Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kucerap píše: Více
Hele, to je informace k ničemu. Kdyby se potenciální nápadník o toto téma intenzivně zajímal, je to pro mě velký red flag. Neříkám, že bych to s ním ihned ukončila, ale hodně bych zpozorněla, jestli to není možný budoucí obsedantni žárlivec.
@ludmilaadamkova píše: Více
Chyba v matrixu!!! Bug v zivote, nenadelas nic!
![]()
@Mango_Lassi píše: Více
To byla jen ironická reakce na příspěvky od sudunavodu ![]()
@kucerap píše: Více
Sorry, ty některé uživatele se nedají číst, přeskakuju. Ale chápeš, jak to myslím ![]()
Jasně, ten žárlivec jí to pak bude předhazovat při sebemenším hádce ![]()
Stejne nechapu o co jde, pokud ma dotycna/y vsechny vztahy vyresene a nesouvisejici se vztahem stavajicim, je to jen jeho nebo jeji vec a pokud se opravdu nejedna o extremni cisla, tak to o dotycnem nebo dotycne nevypovida nic..
@sudnadestovouvodu píše: Více
Jako nic ve zlém, ale to jak tady soustavně píšeš o ženách, jaký je to hnus a podobně, myslím, že sis jen ještě nepřiznal na které straně sexuální orientace vlastně stojíš.
@Roxy ivka píše: Více
Já mám ženský rád, ale musí to být ženský, ne hampejzovy zboží.
Je mi jasné, že ten s tím nickem, jak mu jistě říkají kamarádi celý život, jen provokuje. Přesto přispěju. Podle mě chlapi, co řeší, jestli ženská neměla moc partnerů před nimi, mají jen obavy z větší pravděpodobnosti, že jí někdo předvedl v posteli takové eldorado, jakého oni nikdy nebudou schopni. Přeci jen sexuálně nezkušená se lépe přesvědčuje, že těch pět králičích pohybů bez předehry zakončených výstřikem a odvalením se na bok byl úžasný sex ![]()
Koho tady to zajímá? Myslíš, že jsi se svým názorem nějaký horký zboží?
No, nevím, prostě mi to tak připadá. Ale ty to musíš vědět líp.
@Mango_Lassi píše: Více
Vsak normálně diskutuju. Nemůžu za tvoji roztahovacnou minulost, tak nebud protivná.
Jasně, roztahovacna minulost. ![]()
Vidím, že nemocného žárlivce jsem odhadla napoprvé a moooc dobře ![]()
Jsem prostě nejlepší 👍 ![]()
Protože si z toho lidé odvozují něco úplně jiného.
Někdo se chce pochlubit jak je protřelý životem, ten druhý si z toho odvodí jestli má vztah budoucnost. Ale ten počet nebo seznam jmen už nic neřekne.
Za každým jménem ale bude nějaké konkrétní příběh, situace.
Takže pořád si myslím, že než nějaký počet nebo seznam je důležitější co člověk dělal, jak se choval.
Takových žvástů a přitom vše je mnohem jednodušší. Jsme s partnerem téměř 20 let a nikdy jsme se o počtu partnerů před vztahem nebavili. Nikoho to nezajímá. Koukám, že je to téma akorát pro zdejší frustráty.