Boj s celulitidou

Anonymní
15.6.13 02:20

Boj s celulitydou

Prosím poraďte jak se zbavit celulitidy, nebo jí aspoň o něco zmírnit (zadek, stehna) kromě salonů - kde používají speciální stroje- myslím něco ne tak finančně náročného. Díky za rady předem ;)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8935
15.6.13 07:40

Také jsem zkoušela krémy, masáže, přístroje…bez efektu. Když jsem začala cvičit jogu, pilates, chodíme nordic walking-tak cedlulitida téměř zmizela. Vysvětluji si to zvýšeným prokrvením a vyplavením toxinů. Nestudovala jsem, zda to tak opravdu může být, jsem ráda, že celulitida zmizela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
15.6.13 07:52

Pohyb, kdy se tkan trese/hybe (to celulitida primo nenavidi :mrgreen: ), pak masirovat smerem k srdci (odtok lymfy a uvolnovani tuku), neplavat ve studene vode (chlad brani uvolnovani a rozpousteni tuku), stridat teplou a studenou sprchu nekolikrat za sebou (koncit studenou), hodne pit, zdrave jist (ananas, hrozno a kiwi obsahuji prizozene odbouravace tuku), a hodne se hybat (nekolikrat tydne, treba do prace chodit pesky). Boji zdar!

Jo a HA celulitidu hodne podporuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
15.6.13 08:00

Bez pohybu to nepůjde..takže cvičit, cvičit a cvičit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
15.6.13 08:39

U me zacala pomalu mizet, kdyz jsem kojila… byla jsem cela „obsypana“ - hlavne nohy… po 9 měsících kojení není po celulitidě ani stopa… a to jsem do sebe cpala cokolady denne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
15.6.13 08:41

Krome vseho co uz to bylo receno se taky doporucuje uplne vypustit kavu a kofeinove napoje (cola) a pit hlavne cistou vodu (bez bublinek) a to pit fakt hodne.

jinak uplne se toho zbavit asi nejde (pokud uz je viditelna), ale jde hoodne omezit. vim, ze kdyz jsem se tch rad drzela a hybala se (bez nejakych diet a sileni ve fitku), tak rozdil byl videt dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
15.6.13 08:58

@Ali-Ali joo kava asi dost tomu napomaha… pred tehotenstvim jsem pila i 3-4 kávy denně+cukr+mléko… v těhotenství jsem neměla na ni chuť, v době kojení jsem to nechtěla riskovat. teď už jsem zas na 2 kávách denně, ale bez cukru… a mam obavy, jestli se mi nevrátí… ale bez kávy de nedávám:-D ale zas to zapíjím dost vodou, tak snad to nebude tou kávou;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8437
15.6.13 08:58

Mně pomohlo více chození po schodech (přestěhovali jsme se do patra) a studená sprcha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
15.6.13 09:05

Staci denne cvicit
na youtube je posilovani zadku s hankou kynychovou, jedu denne a vysledky nadhera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
15.6.13 09:13

@jizvíková a más prosím odkaz? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.13 09:14

;) mě na celulitidu pomohlo pít čistou vodu, dělat každý den 50 dřepů a lymfondrenáž ;):mavam:

• Citovat
  • Upravit
14047
15.6.13 09:28
@evulkanov píše:
@jizvíková a más prosím odkaz? díky

https://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5673
15.6.13 14:04

Nejvíc pomáhá když piješ, pokud si dáš pár skleniček vody a kafe, tak ti to tu vodu zase vezme :pankac: Musí se vypít alespoň ty 2 litry denně :pankac: Mě to vždycky pomohlo :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
15.6.13 17:13

@Kateřina77 vsak kdyz si dam kafe a vypiju na to 2 sklenky vody, tak ji mam zas zpet, ne?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5673
15.6.13 18:14
@evulkanov píše:
@Kateřina77 vsak kdyz si dam kafe a vypiju na to 2 sklenky vody, tak ji mam zas zpet, ne?!

No takhle jsem to myslela :pankac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková