Změna účesu

7142
22.6.11 15:33

změna účesu

ahoj holky zejtra jdu ke kadeřnici (nu už to potřebuju :-) )a chtěla bych nejakou změnu jak barvy tak střihu, trochu to oživit atd. hodte mi sem prosím náký týpky na pěknej učes a barvičky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5009
22.6.11 15:39

Ahoj, já se inspirovala na těchto stránkách účesy , myslím, že se musíš zaregistrovat, ale stopro tam nápady najdeš!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
22.6.11 17:40

to se nedá určit.. to je podle tvaru a typu obličeje :nevim: Ale držím palečky ať něco najdeš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
22.6.11 20:18

Tak to ja jdu pristi stredu,uz se fakt tesim,ze mi s tema vlasama zas neco udela a budu vypadat jak clovek :D
Ono je tezky rict,co by ti sluselo a navrhnout nejaky uces,kdyz clovek nevi jak vypadas :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
22.6.11 21:38
Monny89 píše:
to se nedá určit.. to je podle tvaru a typu obličeje :nevim: Ale držím palečky ať něco najdeš :kytka:

nu já nevim sem k sobě krirická co sluší jinym me by asi neslušelo, já nevim, nu, uvidíme co z toho vzejde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
22.6.11 21:40
Pajule22 píše:
Tak to ja jdu pristi stredu,uz se fakt tesim,ze mi s tema vlasama zas neco udela a budu vypadat jak clovek :D
Ono je tezky rict,co by ti sluselo a navrhnout nejaky uces,kdyz clovek nevi jak vypadas :)

hm a já blbá si řikala , že mají fotku na ikonce :mrgreen: to sem tele, nu:-) sourý pošli jestli nákou najdu :-) se nedivim ty jo, já nebyla pul roku a teda už jako brutus , k člověku mam hodně daleko :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
22.6.11 21:44

Ahoj, změny se neboj. Já - blondýna se světlou pletí- jsem se před měsícem nechala obarvit no hodně tmavě hnědou. Byl to pro všechny šok, ale reakce super a i já jsem nasdmíru spokojená. Prokoukla jsem a jsem výraznější, jen se musím víc balíčit, ale nepřeháním to.

Držím palce :palec:

• Citovat
  • Upravit
7142
22.6.11 21:55

holky tady je ta fotka, ted už tak nevvypadam tady sem to sice měla už trochu odrostlý ale pořád to šlo, jinak jinou novjší fotku nemam nu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
22.6.11 22:00
jjelena píše:
Ahoj, změny se neboj. Já - blondýna se světlou pletí- jsem se před měsícem nechala obarvit no hodně tmavě hnědou. Byl to pro všechny šok, ale reakce super a i já jsem nasdmíru spokojená. Prokoukla jsem a jsem výraznější, jen se musím víc balíčit, ale nepřeháním to.Držím palce :palec:

ahojik změny se právě nebojim,ale nevim co aby to nebyla změna až tak veliká a s okolím to neseklo :mrgreen: Fákt ,to sem přesně udelala já, do těhpotenství sem si furt nechala blond a jelikož sem blázen do barviček tak třeba spolu s ružovým, modrým foalovým melírem, nu pak sem otěhotněla a šla sem upa do něčeho jinýho. duvod byl takovej , že já měla břicho a všichni co me až tak dobře neznali pořád vy ste ale mladá to vám je sotva 16,ale to asi ani ne co??? když sem nebyla namalovaná ani na 15 mě nikdo netypoval, tak sem se naštvala věděla sem , že tmavá dá trochu do věku , ale bála sem se protože sem taky bledule,ale naštěstí pohoda naopak mi většina lidí změnu chválila, nu a ted mam chut do tý tmavý hodit zase nákou barvičku, aby to nák oživilo moji osobnost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
23.6.11 07:05
jajinka veverka píše:
Pajule22 píše:
Ono je tezky rict,co by ti sluselo a navrhnout nejaky uces,kdyz clovek nevi jak vypadas :)
hm a já blbá si řikala , že mají fotku na ikonce :mrgreen: to sem tele, nu:-) sourý pošli jestli nákou najdu :-) se nedivim ty jo, já nebyla pul roku a teda už jako brutus , k člověku mam hodně daleko :-D

No fotka na ikonce je,ale dost mala :)
A kadernice ti neporadi??ta by se v tom mela vyznat ne :)
ja jsem byla minulej rok u jedny novy mlady holciny a nechala jsem si poradit od ni…jsem tmavej typ,vlasy mam tmave,barvim si je posledni dobou vetsinou jen na cerno,driv jsem si davala cervene meliry.A minulej rok jsem si poprve nechala udelat i blondate meliry a bylo to fakt dobry :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková