Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Jeeee me taky ne, vrsek hezky opaleny, ruce taky, ale ty nohy jsou vzdycky katastrofa a chytaji bronz priserne pomalu.
Mám stejný problém, jsem zrzka, bez pigmentu, ale ruce, obličej a dekolt mám tmavší, je to tím, že jsou neustále vystavené slunci. Na nohy jedině samoopalovák a nebo neustále a pořád dokola opalovat a vystavovat ![]()
Mě na nohy pomohlo solárko a pak jsem ještě natírala krémem tonovací péče od Garnieru ![]()
Jinak asi na opalavání ti bude stačit klasická indulona ta je dost masná a přitáhne suprově sluníčko ![]()
Mám taky nohy jak sýry
Nejhorší že já nemůžu ani ty krémy samoopalovací,nevím proč ale jsem vždycky flekatá ![]()
To nevím,ale mám to taky tak..Normálně se mi opalujou jenom nárty a zbytek nohou prostě nic
Jinak záda,ruce v pohodě…ale ty nohy ![]()
revu píše:
Ježiš, vy máte starosti
No a co,každý má nějaké ! ![]()
já se opaluju krásně do hněda po vazelíně i nohy, je to jako když se peče čuník /každej si myslí že jsem byla u moře a přitom jezdíme každý rok pouze na Orlík/
u mě vždycky zabíral klasickej Nubian, takovej ten hnědej olejíček, je sám o sobě hnědej a sluníčko přitahuje dobře - aspoň teda u mě. A prý taky pomáhá obyčejný fritovací olej, ale to musí být pěkný smrad ![]()
já se Nubianem mažu třeba na koupálku a tak. Když jdu jen tak ven na prochajdu, tak se nemažu
ale ten Nubian jsem používala i u moře a nikdy jsem problémy neměla, vždycky jsem byla jak černá jak cikánka
on má snad jen 6 faktor a ten malinkej ve skle jen 2.
j.citra píše:revu píše:No a co,každý má nějaké !
Ježiš, vy máte starosti
Presne tak a pokud tohle tema jde mimo tebe tak co to resis ![]()
Taky to tak mám, vršek opálený, nohy sejrovatý:((( Krom nártů - tam mám vypálený sandále.
To já mám holky zase spíš problém opálit si nohy zezadu. Zepředu chytám krásně hned do hněda a zezadu ne a ne. To je pak ještě orší než je mít celé bílé ![]()
Ahojky, potřebovala bych radu. Mám strašně bílé nohy. Když vylezu ven do kraťasů, tak je to docela mazec.Nevíte nějaký fígl, kromě samoopalovacího krému? Nějaké olejíčky,co víc přitáhnou sluníčko? Díky moc.