Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Unka274 my jsme právě taky z Ostravy…Rozrostli jsme se a chceme do většího, ale bojíme se, ať nejdeme z bláta do louže z hlediska našich nepřizpůsobivých spoluobčanů… Takže v tomto směru se nemusíme bát? Přijde mi, že tam jsou samé rodinné baráčky a přitom do centra Bohumína kousek. To se mi líbí, nechtěla bych úlně někde na vesnici, kde nic není. A co škola a školka, máš zkušenost prosím? Děkuji ![]()
Ve Skřečoni nebydlíme, ale jezdíme tam často na návštěvu a přijde mi to tam pěkné. Opravdu taková zóna rodinných domů (je tam i hodně novostaveb).
To dětské hřiště v parku (mají tam dokonce i nějaká domací zvířata) a ten bazén je super. Jinak jsem se ptala a nepřizpůsobiví obč. už tam moc nejsou spíše v okrajových částech Bohumína. Ten vzduch je tam horší (jde to z Polska), ale oproti OV to tak velký rozdíl není.
@Markéta2208
Tam, kde bydlím já, tam se nepřizpůsobivi občané nevyskytují. Samozřejmě můžou být výjimky. Bydlím v té části, kde jsou rodinné baracky. Je tu školka, základní škola, obchod, posta, zverimex a na větší nákupy už musí člověk do centra. Nicméně řidičák zatím nemam a autobusy jezdí relativně často
pesky je to do centra cca půl hodky, ale já se ráda občas projdu. Momentálně čekám své první mimco, ale vím, že se tady o něj nebudu muset bat
ja se sice z ovy stehovat nechtěla, mela jsem to tam ráda, ale tady bydlím skoro druhý rok a musím říct, že zatím fakt v pohodě
žádný problém. Až na ty kamiony teda, ale pokud člověk nebydlí úplne u hlavní cesty, tak je to v klidu. I když, pokud je člověk zvykly z ovy na tramvaje, věčne houkani sanitek a miliony aut, par kamionů člověka vůbec nerozhodí. Podle mě je prostě Skrečon v bohumine fajn volba k žití ![]()