Body count - ostuda či pýcha?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2513
15.11.24 14:43
@padesátník píše: Více

Uspesni v cem, v kariere nebo sex. zivote, spis to prvni, ze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
15.11.24 14:50
@sudnadestovouvodu píše: Více

No vidíš to a přesto mám manžela dítě a spokojenou rodinu a ty máš prd. to je prostě k posrání :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.11.24 14:54
@ludmilaadamkova píše: Více

Ja mám ještě čas. Ty v mým věku si taky nic ještě neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21359
15.11.24 14:55

Pod tou tíhou by emimino spadlo. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2513
15.11.24 15:03

Takze mlady a nezkuseny? Proto ti vadi zkusenejsi zena? Uprimne, vetsina muzu co jim vadi tyhle veci jsou bud muzi, co se citi ublizeni (podvadeni) nebo frustrati co maji problem sehnat partnerku..a ne nejsem zena co jich mela xxx, ale vesla bych se do tve kategorie do 10, nicmene me fascinuje, jak mas jasno v tom, kdo kolik muze mit partneru a kdo je jiz neslusny a patri do bordelu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
padesátník
15.11.24 15:07
@veria píše: Více

Klidně bych i mohl být. V té době jsem vypadal podobně a ta fotka je z matematické olympiády, na které jsem také chodil. Ale nejsem, tato fotka je z Polska. A ti hoši to přeci jen dotáhli o dost výše, já jsem takové ambice neměl.

• Citovat
  • Upravit
631
15.11.24 15:15
@padesátník píše: Více
Že dělá jako programátor na SpaceX nám moc neřekne jestli je jeho manželka s ním šťastná :think:

Příspěvek upraven 15.11.24 v 15:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.11.24 15:24
@PAN66 píše: Více

Nezkušený? Pokud ty jsi měla pod 10, tak to jsem zkušenější než ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vyzvědačka
15.11.24 15:30

Kážeš vodu, piješ víno. Chudáci ty chlapi, co si ty ženský po tobě vezmou a ty budou líbat nejich děti. :mrgreen:

Ono je možná mnohem horší vykouřit jedniho obšourníka, než třeba 10 slušnejch chlapů.

• Citovat
  • Upravit
15.11.24 15:33
@Vyzvědačka píše: Více

Pokud vím, psal jsem cislo 20 do tricitky. Nemám ani jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vyzvědačka
15.11.24 15:37

Ale jsu ještě mladej

• Citovat
  • Upravit
15.11.24 15:39
@Vyzvědačka píše: Více

Já vím. A už tak moudrý. I když 20 borců do tricitky je hodně, musím být fér. Třeba to za těch pár let ještě taky stihnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
15.11.24 16:23

@sudnadestovouvodu Já tě chápu, taky jsem dřív měla tento názor - asi tak v šestnácti. Až si najdeš nějakou ženskou, opravdu budeš mít rodinu, budeš řešit hypotéky a cholesterol a vůbec reálný problémy, tak ti dojde, že jsou fakt pro život důležitější věci než to, jak moc někdo na vysoký škole souložil. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.11.24 16:29
@NasranaAdleta píše: Více

Hypotéku už dávno řeším a z tohohle standardu nikdy neslevim. Pro život chci normální a slušnou ženskou, ne spindiru, u který nevím, co všechno mela v sobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
15.11.24 18:10
@PAN66 píše: Více

Ženeš to do extrému a protiřečíš si. Úspěšný muž nemusí čekat, která běhna spadne z barové židle, aby ji klofnul. Úspěšnému muži lezou ženy do postele sami - příkladně doktor z nemocnice co přefikl celou plejádu sestřiček. Herci, zpěváci, právníci… Ono stačí být malinko lepší sociální kredit a ženy jsou z může paf. Přesně to jsou ty příběhy, kdy žena píše jak byla přesvědčená, že ona by manželovi nezahla a hle, najednou ji pán božský sestřelí jak růží na kolotoči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí