Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Dobré ránko holky ![]()
tak dneškem jsme začali s manželem taky ![]()
K snídani jsme měli 1 rohlí se šunkou a neslazenej čaj
k obědu mám udělaný šunkofleky a na večeři nakrájím zeleninu anebo udělám buď rajšatovej nebo okurkovej salátek ![]()
Jinak dneska mám hlídání, za chvilku my konmčí mateřská-tak si jedu vyřídit 3 letej rodičák a ještwě jedu odvézt papíry do práce ohlůedně dovolené-takže lítání bude až dost
a až se vrátí manža z práce, tak se půjde ještě na procházku s kočárkem ![]()
vypadá to že venku bude krásně
tak se mějte hezky a hubnutí a pohyby zdar ![]()
Dobré dietní ráno-jelikož po víkendu nemáme doma ani drobek pečiva,snídám jogurt s vločkami a k sváče mám připravené jablko.Uvařila jsem si mega konvici bylinkového čaje,kterou musím do večera vypít.Nevím čím to je,ale už teď se cítím nějak lehčí
Asi mě povznáší to předsevzetí ![]()
Minutet píše:
Dobré dietní ráno-jelikož po víkendu nemáme doma ani drobek pečiva,snídám jogurt s vločkami a k sváče mám připravené jablko.Uvařila jsem si mega konvici bylinkového čaje,kterou musím do večera vypít.Nevím čím to je,ale už teď se cítím nějak lehčíAsi mě povznáší to předsevzetí
Hromnice - a kde mate svacinky?
A at dneska vse vyridis v poradku, taky me to brzy ceka
![]()
Jj je potřeba naopak jíst víc než normálně, takže svačinky jsou nezbytný. Na mě nejlíp funguje jíst co dvě tři hodiny trochu něčeho netučnýho a nesladkýho. Takže dneska k snídani jogurtek s vločkama a žitnej chlebík se šunkou, k svačině meloun a ananas, k obědu bude květákovej mozek s brambůrkama…no a odpolko asi jogurt a pak nějaká ta zeleninka, to prokládám jak mě honí mlasná ovocem a zeleninou a k večeři nevim…musím zajít nakoupit, páč jsme po víkendu vyžraný ![]()
ahoj holky
tak já ráno začala předpisově - plátek slunečnicového chleba s plátkem sýra + rajče a paprika.
Pak svačinka hrst třešní, oběd kungpao s rýží. A jak jsem se tak pěkně držela, tak jsem před chvílí načla esíčka
No takže dokud malý spí, tak jdu na orbitrek. Snad bude zítřek lepší a chutě mě přejdou. ![]()
Holky, já se picnu
včera jsem si v Tescu koupila váhu, co počítá uk a vodu v těle, je do 150 kg, což teda rozhodně némám a když jsem z ní slejzala tak praskla
teda lekla jsem se pěkně a pěkně jsem se taky vytočila
takže hubnutí začíná
Barique
, nic si z toh nedělej, to byl určitě šmejd, ta váha. Ale jinak hubnutí zdar.
Já se dnes docela držím, až na to nepravidelné jezení
. Byli jsme zas na domečku, takže to bylo složitější, ale dalo se to. Na jednu svačinku jsem si dala třešně a na druhou hrášek ze zahrádky. Celý den byl dnes náročný, takže nevím, jestli mi bylo blbě z diety nebo ze stresu kvůli domu
. Zítra se to ukáže
.
Taky jím ukázkově
K snídani 2 plátky toastového lunečnicového chleba s plátkem fittness šunky a s plátkem madeland light,vejce na tvrdo,bylinkový čaj.K svačině banán a jogurt,na oběd brambor vařený ve slupce,dušená zelenina a makrela,k odpol.svačině ovocný zákys a jablko,k večeři zeleninová polévka s plátkem toastovýho chleba.Hubnutí zdar ![]()
Barique sorry ale
, jako to mě fakt pobavilo…ale jak psal někdo, určitě to byl šmejd
![]()
No já dneska zhřešila a ukrala malýmu jeden bonbon
Prostě jsem dostala takovou chuť na sladký to se nedalo. Ale jinak pohoda jahoda…k sváče merunka a rýžovej chlebik se šunkou a k večeři moskva s 20% eidamem borynou, je skvělej mńam a šunka z lídlu, ta jako nemá chybu, 92 procent masa, no a nějakou tu zeleninku. Zítra se chystán popojet zase na rotopedu , teda jestli v tom vedru nechcípnu ![]()
Ach jo, no tak to ja se ani nevyjadruju
byli jsme u svagrove natrhat tresne a upekla jsem ted na vecer nadychanou bublaninu s tresnema, tak jsem si ji dala na veceri
Ach jo, to je peklo. Ale holky az ted vidim, co ja vsechno jim a hlavne jak to jim, uplne blbe samozrejme ![]()
Vodo já nesmím péct nic, jinak hubnutí půjde do háje. Zbytek rodiny má smůlu
. Teď se ale děsím, moje bbička i manželova budou mít během pár dní narozeniny, to zas bude
. Jedna má osmdesátku, tak se chystá velká oslava, cukroví už je napečené
. nejlíp kyby mi ho ani neukazovali, jinak se zas nažeru a pak si to budu další týden vyčítat
.
Ahoj-tak včera jsem byla přímo ukázková-dokonce i s pitím.Dnes ráno mě přepadla strašná chut na sladké,tak snídám půl housky pomazané medem.Tak snad tak nehřeším.A dokonce si včera dcera přinesla zákusky a já odolala a ani jsem si nelízla. A Barique-směju se ještě ted-ale musel to být šok,ještě že se ti nic nestalo.Běž ten šmejd reklamovat.No já vlastně nemám taky váhu-takže bych si zajela do Tesca pro nějakou dobrou? ![]()
Dobré ránko holky ![]()
Tak jsem se včera jakžtakž držela. i když je pravda, že jsem úplně zapomněla na svačiny
a i s pitím to bylo o malinko lepší troufám si říct, že litr a půl jsem vypila což je u mně úspěch ![]()
jinak jak jsem byla včera žádat o ten 3letej rodičák, tak jsem se tak rozčílila
to bylo vyřizování jak s blbcem a dopadlo to tak že jsaem dorazila domu a snědla jsem 2 margotky
fakt bych si nafackovala ![]()
jinak s tou váhou jsem se taky docela pobavila
a musím počkat až my příští týden přijde poslední celá nměsíční mateřswká a budu muset nakllusat do toho Tesca pro tu váhu taky protože ji doma nemáme ![]()