Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nedávno jsem na podobné téma vedl diskuzi a zarazilo mě jak moc rozdílné to lidé vidí.
Jaký máte cca body count a pamatujete si všechny jménem či vedete nějaký seznam?:)
Jako každý druhý chlap- po padesáti jsem to přestala počítat
.
Jelikož to číslo není nikterak vysoké, samozřejmě si jejich jména pamatuji.
@Justin Case píše: Více
Rozepiš se. Jak dopadla tebou vedena diskuze na toto téma a jaké číslo se od tebe diskutující dozvěděli?
@wo2 píše: Více
Svoje čísla psát nechci, ale diskuze byla zajímavá…
Snažil jsem se vysvětlit, že pohled na sexuální počet partnerů zkresluje spousta věcí…
Dám příklad…pokud se dozvím, že žena měla ve 30 letech 30 partnerů tak je to dle mě moc..
Ale co když se dozvím, že měla od 15 let 2 ročně na sex?…to už nezní tak šíleně, že?
Ono to číslo zkresluje několik faktorů, které hrají roli v tom jak na toho člověka budeme nahlížet…není to jen číslo
Velké číslo určitě nevnímám jako něco, čím by se měl někdo chlubit. Ale asi ani něco za co by se měl stydět. Jen bych nechtěla chlapa, který střídá holky jak ponožky, už i jen z toho důvodu že já to mám jinak.
Ale vnímám to stejně u mužů i u žen.
@Justin Case Podle mě bys především neměl od nikoho toto číslo vyžadovat a pak se nemusíš zaobírat tím, zda je to moc nebo málo ![]()
@unuděná píše: Více
Presne. Navic kazdy muze rict co chce, a jestli je to pravda, to se nikdo nedozvi. Takze uplne bepredmetne debaty.
Vtipne taky je, ze sam zakladatel to rict nechce, ale od ostatnich by to vedel rad.
@unuděná píše: Více
Přesně tak, co je jako komu do toho. Nikdy jsem po přesných číslech nepátrala a když se mě na to kdysi jen dotyčný zeptal, tak jsem odpověděla otázkou, zda to má jako vliv na jeho funkci ![]()
@Justin Case píše: Více
Kdyby se mě na to někdo zeptal a nespokojil se s odpovědí ve stylu „tak akorát“ a trval na konkrétním čísle, byla by to pro mě dost red flag - nesebevědomý a nedůvěřivý jedinec není zrovna můj šálek kávy
Já se na to nikdy nikoho nezeptala a ani nehodlám zeptat
Pokud je někdo fajn, je mi s ním dobře a nedává mi důvod k nedůvěře, nevidím důvod, proč se šťourat v jeho sexuální minulosti.
@Bytsamsebou píše: Více
Je velmi naivní domnívat se, že každý druhý chlap bude mít toto číslo takto vysoké. Ani náhodou. Chlapů, kteří mají to číslo takto vysoké, bude výrazná menšina. Většina na to zkrátka nemá, aby balili ženy jak na běžícím páse, a dokonce pochybuji o tom, že o to většina vůbec stojí.