Hubneme společně 2011

24.6.11 16:42

Hubneme společně 25.7.2011

Zdravím všechny :-) . Tak jsem se konečně rozhoupala k nějaké té dietce a hledám spolubojovnice , které by začaly také od zítra hubnout. Po porodu mi zůstalo nahoře 10 kilo a myslím, že ve skupince se hubne mnohem lépe. Přidáte se některá :-) ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7661
24.6.11 16:53

Taky bych měla, ale už doopravdy. :lol:
Dostala jsem k narozkám dárkový poukaz na čokoládovou masáž a mám obavy, že když trochu nezmenším svůj objem (resp. plochu), budou tam po mě chtít nějakej příplatek za nadměrnou spotřebu masážního materiálu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
24.6.11 16:55

Ahoj, tak já už cíleně hubnu týden :) zatím dvě kila dole :) Od porodu jsem schodila uz dvacet :) A jinak mě ještě čeká 27 kilo, které jsem nabrala ještě před otěhotněním z těch stresů, že nemůžu otěhotnět :lol: A moje aktuální váha je 96 kilo při výšce 176 cm. Bylo by bezva, kdyby se nás tu sešlo víc :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
24.6.11 17:17

ahoj holky :-D
Můžu se taky přidat? Před těhotenstvím jsem začínala při výšce 172cm na 85kg :cert: v den porodu jsem měla příšerných 107kg :pocitac: a teď 4 měsíce po porodu mám 92kg :-D v pondělí jsem byla zvážena. Byla by jsem moc ráda, kdyby jsem zhubla aspoň na takových 80kg tzn. 12kg dolu :-D bohužel už nekojím, ale na sladkým ujíždím stále
Jinak kraťasy už nosím normální ale džíny mám pořád ještě těhotenský :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
24.6.11 17:32

Ahoj holky, taky se k vam pridam, jestli muzu :kytka: :mavam: Pribrala jsem v tehotenstvi rovnych 30 kg, po porodu jsem zhubla 15, ale druhych 15 nosim stale na sobe a je to fakt des :zed: Jsem sedm tydnu po porodu a zacinam z toho mit mindrak a pritom se nicim neprejidam, neujizdim na sladkem jako v tehu a snazim se chodit na dlouhe prochazky. Zacla jsem i cvicit, ale desne me boli z toho kycle a panevni kost. Vim, ze na hubnuti je nejlepsi nezrat, ale ja kojim, takze jist musim, ale myslim si, ze jim opravdu zdrave a ne moc kaloricky a stejne to dolu nejde :cert: Nevite jake je nejlepsi cviceni, abych nezatezovala klouby?

A jinak uz se tesim, jak spolecne udelame prebytecnym kilum papa :mavam: :mavam: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1498
24.6.11 17:34

ahoj,

já bych se taky ráda přidala, hubnu zatím 14dnů a mám dole tak 2 kg, ale samotnou mě to nebaví. Ráda se přidám, jinak já už jsem od porodu 2,5 roku, ale díky zdravotním problémům mám nyní 91,6 kg a 158cm. Nutně potřebuji dát dole aspoň 20kg. Budu ráda, když nás tu bude víc. :wink:

Příspěvek upraven 03.07.11 v 21:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
24.6.11 17:38

věřím tomu, že když se nás sejde víc a budeme se vzájemně podporovat, ža každá shodíme to, co chceme :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
24.6.11 17:44

Holky a jaký držíte jídelníček? Já jím 5× denně malé porce, jen zdravého jídla. Dneska jsem měla strašnou chut na čokoládu, tak jsem půl hodiny stála u špajzu a čuchala jí :lol: :lol: No a nakonec jsem odolala :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.6.11 17:47

Jsem ráda, že se nás tu sešlo tolik ;-) , myslím, že to určitě všechny dokážeme. Navrhuji, abychom se příští týden v neděly pochlubily s výsledky a vzájemně se povzbudily :) . Vodaziva: také mám problémy se zátěží na klouby a to po cvičení na orbitreku, takže dopadl tak, jak jsem předpokládala, je to věšák :-D . Doktor mi doporučil 100% plavání, ale plavat nechodím, přeci jen mi trošku vadí má nadváha a ukazovat se nechci :-D a pak ještě..nevím jak se to přesně píše nording walking chození o hůlkách ;-) … Pro mě nejtěžší na hubnutí bude asi to, že se budu muset vzdát mé milované a nenáviděné nutelly. Holky, tak se za sebe stydím, dokážu sníst 4× 400g nutelly týdně. No je to strašné. Navykla jsem si po šestinedělí, na deprese jako stvořená :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
24.6.11 17:50

Ahojky holky tak jdu mezi vás.Jsem 9 měsícu po porodu.Moje puvodní váha byla 63kg což bylo super a během těhotenství sem přibrala 24kg a při mé výšce 158cm sem byla fakt koule.Schodila sem 18kg a ten zbytek ne a ne dolu.Kratasy a kalhoty co sem nosila vuuubec nedopnu takže smula a mám strach že už je ani neoblíknu :cry: Poradíte nějakou dietku?Je fakt že sem kojila jen 4 měsíce a váha šla dolu a ted??nic moc a to už chodim do práce takže ten pohyb tam je. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.6.11 17:53

Já nepojedu podle žádné diety. Budu se snažit jíst 5× denně a zdravě, což bude asi nejtěžší :-) a hodně pít. Se sportem moc nekamarádím a tak cvičit se donutím alespoň těch 30 min denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
24.6.11 17:57

Tak já taky nepojedu podle žádné diety na to já prostě nejsem-jsem líná no :cert: budu se snažit dobře vařit, hodně pít, dlouhé procházky s kočárkem a až my skončí první menzes po porodu tak se chystám do bazénu si zaplavat :pankac: pokud se teda vejdu aspoń do nějakých plavek :-D a budu chodit buď ráno nebo večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
24.6.11 18:52

Holky,jednou jsem cetla docela dobrou knihu a tam bylo napsano, ze hubnuti neni o diete, ale o zivotnim stylu a je to dlouhodoba zalezitost, ktera se musi menit postupne. Tak co si tak dat na nejblizsi dobu, jak nas tak tady ctu, takovy cil - vypit 3 litry vody denne + jist 5 x denne. Me tohle teda nejde :-( tekutiny nehlidam, jen se snazim pit, protoze aby se mi tvorilo mleko, ale asi piju malo a jidlo mam 5× denne, ale je fakt, ze obcas „neco kolem zobnu“ a to je taky peklo, to kdyz se sectou ty zobance, tak z toho bude asi dalsi porce jidla. A jeste me napadlo, ze bychom si tady mohly psat online jidelnicek. Tzn. po snidani napsat co jste mely, po svacine…atd., bude nas to motivovat jist zdrave a male porce, pac se tady budeme chlubit :mrgreen: a na druhou stranu to bude fajn impuls pro ostatni, co si treba prichystat na jidlo na druhy den :wink:

A do toho plavani jdu, i kdyz se teda taky stydim v tomhle poporodnim tele :-( :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
24.6.11 18:53

Jo a samozrejme kdo nebude mit pristup k internetu nebo cas, tak ten jidelnicek dopise dodatecne najednou, to je jasne, ja treba taky o vikendech byvam na compu mene a spis jsem s rodinou venku, takze zase zadny stres :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.6.11 19:03

Jen chci trochu poradit.
Dopoledne uhlohydráty, tj.chléb, rohlíky, prostě pečivo, ale tmavé.
Ovoce jen do 14:00.
Pít alespoň 3 litry neslazených nápojů denně.Jestliže si dáte kávu, vypijte k ní alespoň jednou, ale raději 2× tolik vody.
Zeleninu denně 0,5kg.
Mít při redukci příjem 5000 - 6000kJ.
Odpoledne spíš jíst bílkoviny, sýry, maso, ryby, šunku, tvaroh,…

Přeji všem hodně štěstí a hlavně sportujte, bez pohybu to nepůjde :palec: !

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková