, ale bolest je to opravdu nepříjemná. Vždycky přijde nárazově a zase odejde, během dne i noci, během chůze i v leže. Co to může být?