Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Angua píše:makina píše:Hrozní jsmeAngua píše:Všechno jste si nahamtali
Nám Laddmie posílá jak zběsilá… Předevčírem bouřka, dneska bouřka…![]()
![]()
! Tady tak akorát dvakrát pšouklo
Dneska tu práskl úplně tlustý blesk, měla jsem štěstí, že jsem ho viděla, vzápětí hrom, takže byla kousek od baráku. A našim to vyrazilo pojistky
Mé Viktorčino srdíčko se úplně rozkmitalo! ![]()
makina píše:Angua píše:Mé Viktorčino srdíčko se úplně rozkmitalo!makina píše:Hrozní jsmeAngua píše:Všechno jste si nahamtali
![]()
Dneska tu práskl úplně tlustý blesk, měla jsem štěstí, že jsem ho viděla, vzápětí hrom, takže byla kousek od baráku. A našim to vyrazilo pojistky
Kdybych to čekala, tak ti to natočím ![]()
Já se taky bojím bouřky - teď zrovna té co se na nás valí… a podle mých výpočtů je asi tak … 2 km od nás
Serevrní čechy zdraví a zvidí všem kdo to už mají dneska za sebou ![]()
PS - vodu na pití jsem si natočila s předstihem, notebook i tv vypojeno, svítím svíčkou
Jediné co mi vadí je, že sedím pod lustrem…
No jdu si raději poposednout ![]()
Dobrou noc ![]()
U nás v ted bouřka právě skončila…byla vážně hnusná. Nešel nám net ani satelit… Ale už dobrý. Ale je to fajn…to vedro bylo už šýlený ![]()
makina píše:Angua píše:Mé Viktorčino srdíčko se úplně rozkmitalo!makina píše:Hrozní jsmeAngua píše:Všechno jste si nahamtali
![]()
Já už bych asi nebyla mezi živejma ![]()
makina píše:
Hele, hezký video.
http://www.blesk.cz/…do-domu.html
Fakt hezký, by mě asi škráblo ![]()
Posílám další krásný obrázek jednoho „lovce bouřek""http://i.idnes.cz/11/061/cl6/BRD3ba9bc_Tibor_Csorgei.jpg“:http://i.idnes.cz/…_Csorgei.jpg
Tož, pěkné obrázky, ale v reálu je to pro mě děs. Teď tu nad Brnem bouří, ale zatím to není tak hrozný, tak snad se to rychle přežene.. ![]()
Pěkně!
Ten první blesk na fotce je jak ten „náš“, co našim vyhodil pojistky ![]()
Maki, včera byla u nás bouřka v noci - teda jenom hřmělo, pak jsem usnula, ale vzpomněla jsem si na tebe a přála ti, aby šla vaším směrem ![]()
A zase hřmí… To jsou mi věci… Lidi, co se bojí, musí fakt trpět, protože v poslední době je to dennodenně ![]()
Angua píše:
Pěkně!Ten první blesk na fotce je jak ten „náš“, co našim vyhodil pojistky
Maki, včera byla u nás bouřka v noci - teda jenom hřmělo, pak jsem usnula, ale vzpomněla jsem si na tebe a přála ti, aby šla vaším směrem
Ježiš, díky, to jsi hodná, ale jako trpím spíš já, a to absencí bouřek
. Jako u nás od té nedělní ani hromík… ![]()
Holky, tak já si založím diskusi o tom, že se bojím bouřek, že chci utěšit a Vy mi tu hážete obrázky blesků. To má být jako léčba šokem?
![]()