Body count - ostuda či pýcha?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
15.11.24 09:42
@ludmilaadamkova píše: Více
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: On je fakt vtipnej.
  • Citovat
  • Upravit
179
15.11.24 09:54
@Mango_Lassi píše: Více

Tak se nad tím zkusme zamyslet objektivně. Při vzájemném poznávání dvou lidí z důvodu budoucího vztahu se o sobě navzájem ti dva snaží zjistit maximum informací. Od zálib, vzdělání, trávení volnočasových aktivit, preferencí v jídle až po oblíbené žánry filmů. No a ty tvrdíš, že normálního chlapa nebude zajímat, zda je jeho nová známost běhna, co jen ochutnává a usadit se nedokáže, případně že ženu, která by už ráda ve 35letech založila rodinu nebude zajímat, proč měl její budoucí muž jen jednu krátkou známost a bydlí stále u maminky ikdyz mi bude už 40?! Počet sexuálních partnerů je jen další obyčejná otázka v plejádě jiných obyčejných otázek. Buďme upřímní a řekněme si nahlas, že nevoli odpovědět, zesměšňovat či urážet za to protějšek mají důvod jen ti, kteří ve svém počínání sami vidí problém a stydí se sami za sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
15.11.24 09:59
@Edmond Dantes píše: Více

Rozdíl je v tom že to zda teď bydlí u maminky je realita dneška pokud u ní bydlel ve 20 :nevim:

Počet sexuálních partnerů reálně prostě neověříš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106005
15.11.24 10:04
@Kolemjdoucí6996 píše: Více

To je právě to, každej bych chtěl cudnou a pak očekává, že ve vztahu bude děsně sexuálně aktivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106005
15.11.24 10:09
@sudnadestovouvodu píše: Více

Tam je zase problém, že dlouhodobě zvyklý na určitý typ ženy a s jinou si nebude vědět rady…nebo si vůbec nesednou.
A číslo se přirozeně zvyšuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106005
15.11.24 10:10

V jakém směru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.11.24 10:12
@Venetia píše: Více
Že si nemůžou najít partnera pro vážný vztah, protože si tak dlouho užívaly, až na někdo, kdo by splnil jejich nároky nezbyl.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2513
15.11.24 10:13
@Edmond Dantes píše: Více

Ja s tim problem nemam, ale nesetkala jsem se s tim, u zadneho pritele ani ted manzela, ze by to vyzadoval vedet. Ted jsem se ptala manzela, ze se me nikdy nezeptal a jen mi rekl a k cemu by mi to bylo, to je pravek a sel do prace..a na zacatku vztahu hobto taky nezajimalo, kdyby bylo vysoky lepe nevedet pry a zbytek je moje vec, pannu pry nehledal, u zadne partnerky po poctech nikdy nepatral.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106005
15.11.24 10:14

Proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2513
15.11.24 10:14

Tvoje fantazie nebo si delal nejaky pruzkum :) pises to tak jiste a podle me vis prd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106005
15.11.24 10:16

To nevím co je za party, kde se takhle roztahuje

Pokud takový druh zábavy nemáš rád, tak ti taková holka stejně nebude imponovat a k řešení počtu partnerů se ani nedostaneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.11.24 10:16
@PAN66 píše: Více

Zkušenosti z okolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.11.24 10:18
@Venetia píše: Více

Protože normální chlap nikdy nebude chtít, aby někdo takovej líbal jeho děti. Je to hnus. Může to sice tajit, ale jak to jednou praskne, je konec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
15.11.24 10:23

Máš rodinu máš děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.11.24 10:26
@ludmilaadamkova píše: Více