Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Začátky s dcerou nebyly nejlehčí ale rodina mi hodně pomohla
příspěvky na bydlení to nevím nikdy jsem je nepobirala
@Anonymní píše:
Ahoj budu psát anonymně.
Mám pritele 5 let a snim syna 3 roky.Přítel je zlý, když není něco po jeho křičí, nadávky je to šílený psát ze v tom žije kluk já to vím a uvědomuji si to. Snažím se dělat to co chce on a poslouchám a nic mu nevyčítam a všechno odkejvu. Aby byl klid ale v sobě jsem už tak nešťastná. A nedokážu snim už spat hnusi se mi..
Rodicak mám 5000 a alimenty počítám tak 3000 přítel bere hezké peníze podle kalkulačky na netu mužů mít i 4000..
odejít se bojím toho všeho okolo.
Malej do školky zkusí jít mame zdravotní potíže skrz jídlo byl na operaci a občas se mu něco sekne v jícnu když nejí poradně a pospicha. Takže školky se boji a od doktora mame napsáno školka od 5 let.
bojím se ze to finančně nezvládnu kdy příjem bude 8000 plus brigáda úklid 1600
Dokázal mi by někdo poradit?
Malého zkusím dat do školky snad někdo bude ochotný dat na nej pozor větší..
ale když to nepůjde a bude mít ve školce problémy tak hold di ho budu muset nechat doma
Opravdu smutný, no musíš odejít.. Syn i ty potřebujete klid. Také se přikláním, aby jsi šla do azylového domu. A opravdu je dobrý, že si to uvědomuješ a něco s tím začneš dělat a nebude to trvat věčnost. Mamce řekni, jak moc je situace vážná a věřím, že se zapojí víc. Držím palce
Mysli na syna ![]()
Co se tyka naroku na davky a pravniho poradenstvi, doporucuji poradnu Aperio. Taky si porid dukazy chovani pritele. Nejlepe tajna nahravka. Ale taky treba zprava od psychologa, navsteva ospod, z ktere bude zaznam a dukaz, ze to resis. Pokud se prestehujes s ditetem v ramci stejne obce nebo v blizkosti, tak by to nemel byt problem. Ale odvezeni ditete nekam dal bez vazneho duvodu by bylo brane jako unos. To bys mohla udelat, pouze pokud bys mela rozhodnuti soudu. Jinak muzes mit velke problemy. Takze se porad s tim Aperiem nebo i s ospodem. Myslim, ze hodne tech ospodu je napomocnych.
@Burj Chalifa píše:
Proč máš s takovým volem dítě? S nahým zadkem a bez elementární jistoty.To je snad xmiliontá diskuse na podobné téma. No nic, nejjistější bude poprosit maminku o azyl i se psem, bez chlapa.Zase hlava nebere - to už zase máš nového chlapa?
Chlap násilník je na začátku vztahu vždy úžasný, milý, obětavý, laskavý, něžný… To je snad miliónkrát všude zmiňováno
Zase mi to hlava nebere… ![]()
Myslím, že příspěvek na bydlení ti dají až za 3 měsíce od požádání. A když budeš bydlet u mámy, tak započítají i její plat. Když budeš ve svém, tak mně to dělalo 5200. Záleží jaké město, plat, počet dětí… a nesmíš mít dluh na popelnicích atd.
Ale neboj se a jdi do toho. Za chvíli tě začne mlátit. Oni ti ty organizace pak pomůžou. Rozjede se to samo. Jen musíš sebrat odvahu a dojít na sociálku, soudy. Překonej se. Začátek bude těžký a pak už bude jen dobře
![]()
Každá rada je drahá, peníze hrají v této době velkou roli. Ale na druhou stranu i psychika člověka. I děti si ponesou následky.