Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Špatně od žaludku mi vyloženě není. Jen to bodá a přechází to do zad.
@Anonymní píše: Více
Hedus, co fakt zkusit toho psychiatra a dusledně k němu chodit, jak ti bylo doporučováno?
za poslední měsíc x-tá diskuze, jak máš rakovinu, infart, žaludek, střeva i slinivku v háji, jak tě bolí hlava a určo je to mrtvička a nezapoměnme na bolest zad, vředy a volání RZS k ovulaci ![]()
@Anonymní píše: Více
doufá v rakovinu, infarkt či mozkovou příhodu
obyčejný záda se skříplým nervem ji na dlouho neuspokojí…obzvlášt když by jedna z rad byla i pravidelně cvičit a to ona určitě nebude ![]()
@Adela802 píše: Více
Vim, že tady straší nějaká Hedus, která už snad všechny nemoci měla. Kvůli ní aby se člověk bal něco zeptat ohledně zdravotního stavu, třeba zkušenosti. Ale bylo to zřejmě z nových léků, tak zajtra si je půjdu vyměnit. Prý můžou poškodit slinivku.
Holky, asi před 2 hodinami mě začalo z ničeho nic bolet v horní části břicha přesně v střede. Nic takové jsem právě nejedla, spíš málo. Já to v zimě občas měla, ale stačilo si lehnout a přešlo to. Teď lezim taky a nic a střílí to ať do zad. Nevíte, co to může být? Na netu jsem se dočetla, že možná slinivka. Ale víte ty internetové rady, já se tam už dočetla i to, že mám rakovinu a paradontózu, takže to beru s rezervou. Myslíte, že je třeba jít na pohotovost? Jen je smůla, že je sobota a naše menší nemocnice má o víkendech velmi omezený režim. Třeba praktik tam nefunguje jako pohotovost vůbec.