Nechtějí se mi opálit nohy :-)

veselabaculka
28.6.11 20:13

Nechtějí se mi opálit nohy:-))

Ahojky, potřebovala bych radu. Mám strašně bílé nohy. Když vylezu ven do kraťasů, tak je to docela mazec.Nevíte nějaký fígl, kromě samoopalovacího krému? Nějaké olejíčky,co víc přitáhnou sluníčko? Díky moc.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13503
28.6.11 20:14

Jeeee me taky ne, vrsek hezky opaleny, ruce taky, ale ty nohy jsou vzdycky katastrofa a chytaji bronz priserne pomalu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
28.6.11 20:15

Mám stejný problém, jsem zrzka, bez pigmentu, ale ruce, obličej a dekolt mám tmavší, je to tím, že jsou neustále vystavené slunci. Na nohy jedině samoopalovák a nebo neustále a pořád dokola opalovat a vystavovat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
28.6.11 20:23

Mě na nohy pomohlo solárko a pak jsem ještě natírala krémem tonovací péče od Garnieru :wink:

Jinak asi na opalavání ti bude stačit klasická indulona ta je dost masná a přitáhne suprově sluníčko :wink:

• Citovat
  • Upravit
2673
28.6.11 20:46

Mám taky nohy jak sýry :mrgreen: Nejhorší že já nemůžu ani ty krémy samoopalovací,nevím proč ale jsem vždycky flekatá :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
28.6.11 20:56

Ježiš, vy máte starosti :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
28.6.11 20:59

To nevím,ale mám to taky tak..Normálně se mi opalujou jenom nárty a zbytek nohou prostě nic :mrgreen: Jinak záda,ruce v pohodě…ale ty nohy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8078
28.6.11 21:01
revu píše:

No a co,každý má nějaké ! ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
28.6.11 21:01

já se opaluju krásně do hněda po vazelíně i nohy, je to jako když se peče čuník /každej si myslí že jsem byla u moře a přitom jezdíme každý rok pouze na Orlík/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2891
28.6.11 21:06

u mě vždycky zabíral klasickej Nubian, takovej ten hnědej olejíček, je sám o sobě hnědej a sluníčko přitahuje dobře - aspoň teda u mě. A prý taky pomáhá obyčejný fritovací olej, ale to musí být pěkný smrad :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
28.6.11 21:15
:wink:

Příspěvek upraven 12.12.11 v 17:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2891
28.6.11 21:20

já se Nubianem mažu třeba na koupálku a tak. Když jdu jen tak ven na prochajdu, tak se nemažu :nevim: ale ten Nubian jsem používala i u moře a nikdy jsem problémy neměla, vždycky jsem byla jak černá jak cikánka :mrgreen: on má snad jen 6 faktor a ten malinkej ve skle jen 2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
28.6.11 21:21
j.citra píše:
revu píše:
No a co,každý má nějaké ! ;-)

Presne tak a pokud tohle tema jde mimo tebe tak co to resis :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
28.6.11 21:22

Taky to tak mám, vršek opálený, nohy sejrovatý:((( Krom nártů - tam mám vypálený sandále.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
28.6.11 21:23

To já mám holky zase spíš problém opálit si nohy zezadu. Zepředu chytám krásně hned do hněda a zezadu ne a ne. To je pak ještě orší než je mít celé bílé :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková