Boj s kartáčkem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7887
21.6.11 11:12

Boj s kartackem

Ahoj holky potrebuji poradit nejaky trik jak se vratit k pohode a nebojovat se zubnim kartackem. Kubik si asi dva dny odmita cistit zoubky a kdyz mu je cistim ja tak rve jak kdyz ho na noze berou, stejne to je s cistenim nosanku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
166
21.6.11 11:15

Taky jsme si zazily…
Maleho jsem vzala do obchodu a nechala ho vybrat kartace a pastu dle vlastni vule a nechut k cisteni zoubku ho hned presla…nevim jak se mu to povedlo ale vybral si u obou nejdrazsi ale pomohlo to a to bylo to hlavni :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
21.6.11 11:16

Nepovolit… on to brzo pochopí, že nevyhraje a je lepší neřvat a mít to rychle za sebou=)

Nevím teda, kolik je malému, Majdě jsem u čištění zubů říkala básničku, kterou znala, takže přibližně tušila, kdy to skončí /zároveň s básničkou/.
Teď už dlouho v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
21.6.11 11:16

U nás zabral elektrický kartáček v Tescu mají ty dětské- z každodeního trápení je to najednou hrozná sranda, a čistil by si zuby pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
21.6.11 11:20

Když si Robíno nechce vyčistit zuby, volám myšku s kleštěma (myška trhala zkažené zuby krtečkovi), zabírá to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10799
21.6.11 11:22

Pipet a co říkáš za básničku? Taky bych nějakou potřebovala…

U nás hodně zabralo dát jim na kartáček ždibíček perličky… ta jim totiž chutná :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
21.6.11 11:25

Taky jsem nechala kluka,aby si vybral sám v krámě.Vždycky si to žmoulal sám a já mu to pak dočistila.A fungovalo to :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
21.6.11 11:29

holky dat mu pastu to uz taky nezabira, je mu 20mesicu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
21.6.11 11:32

http://www.nasedetatko.com/index.php?…

Básnička, jsem to musela najít, už si to nepamatuju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
21.6.11 12:19
janik73 píše:
holky dat mu pastu to uz taky nezabira, je mu 20mesicu

Měli jsme období někdy kolem 14ti měsíců, kdy jsem asi týden čistila tak, že jsem ho zaklekla a čistilo se „násilím“. Zkoušel to opět nedávno, tak jsem se ho ptala, jestli vyčistíme po dobrém, nebo po zlém. 2× jsem musela opět přikleknout, po třetí už byl zase v poho. Myslím, že důležité je neustoupit. Pokud zabere vybrání kartáčku a pasty, tak tím líp. U nás si vybral, ale čistit stejně nechtěl :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
21.6.11 12:49

také si malá nerada čistí zoubky,ted 14 dní se to zdá lepší,koupili jsme kartáček který má na sobě obrázek míši a dáme jí foťák do ruky,sama si umí pouštět obrázky,včera jsem skoro zapomněla,ale hned mi to připoměla,vlekla si foťák a křičela mamííí zuby,ráno si je šmrdlá sama,večer důkladně já

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
21.6.11 13:16

Pomohla past. Pak měkký kartáček Curaprox. A jinak vydržet řev a nepolevit. Pochopí, že není úniku. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
21.6.11 14:41
Alpaka píše:
Pomohla past. Pak měkký kartáček Curaprox. A jinak vydržet řev a nepolevit. Pochopí, že není úniku. :twisted:

tak to vyzkousim uvidime…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
27.6.11 14:34

Ahoj, mám dotaz: od kdy si děti začaly čistit zuby samy? Samo s dočišťováním od vás. A od kdy jste dávaly pastu?

Jinak souhlas s Alpakou, taky používáme Curaprox, dospělácké i ten dětský CuraKid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.