Bojím se, že brzy umřu

Anonymní
13.11.23 07:12

Bojim se ze brzy umřu

Dobrý den, poslední dobou mě trápí bolest u srdce i lopatky stizene dýchání dokonce se mi přidala i bolest krku nevím jestli je to od patere nebo nějaká tepla kdo ví… mám tlak na hrudi probouchavani srdce divny stavy… měla jsem v červnu rtg srdce a plic a v pořádku před rokem kardiologie a v pořádku jen se teď bojím se teprve teď něco ozvalo… mám dvě malé děti tak mám strach… pořád se cítím taková bolavá nechuť do ničeho proste nic moc…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5098
13.11.23 07:15

A co na to prakticky lekar? Uvazovala jsi o tom, ze to zpusobuje psychika, tj. resit to s psychiatrem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.11.23 07:17

@Zmatka ten mi leky na psychiku napsat nechce že jsem mladá a že by to ze mě udělalo fetaka… tak jsem ho poprosila že aspoň ať mi dá doporučení a on že jsem na to mladá a tečka k psychiatrum se snažím objednávat ale je dlouhá čekací lhůta

• Citovat
  • Upravit
22625
13.11.23 07:19

Jsi vysetrena, tak to ber, ze jsi zdrava. Odhadovala nych to na to, ze ty 2 male deti jsou pro tebe hodne narocne a zacala ti haprovat psychika. Uz jen ten nadpis, ze se bojis, ze brzy umres, pricemz nebudes asi stara, kdyz mas 2 male deti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5098
13.11.23 07:21

Tak psycholog a psychoterapie. Kolikrat ucinejsi nez leky. Prakticky lekar ma teda divne nazory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.11.23 07:26

@Zmatka ano on jo je zvláštní…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.11.23 07:27

@Oriseka no nevím no je to těžký a ubijejici tyhle stavy… chci zpět svůj pěkný život a ne úzkosti a deprese a bolesti po tele

• Citovat
  • Upravit
56505
13.11.23 07:37
@Anonymní píše:
Dobrý den, poslední dobou mě trápí bolest u srdce i lopatky stizene dýchání dokonce se mi přidala i bolest krku nevím jestli je to od patere nebo nějaká tepla kdo ví… mám tlak na hrudi probouchavani srdce divny stavy… měla jsem v červnu rtg srdce a plic a v pořádku před rokem kardiologie a v pořádku jen se teď bojím se teprve teď něco ozvalo… mám dvě malé děti tak mám strach… pořád se cítím taková bolavá nechuť do ničeho proste nic moc…

Už zase Heduš? Všichni ti tu stále dokola radíme psychiatrii. Potřebuješ AD. A i psychologa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11856
13.11.23 08:05

Anebo zkusit rehabilitace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11856
13.11.23 08:05
@Anonymní píše:
@Zmatka ten mi leky na psychiku napsat nechce že jsem mladá a že by to ze mě udělalo fetaka… tak jsem ho poprosila že aspoň ať mi dá doporučení a on že jsem na to mladá a tečka k psychiatrum se snažím objednávat ale je dlouhá čekací lhůta

Tak tohle by lékař určitě neřekl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.11.23 08:16

@Evkad bez se ho zeptat nebo chceš kontakt? Nemám důvod tady něco lhát

• Citovat
  • Upravit
36010
13.11.23 08:18

Už podle nadpisu mě bylo jasný kdo to píše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42340
13.11.23 08:22

Za ty roky, co ti tu radíme psychiatra už by tě nějaký dávno vzal. Donedávna jsi tvrdila, že nejsi žádný „blázen“. Takže obvolej všechny psychiatry a psychology v okolí, do konce roku určitě někdo bude mít volný termín.
Tomu, že by praktik odmítl vydat nenávyková antidepresiva, která mohou užívat i děti se mi moc věřit nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11856
13.11.23 08:33
@Anonymní píše:
@Evkad bez se ho zeptat nebo chceš kontakt? Nemám důvod tady něco lhát

Klidně se ho zeptám, když mi dáš kontakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42340
13.11.23 08:37
@Evkad píše:
Klidně se ho zeptám, když mi dáš kontakt.

Jestli si dobře pamatuju, nějaká AD Heduš i dostala a odmítla je užívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí