Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Já jsem kdysi cvičila kalanetiku, zpevní se celá postava. Můžeš se podívat na ty boky.
http://www.zeny.cz/…lech--1.aspx
taky by se mi hodil
do ničeho se po porodu nevlezu a to jsem skoro nepřibrala…
jen jsem nějaká „větší“, omlouvám se zakladatelce, že jsem lezu a vtěrkuju, ale nevíte prosím, kdy se zmenším (ramena, prsty, nohy atd)??? DÍKY
michaela1808 píše:
taky by se mi hodildo ničeho se po porodu nevlezu a to jsem skoro nepřibrala…
jen jsem nějaká „větší“, omlouvám se zakladatelce, že jsem lezu a vtěrkuju, ale nevíte prosím, kdy se zmenším (ramena, prsty, nohy atd)??? DÍKY
Jinak nevím ale ![]()
Asi Tě nepotěším, ale hubnout selektivně jenom nějakou část těla nejde. Prostě je nutný zhubnout celá. Jojo, taky mě to čeká
Já cvičím na boky takový ten cvik: lehnu si na bok, nohy rovně, podepřu se rukou a zvedám horní nohu tak 10cm a vracím zpět, postupně každý den přidávám dokud se nedostanu na 50× + je dobrý na čtyřech a zvedat nohu jako když pejsek čůrá, 30× každá. Nezhubne se tím, ale bok se zpevní a špíčky vypadají lépe ![]()
Pipet píše:michaela1808 píše:
taky by se mi hodildo ničeho se po porodu nevlezu a to jsem skoro nepřibrala…
Taky jsem narvala všechny kalhoty max. ke kolenům
, spravilo se to, tak tři měsíce tipuju maximum…Jinak nevím ale
děkuju pipet, to mám ještě rezervu, malé je 9týdnů, tak snad se to spraví…jinak nenarvu ani prstýnky, lodičky na nohy. ramena mám jakési široké…před tímhle mě nikdo nevaroval ![]()
jinak myslím, že ty nohy se zvedají i ve stoje. stoupneš si někde ke stolu rovně bokem, chytneš se stolu a zvedáš nohu do boku a pak druhou, třeba 50×
Anonymní píše:
Ahoj holky poradite mi nejaky domaci cvik jak shubnout boky???dekuji
Nejlepší je běhat ![]()
Ahoj holky poradite mi nejaky domaci cvik jak shubnout boky???dekuji