Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Zdravím všechny
. Tak jsem se konečně rozhoupala k nějaké té dietce a hledám spolubojovnice , které by začaly také od zítra hubnout. Po porodu mi zůstalo nahoře 10 kilo a myslím, že ve skupince se hubne mnohem lépe. Přidáte se některá
?
Taky bych měla, ale už doopravdy. ![]()
Dostala jsem k narozkám dárkový poukaz na čokoládovou masáž a mám obavy, že když trochu nezmenším svůj objem (resp. plochu), budou tam po mě chtít nějakej příplatek za nadměrnou spotřebu masážního materiálu.
Ahoj, tak já už cíleně hubnu týden
zatím dvě kila dole
Od porodu jsem schodila uz dvacet
A jinak mě ještě čeká 27 kilo, které jsem nabrala ještě před otěhotněním z těch stresů, že nemůžu otěhotnět
A moje aktuální váha je 96 kilo při výšce 176 cm. Bylo by bezva, kdyby se nás tu sešlo víc ![]()
ahoj holky ![]()
Můžu se taky přidat? Před těhotenstvím jsem začínala při výšce 172cm na 85kg
v den porodu jsem měla příšerných 107kg
a teď 4 měsíce po porodu mám 92kg
v pondělí jsem byla zvážena. Byla by jsem moc ráda, kdyby jsem zhubla aspoň na takových 80kg tzn. 12kg dolu
bohužel už nekojím, ale na sladkým ujíždím stále
Jinak kraťasy už nosím normální ale džíny mám pořád ještě těhotenský ![]()
Ahoj holky, taky se k vam pridam, jestli muzu
Pribrala jsem v tehotenstvi rovnych 30 kg, po porodu jsem zhubla 15, ale druhych 15 nosim stale na sobe a je to fakt des
Jsem sedm tydnu po porodu a zacinam z toho mit mindrak a pritom se nicim neprejidam, neujizdim na sladkem jako v tehu a snazim se chodit na dlouhe prochazky. Zacla jsem i cvicit, ale desne me boli z toho kycle a panevni kost. Vim, ze na hubnuti je nejlepsi nezrat, ale ja kojim, takze jist musim, ale myslim si, ze jim opravdu zdrave a ne moc kaloricky a stejne to dolu nejde
Nevite jake je nejlepsi cviceni, abych nezatezovala klouby?
A jinak uz se tesim, jak spolecne udelame prebytecnym kilum papa
![]()
ahoj,
já bych se taky ráda přidala, hubnu zatím 14dnů a mám dole tak 2 kg, ale samotnou mě to nebaví. Ráda se přidám, jinak já už jsem od porodu 2,5 roku, ale díky zdravotním problémům mám nyní 91,6 kg a 158cm. Nutně potřebuji dát dole aspoň 20kg. Budu ráda, když nás tu bude víc. ![]()
Příspěvek upraven 03.07.11 v 21:10
věřím tomu, že když se nás sejde víc a budeme se vzájemně podporovat, ža každá shodíme to, co chceme ![]()
Holky a jaký držíte jídelníček? Já jím 5× denně malé porce, jen zdravého jídla. Dneska jsem měla strašnou chut na čokoládu, tak jsem půl hodiny stála u špajzu a čuchala jí
No a nakonec jsem odolala ![]()
Jsem ráda, že se nás tu sešlo tolik
, myslím, že to určitě všechny dokážeme. Navrhuji, abychom se příští týden v neděly pochlubily s výsledky a vzájemně se povzbudily
. Vodaziva: také mám problémy se zátěží na klouby a to po cvičení na orbitreku, takže dopadl tak, jak jsem předpokládala, je to věšák
. Doktor mi doporučil 100% plavání, ale plavat nechodím, přeci jen mi trošku vadí má nadváha a ukazovat se nechci
a pak ještě..nevím jak se to přesně píše nording walking chození o hůlkách
… Pro mě nejtěžší na hubnutí bude asi to, že se budu muset vzdát mé milované a nenáviděné nutelly. Holky, tak se za sebe stydím, dokážu sníst 4× 400g nutelly týdně. No je to strašné. Navykla jsem si po šestinedělí, na deprese jako stvořená ![]()
Ahojky holky tak jdu mezi vás.Jsem 9 měsícu po porodu.Moje puvodní váha byla 63kg což bylo super a během těhotenství sem přibrala 24kg a při mé výšce 158cm sem byla fakt koule.Schodila sem 18kg a ten zbytek ne a ne dolu.Kratasy a kalhoty co sem nosila vuuubec nedopnu takže smula a mám strach že už je ani neoblíknu
Poradíte nějakou dietku?Je fakt že sem kojila jen 4 měsíce a váha šla dolu a ted??nic moc a to už chodim do práce takže ten pohyb tam je. ![]()
Já nepojedu podle žádné diety. Budu se snažit jíst 5× denně a zdravě, což bude asi nejtěžší
a hodně pít. Se sportem moc nekamarádím a tak cvičit se donutím alespoň těch 30 min denně.
Tak já taky nepojedu podle žádné diety na to já prostě nejsem-jsem líná no
budu se snažit dobře vařit, hodně pít, dlouhé procházky s kočárkem a až my skončí první menzes po porodu tak se chystám do bazénu si zaplavat
pokud se teda vejdu aspoń do nějakých plavek
a budu chodit buď ráno nebo večer
Holky,jednou jsem cetla docela dobrou knihu a tam bylo napsano, ze hubnuti neni o diete, ale o zivotnim stylu a je to dlouhodoba zalezitost, ktera se musi menit postupne. Tak co si tak dat na nejblizsi dobu, jak nas tak tady ctu, takovy cil - vypit 3 litry vody denne + jist 5 x denne. Me tohle teda nejde
tekutiny nehlidam, jen se snazim pit, protoze aby se mi tvorilo mleko, ale asi piju malo a jidlo mam 5× denne, ale je fakt, ze obcas „neco kolem zobnu“ a to je taky peklo, to kdyz se sectou ty zobance, tak z toho bude asi dalsi porce jidla. A jeste me napadlo, ze bychom si tady mohly psat online jidelnicek. Tzn. po snidani napsat co jste mely, po svacine…atd., bude nas to motivovat jist zdrave a male porce, pac se tady budeme chlubit
a na druhou stranu to bude fajn impuls pro ostatni, co si treba prichystat na jidlo na druhy den ![]()
A do toho plavani jdu, i kdyz se teda taky stydim v tomhle poporodnim tele
![]()
Jo a samozrejme kdo nebude mit pristup k internetu nebo cas, tak ten jidelnicek dopise dodatecne najednou, to je jasne, ja treba taky o vikendech byvam na compu mene a spis jsem s rodinou venku, takze zase zadny stres
![]()
Jen chci trochu poradit.
Dopoledne uhlohydráty, tj.chléb, rohlíky, prostě pečivo, ale tmavé.
Ovoce jen do 14:00.
Pít alespoň 3 litry neslazených nápojů denně.Jestliže si dáte kávu, vypijte k ní alespoň jednou, ale raději 2× tolik vody.
Zeleninu denně 0,5kg.
Mít při redukci příjem 5000 - 6000kJ.
Odpoledne spíš jíst bílkoviny, sýry, maso, ryby, šunku, tvaroh,…
Přeji všem hodně štěstí a hlavně sportujte, bez pohybu to nepůjde
!