Bojím se druhého těhotenství

Anonymní
12.4.20 19:17

Bojím se druhého těhotenství

Ahoj… Strasne se za sebe stydím. Jsem 4 měsíce po porodu. Začala jsem mít příznaky jako při prvním těhotenství, průjem, včera nevolnost, dnes bolest břicha… Může to být třeba jen příprava těla na menstruaci? Nekojim 2 měsíce, menstruaci jsem neměla. Dcera nám trvala přirozeně 3.5 roku… Kdyby se potvrdilo těhotenství tak nevím zda si dítě nechat… Vím že jsme se měli lépe chránit… Test si půjdu koupit hned v úterý… Na druhou stranu si říkám zda bych ho dokázala dát pryč. Ale měla bych druhé dítě stejně ráda jako to první? Strašně by mě mrzelo že na dceru nemám už tolik času… Má někdo děti takhle brzo po sobě? Jaké to je…?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5040
12.4.20 19:22

No tak to přestaň řešit, dokud se ti těhotenství nepotvrdí, jo? Nemůžeme tady diskutovat nad tím, jak jsi se měla chránit, jestli to zvládneš, jestli jsi schopná jít na potrat a podobně, když ani nevíš, jestli jsi těhotná. Jen ti bylo včera blbě. To je fakt úplně zbytečná diskuze se stovkou různých názorů na neexistující téma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35799
12.4.20 19:23

Nepřemýšlej takhle dokud to nemáš jasné z testu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1884
12.4.20 19:23

My mame deti 13M od sebe, a zijeme zatim (uz 15M) všichni :lol:
Potrat je kazdeho vec, ja jsem nesla. Kdybysme ted cekali 4dite, tak uz bych na potrat sla, ale mam sterilizaci, tak to snad neprijde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
12.4.20 19:29

Neboj se… nemá význam se stresovat něčím, co není jisté. Ale chápu tvoje obavy, mě by asi jeblo, kdybych zjistila, že jsem těhotná, dokud bylo malé do 7 měsíců. Teď je jí 9 a už si to představit dokážu :lol:. Ale chci tě uklidnit. Kamarádka měla taky takovéhle stavy, dokonce jednu dobu rikala, ze citila, jakoby se ji neco hybalo v brise 8o - tyhle veci jsou hodne o psychice. Jinak myslim, ze tt bys stihla nekde koupit i dneska, abys nebyla do utery ve stresu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
12.4.20 19:37

Ahoj, mám děti od sebe 11,5 měsíce. Momentálně jim je 20 měsíců a 8,5 měsíce, na potrat bych nešla, dvě děti jsme chtěli, i když jsem nečekala, že se to podaří takhle brzo. Každopádně než jsem si udělala test, tak jsem měla hodně blbý tušení, že jsem fakt v tom, protože mi bylo blbě z přikrmu dcerky a hlavně jsem měla zácpu a to úplně stejnou jako na začátku prvního těhotenství. Jestli budeš mít pozitivní test, radím, aby ses přidala do skupinky skorodvojčata na Facebooku, uvidíš, že takových je opravdu hodně a je to opravdu supr skupina :-)

Příspěvek upraven 12.04.20 v 19:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
12.4.20 19:49

Ještě k tomu jaké to je. Neříkám, že je to jednoduché, ale zvládnout se to dá. Ano, mám méně času se věnovat jednomu nebo druhému, ale to vůbec nevadí, protože už teď vidím, jak se mají rádi a oni si to spolu pak vynahradí. Už teď si spolu začínají hrát a fakt jsem nikdy nelitovala, že je mám takhle brzo za sebou, protože se chci brzo vrátit do práce a nedokážu si představit být doma třeba šest let. Nespaní a jiné věci si odbydu při jednom a nebudu si muset znovu zvykat. Žádný strachy, i kdyby to dopadlo, že těhotná jsi, bude to mít i pozitivní stránky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4683
12.4.20 19:57

Mam deti 11 mesicu od sebe, je jim 8 a 7, tak uz snad muzu celkem hodnttit - ted chodi spolu do tridy (mladsi je rijnova, sla driv), i v karantene jsou nejlepsi partacky a ani zpetne nevidim nic, kvuli cemu bych jen uvazovala o tom, jestli by delsi rozestup nebyl lepsi - treba zadny navrat k plenkam, UM apod - proste jsme plenkovali o pul roku dyl, kocarek (dvojkocar) jsme meli do 3,5 let te starsi, mladsi se dostala treba na krouzek nebo primestsky tabor driv nez ve stanovenem veku proto, ze mohly jit spolu, obleceni kupujeme jedno a oblikaji si, na co ma ktera naladu. Jako asi to je logisticky a casove narocnejsi, ale ja nemam s cim srovnavat, jinak to neznam.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
12.4.20 20:03
@Kauree píše:
Mam deti 11 mesicu od sebe, je jim 8 a 7, tak uz snad muzu celkem hodnttit - ted chodi spolu do tridy (mladsi je rijnova, sla driv), i v karantene jsou nejlepsi partacky a ani zpetne nevidim nic, kvuli cemu bych jen uvazovala o tom, jestli by delsi rozestup nebyl lepsi - treba zadny navrat k plenkam, UM apod - proste jsme plenkovali o pul roku dyl, kocarek (dvojkocar) jsme meli do 3,5 let te starsi, mladsi se dostala treba na krouzek nebo primestsky tabor driv nez ve stanovenem veku proto, ze mohly jit spolu, obleceni kupujeme jedno a oblikaji si, na co ma ktera naladu. Jako asi to je logisticky a casove narocnejsi, ale ja nemam s cim srovnavat, jinak to neznam.. :nevim:

S tím oblečením máte dobrý, že máte dvě holky. Já mám holku a kluka, takže stejně nemůžeme kupovat stejné a obě děti mám letní, takže u nás věk asi nebude hrát nějakou roli, že by se třeba mladší díky tomu dostal se starší na tábor nebo kroužek, ale jinak to zatím taky neznám :-D takže jsem ráda za to, jak to máme :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.4.20 20:29

@Zoe1 @Kauree Moc vám děkuju, jsem daleko klidnější :lol: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
3902
12.4.20 21:16

Muze to být úplně cokoli, to ti tady přece nikdo neporadí.

Co se týče skorodvojcat - my máme tři děti během 3,5 let, mě to přijde dobrý, ale jako svoje specifika to má, ne každej by to tak chtěl. Ale zvládnout se to určitě dá, takovejch lidi je spousta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
12.4.20 21:36
@Anonymní píše:
@Zoe1 @Kauree Moc vám děkuju, jsem daleko klidnější :lol: :kytka:

Napiš pak jak to dopadlo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.4.20 12:43

@Zoe1 Dam vědět… Doufám teda že mám jen nějakou virozu.. Na bliti mi je občas, průjem furt.. Břicho poboliva.. Tak uvidíme. :lol: když si vzpomenu před rokem že mi bylo stejně.. A běžela jsem stím k obvodakoj.. :zed: :)

• Citovat
  • Upravit
2933
13.4.20 12:57
@Anonymní píše:
@Zoe1 Dam vědět… Doufám teda že mám jen nějakou virozu.. Na bliti mi je občas, průjem furt.. Břicho poboliva.. Tak uvidíme. :lol: když si vzpomenu před rokem že mi bylo stejně.. A běžela jsem stím k obvodakoj.. :zed: :)

Tak třeba to bude fakt jen nějaká viróza :-) kdyžtak si můžeme napsat na Messengera, dala bych ti moje jméno. Jen kdyby se to potvrdilo a potřebovala bys třeba psychicky pomoct :-) píšu si takhle s jednou už kamarádkou :-) píšeme si každej den a vzájemně se podporujeme, má děti od sebe 15 měsíců :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.4.20 15:23

@Zoe1 OK ;) no ten průjem už mám teda asi 14 dní :poblion:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat