Jak zformovat boky?

Anonymní
2.7.11 14:46

boky

Ahoj holky poradite mi nejaky domaci cvik jak shubnout boky???dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
616
2.7.11 14:49

Já jsem kdysi cvičila kalanetiku, zpevní se celá postava. Můžeš se podívat na ty boky.
 http://www.zeny.cz/…lech--1.aspx

http://www.zeny.cz/…lech--2.aspx

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1863
2.7.11 14:49

taky by se mi hodil :mrgreen: do ničeho se po porodu nevlezu a to jsem skoro nepřibrala… :pocitac: jen jsem nějaká „větší“, omlouvám se zakladatelce, že jsem lezu a vtěrkuju, ale nevíte prosím, kdy se zmenším (ramena, prsty, nohy atd)??? DÍKY

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
2.7.11 14:59
michaela1808 píše:
taky by se mi hodil :mrgreen: do ničeho se po porodu nevlezu a to jsem skoro nepřibrala… :pocitac: jen jsem nějaká „větší“, omlouvám se zakladatelce, že jsem lezu a vtěrkuju, ale nevíte prosím, kdy se zmenším (ramena, prsty, nohy atd)??? DÍKY
:mrgreen: Taky jsem narvala všechny kalhoty max. ke kolenům :lol: , spravilo se to, tak tři měsíce tipuju maximum…

Jinak nevím ale :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
2.7.11 15:34

Asi Tě nepotěším, ale hubnout selektivně jenom nějakou část těla nejde. Prostě je nutný zhubnout celá. Jojo, taky mě to čeká :-? Já cvičím na boky takový ten cvik: lehnu si na bok, nohy rovně, podepřu se rukou a zvedám horní nohu tak 10cm a vracím zpět, postupně každý den přidávám dokud se nedostanu na 50× + je dobrý na čtyřech a zvedat nohu jako když pejsek čůrá, 30× každá. Nezhubne se tím, ale bok se zpevní a špíčky vypadají lépe :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1863
2.7.11 15:46
Pipet píše:
michaela1808 píše:
taky by se mi hodil :mrgreen: do ničeho se po porodu nevlezu a to jsem skoro nepřibrala… :pocitac: jen jsem nějaká „větší“, omlouvám se zakladatelce, že jsem lezu a vtěrkuju, ale nevíte prosím, kdy se zmenším (ramena, prsty, nohy atd)??? DÍKY
:mrgreen: Taky jsem narvala všechny kalhoty max. ke kolenům :lol: , spravilo se to, tak tři měsíce tipuju maximum…Jinak nevím ale :oops:

děkuju pipet, to mám ještě rezervu, malé je 9týdnů, tak snad se to spraví…jinak nenarvu ani prstýnky, lodičky na nohy. ramena mám jakési široké…před tímhle mě nikdo nevaroval :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1863
2.7.11 15:49

jinak myslím, že ty nohy se zvedají i ve stoje. stoupneš si někde ke stolu rovně bokem, chytneš se stolu a zvedáš nohu do boku a pak druhou, třeba 50×

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17521
2.7.11 17:30
Anonymní píše:
Ahoj holky poradite mi nejaky domaci cvik jak shubnout boky???dekuji

Nejlepší je běhat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek