Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@PAN66 píše: Více
Ja na tom nic špatného nevidím, nikde jsem nic takovyho nepsal. Jen je v tomhle věku minulost dost často doběhne.
@sudnadestovouvodu píše: Více
Prosím tě jak?
Jakože Muž zjistí že jsem se v 16 líbala a osahávala na záchodě s pepíkem a sáhla jsem mu na pindu? Proč si myslíš že to mého muže a mého ex kdy zajímalo. Jsou lidi co takové blbosti naprosto neřeší.
@ludmilaadamkova píše: Více
Tak zrovna tohle neresi nikdo. Ale pokud nějaká měla gangbang s hokejovym týmem, nemůže čekat, že bude mít normální rodinný život.
Jak jako? Ty mas fakt zvlastni predstavy..
A jak to poznáš?
Stejně se pravdu nedozvíš a musíš spoléhat na to co ti řekne.
A hlavně pozor, ať moc s tebou roztahuje, to se taky všechno napočítává
A co když jedou s s partnerem na gangbang? myslím s manželem to jim to že jsou manželé vezme?
Hele kdybych to udělala jak to vlastně ten chlap pozná? To se pak někam vytetuje? ![]()
D8m ti příklad když bude mít chlap v 16 gang bang s 10 jinejma chlapama taky to na něm nepoznám pokud dál nepbude koukat po mužích a byl to nějaký jednodázový ulet.
@sudnadestovouvodu Jenže zaprvé pod pojmem vysoký číslo si každý představuje něco jiného, zadruhé to jaksi nereflektuje fakt, že se lidi vyvíjí. To, že byl někdo v dospívání party zvíře, ještě nemusí nutně znamenat, že takový bude i za patnáct let jako dospělý. Stejně tak ti nikdo nezaručí, že člověk, co žil dosud jako mnich, nechytne ve čtyřiceti druhou mízu a nezačne se chovat jako utržený ze řetězu. Proto mě osobně zajímá, jak se člověk chová teď. To, co dělal jako puberťák, je možná tak úsměvný vyprávění k pivu, ale to je tak všechno. A to říkám jako člověk, co je se svým manželem od střední školy.
@NasranaAdleta píše: Více
Pokud má ženská vyšší číslo než 20 do tricitky, nemá mezi slušnýma lidmi co dělat.
A jak to poznáš?
Stejně se pravdu nedozvíš a musíš spoléhat na to co ti řekne.
A hlavně pozor, ať moc s tebou roztahuje, to se taky všechno napočítává
On se tenhle typ chlapů, nedokážou to dlouho skrývat
@Venetia píše: Více
Nepoznám, ale dost se dá usoudit z toho, jakej život žila pree tím. Když někdo chodil často nějaký party, je jasný, že je to roztahovacka. Poznávacím znamením jsou takový ty kecy, že si chtěla užívat a hledat sebe sama, to je pak jasný i bez toho, aby to řekla.