Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
ahoj holky zejtra jdu ke kadeřnici (nu už to potřebuju
)a chtěla bych nejakou změnu jak barvy tak střihu, trochu to oživit atd. hodte mi sem prosím náký týpky na pěknej učes a barvičky ![]()
Ahoj, já se inspirovala na těchto stránkách účesy , myslím, že se musíš zaregistrovat, ale stopro tam nápady najdeš!
to se nedá určit.. to je podle tvaru a typu obličeje
Ale držím palečky ať něco najdeš ![]()
Tak to ja jdu pristi stredu,uz se fakt tesim,ze mi s tema vlasama zas neco udela a budu vypadat jak clovek ![]()
Ono je tezky rict,co by ti sluselo a navrhnout nejaky uces,kdyz clovek nevi jak vypadas ![]()
Monny89 píše:
to se nedá určit.. to je podle tvaru a typu obličejeAle držím palečky ať něco najdeš
nu já nevim sem k sobě krirická co sluší jinym me by asi neslušelo, já nevim, nu, uvidíme co z toho vzejde ![]()
Pajule22 píše:
Tak to ja jdu pristi stredu,uz se fakt tesim,ze mi s tema vlasama zas neco udela a budu vypadat jak clovek
Ono je tezky rict,co by ti sluselo a navrhnout nejaky uces,kdyz clovek nevi jak vypadas
hm a já blbá si řikala , že mají fotku na ikonce
to sem tele, nu:-) sourý pošli jestli nákou najdu
se nedivim ty jo, já nebyla pul roku a teda už jako brutus , k člověku mam hodně daleko ![]()
Ahoj, změny se neboj. Já - blondýna se světlou pletí- jsem se před měsícem nechala obarvit no hodně tmavě hnědou. Byl to pro všechny šok, ale reakce super a i já jsem nasdmíru spokojená. Prokoukla jsem a jsem výraznější, jen se musím víc balíčit, ale nepřeháním to.
Držím palce ![]()
holky tady je ta fotka, ted už tak nevvypadam tady sem to sice měla už trochu odrostlý ale pořád to šlo, jinak jinou novjší fotku nemam nu…
jjelena píše:
Ahoj, změny se neboj. Já - blondýna se světlou pletí- jsem se před měsícem nechala obarvit no hodně tmavě hnědou. Byl to pro všechny šok, ale reakce super a i já jsem nasdmíru spokojená. Prokoukla jsem a jsem výraznější, jen se musím víc balíčit, ale nepřeháním to.Držím palce
ahojik změny se právě nebojim,ale nevim co aby to nebyla změna až tak veliká a s okolím to neseklo
Fákt ,to sem přesně udelala já, do těhpotenství sem si furt nechala blond a jelikož sem blázen do barviček tak třeba spolu s ružovým, modrým foalovým melírem, nu pak sem otěhotněla a šla sem upa do něčeho jinýho. duvod byl takovej , že já měla břicho a všichni co me až tak dobře neznali pořád vy ste ale mladá to vám je sotva 16,ale to asi ani ne co??? když sem nebyla namalovaná ani na 15 mě nikdo netypoval, tak sem se naštvala věděla sem , že tmavá dá trochu do věku , ale bála sem se protože sem taky bledule,ale naštěstí pohoda naopak mi většina lidí změnu chválila, nu a ted mam chut do tý tmavý hodit zase nákou barvičku, aby to nák oživilo moji osobnost ![]()
jajinka veverka píše:Pajule22 píše:hm a já blbá si řikala , že mají fotku na ikonce
Tak to ja jdu pristi stredu,uz se fakt tesim,ze mi s tema vlasama zas neco udela a budu vypadat jak clovek
Ono je tezky rict,co by ti sluselo a navrhnout nejaky uces,kdyz clovek nevi jak vypadasto sem tele, nu:-) sourý pošli jestli nákou najdu
se nedivim ty jo, já nebyla pul roku a teda už jako brutus , k člověku mam hodně daleko
No fotka na ikonce je,ale dost mala ![]()
A kadernice ti neporadi??ta by se v tom mela vyznat ne ![]()
ja jsem byla minulej rok u jedny novy mlady holciny a nechala jsem si poradit od ni…jsem tmavej typ,vlasy mam tmave,barvim si je posledni dobou vetsinou jen na cerno,driv jsem si davala cervene meliry.A minulej rok jsem si poprve nechala udelat i blondate meliry a bylo to fakt dobry ![]()