Bojím se bouřky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15326
1.6.11 19:37
Angua píše:
makina píše:
Angua píše:
Nám Laddmie posílá jak zběsilá… Předevčírem bouřka, dneska bouřka… :lol: :lol: :lol:
Všechno jste si nahamtali :-D ! Tady tak akorát dvakrát pšouklo :roll:
Hrozní jsme :lol: Dneska tu práskl úplně tlustý blesk, měla jsem štěstí, že jsem ho viděla, vzápětí hrom, takže byla kousek od baráku. A našim to vyrazilo pojistky :jazyk:

Mé Viktorčino srdíčko se úplně rozkmitalo! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
1.6.11 20:31
makina píše:
Angua píše:
makina píše:
Angua píše:
Nám Laddmie posílá jak zběsilá… Předevčírem bouřka, dneska bouřka… :lol: :lol: :lol:
Hrozní jsme :lol: Dneska tu práskl úplně tlustý blesk, měla jsem štěstí, že jsem ho viděla, vzápětí hrom, takže byla kousek od baráku. A našim to vyrazilo pojistky :jazyk:

Kdybych to čekala, tak ti to natočím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
5.6.11 23:33

Já se taky bojím bouřky - teď zrovna té co se na nás valí… a podle mých výpočtů je asi tak … 2 km od nás :mrgreen: Serevrní čechy zdraví a zvidí všem kdo to už mají dneska za sebou :lol:

PS - vodu na pití jsem si natočila s předstihem, notebook i tv vypojeno, svítím svíčkou :mrgreen: Jediné co mi vadí je, že sedím pod lustrem… :-D No jdu si raději poposednout :mrgreen:
Dobrou noc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
5.6.11 23:36

U nás v ted bouřka právě skončila…byla vážně hnusná. Nešel nám net ani satelit… Ale už dobrý. Ale je to fajn…to vedro bylo už šýlený :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
6.6.11 06:53
makina píše:
Angua píše:
makina píše:
Angua píše:

Já už bych asi nebyla mezi živejma :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
7.6.11 19:06
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
7.6.11 20:15
makina píše:
Hele, hezký video.
http://www.blesk.cz/…do-domu.html

Fakt hezký, by mě asi škráblo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
8.6.11 09:55

Posílám další krásný obrázek jednoho „lovce bouřek""http://i.idnes.cz/11/061/cl6/BRD3ba9bc_Tibor_Csorgei.jpg“:http://i.idnes.cz/…_Csorgei.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
8.6.11 12:15
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
8.6.11 15:08

Tož, pěkné obrázky, ale v reálu je to pro mě děs. Teď tu nad Brnem bouří, ale zatím to není tak hrozný, tak snad se to rychle přežene.. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
8.6.11 23:14

Pěkně! :potlesk: Ten první blesk na fotce je jak ten „náš“, co našim vyhodil pojistky :mrgreen:

Maki, včera byla u nás bouřka v noci - teda jenom hřmělo, pak jsem usnula, ale vzpomněla jsem si na tebe a přála ti, aby šla vaším směrem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
8.6.11 23:45

A zase hřmí… To jsou mi věci… Lidi, co se bojí, musí fakt trpět, protože v poslední době je to dennodenně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
9.6.11 08:23
Angua píše:
Pěkně! :potlesk: Ten první blesk na fotce je jak ten „náš“, co našim vyhodil pojistky :mrgreen:Maki, včera byla u nás bouřka v noci - teda jenom hřmělo, pak jsem usnula, ale vzpomněla jsem si na tebe a přála ti, aby šla vaším směrem :mrgreen:

Ježiš, díky, to jsi hodná, ale jako trpím spíš já, a to absencí bouřek :-( . Jako u nás od té nedělní ani hromík… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
9.6.11 08:28

Já ty blesky vidět, tak asi dostanu infarkt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3394
10.6.11 21:03

Holky, tak já si založím diskusi o tom, že se bojím bouřek, že chci utěšit a Vy mi tu hážete obrázky blesků. To má být jako léčba šokem? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová