Body count - ostuda či pýcha?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2513
15.11.24 07:13
@sudnadestovouvodu píše: Více

Proc to pises jen o zenach, z druhe strany je to v poradku? Vsak si najdi nejakou cudnou a mas klid..ale bezna zenska opravdu neni takova jaka pises a jestli si hledas nejake zvlastni zenstiny buhvi kde, tak se asi nemuzes divit. Normalni chlap, kdyz potka zenu, tak fakt nepremysli o tom kolik mela v puse pindouru, ja aspon takovyho nepotkala..ktery by to tak vehementne resil, vlastne zadny ho, ktery by ze me doloval presne cislo..a jsme za to rada..to uz mi prijde jak nejaka uchylka, presne vedet kolik a jak dlouho s kym..obecne jak se vyjadrujes, prijdes mi jak nejaky zapskly misogyn..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.11.24 07:14
@Venetia píše: Více

Panna nemusí být, stačí mi normální ženská s číslem pod deset. Notoricky roztahovacky nejsou pro rodinu dobrej materiál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.11.24 07:15
@PAN66 píše: Více

U chlapu je to taky hnus, ale ženským to vadí min. Vsak každá ženská by si radši vybrala chlapa, co má najeto hodně nez noumu, kterej měl tři. U chlapů je to naopak, tam si kazdej vybere tu, která jich měla min.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2513
15.11.24 07:24

Vetsina zen tak vysoka cisla nema, lidi jsou ruzni, ale to procento zen, ktere ma tak vysoka cisla, to zas tak bezne neni..ale ty mas nejaky panicky strachy ze ti zena bude lhat o tom cislo a misto pod 10 to bude nad. Nebo proc to tak resis? Podle me ty jsi zrovna typ chlapa, kteremu zena nebude chtit rict presne cislo, protoze udelas z komara velblouda.. Prece, kdyz poznas zenu, tak poznas zda je to slusny clovek, ne..poznas to i podle ostatních lidi. Ja co znam par zen, co mela tak extremni cisla, tam to se malokdy v okoli utaji a vetsinou se to o nich povida..e jestli je to neco nad 10, to mi neprijde jako buhvi co..a znam i fost kamaradek, ktera naopak mlzi, prototze mela malo sex. partneru a stydi se to priznat..takze zeny nemlzi jen o vysokych poctech, ale i nizkych..vubec resit ta cisla je proste nesmysl..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
15.11.24 07:28
@JenedaLinda píše: Více

Rozdílné čísla jsou takřka nutnosti. Vysoký body count u muže mluví o jeho postavení, schopnosti okouzlit ženy, že je prostě o něj zájem - za podmínky, ze číslo nahnal v době, kdy neměl vztah - a ve vztahu pak neměl potřebu „bokovky“, protože byl vyblbnutý a své partnerky si vážil. Bohužel vysoké číslo u ženy svědčí jen a pouze o její schopnosti mít sex bez citů, což do budoucna tak či onak nedělá dobrotu. Žena by měla umět odolávat svodům může a neměla by lehce podlehnout. V reálu by s tvrzením věřím souhlasila většina žen, zde však myslím, že je úplně jiné feministické smýšlení zdejšího něžného pohlaví a tak bude příspěvek označen za kacířský a autor lynčován… 😘

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2513
15.11.24 07:32

Hrozne na tech cislech lpis. Ona vetsina lidi ma neco mezi, davas hrozny extremy, 2 partneri nebo desitky partneru. Ani zadna zena nechce typka co jich mel ke 1090 a stridal to jak fusekle. Vetsina lidi je nekde v obycejnym prumeru. A vetsinou poznas podle zivitniho stylu jak na tom kdo je a nemusis znat presna cisla.

Typek co mi rekne, ze mel 2 partnerky a ma uz nejaky vek a vztahy nemel dlouhe, tak si spis reknu, jaky byl duvod ze byl tak dlouho sam a nemel potrebu navazat s nekym kontakt nebo mel, ale nemohl, jaky je duvod, ze ho zadna nechtela. vetsinou tam neco je, ale nejde primarne o to cislo. Pokud z neho ve 30 vypadne, ze mel 2 baby a zadny extra vztah, je tam neco spatne.. Kdyz me balil typek v baru, co nemel dlouho vazny vztah a vim, ze do baru a podobnych podniku chodi casto, je obklopen zenami a „umi“ v tom chodit, je mi jasne, ze tam asi i casto bali zensky a jeho cislo nebude 2 apod..tak to muze byt zas druhy extrem, nicmene treba taky ne, jde o to dotycneho poznat a uvidi se, ale cislo samotne..nevim mebta cisla nikdy nezajimala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30098
15.11.24 07:45
@Justin Case píše: Více

Ježiš. To je tak hloupá otázka. Tedy z mého pohledu. Když už nějaké ženě dovolím intimnosti, tak za to ta ženská musí sakra stát. A to si piš, že když za to stojí, tak si ji snad pamatuju, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1243
15.11.24 07:48
@Edmond Dantes píše: Více

Ale to víš že jo, šmudlo :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2513
15.11.24 08:02
@Edmond Dantes píše: Více

To je celkem mimo bych rekla. Chlap muze mit postaveni a byt okouzlujici i bez toho, aby mel desitky sexualnich partnerek. To si spis chlapi radi mysli, ale v realu neznam moc zen, ktera by takoveho chlapa chtela, ja teda urcite ne. Ono dost casto sbalit nejakou behnu v baru neni moc velky problem, mali chlap aspon nejake charizma a nebo naditou penezenku, nebo tak aspon ten vecer pusobi..ale timto vyberem zen, ten chlap u me taky dost spadne..takze zkratka zlata stredni cesta, ani malo, ani moc, a to u obou pohlavi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
15.11.24 08:05

Odeberou, protože právě když se na to někdo ptá, tak je to proto, že ho to zajímá a bude si z toho něco odvozovat :roll: a jelikož je trend ženy=děvky muži =borci nepotřebuje riskovat něčí nenávistné názory, které by schytala třeba od tebe. Je velmi malé procento mužů, kteří se na to zeptají, protože je vzruší představa tolika údů v jeho ženě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.11.24 08:10
@kucerap píše: Více

Ano, protože na tom chlapům záleží. A ty, co tady píšou že ne, tak moc dobře ví, že to tak není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
15.11.24 08:18

Myslíš, že ti tvoje žena řekla pravdivé číslo, když jsi jí řekl tento svůj názor. No doufej, že ty „tvoje děti“ nelíbá tou stejnou pusou, s kterou přeblafla celou rotu. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.11.24 08:19
@kucerap píše: Více

Vsak mi je jasný, že mi to neřekne. A to ani nemusí znát můj názor. Pochybuji, ze když o tom ženský lžou, tak ví, jakej na to má jejich chlap názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
15.11.24 08:23

S jinými muži než je partner jem přestala spát když mi bylo 26 což už je dávno tudíž fakt nevím s kolika jsem spala a myslím si že je to naprosto jedno protože to stejně bylo v pravěku a nikoho to nezajímá.

To si fakt vsichni pamatuji co dělali v 17? :mrgreen: s kolika klukama se líbali osahávání atd.

Po pravdě ani jednoho muže s kterým jsem měla vazby vztah to naprosto nezajímalo ani mě nezajímalo nějaké číslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
15.11.24 08:24

To je zase d3bilita. To fakt někdo řeší? Číslo si nepamatuji. Mě se partner na tyhle p1coviny nikdy neptal, je totiž normální.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky