Centrum redukce váhy - máte někdo zkušenost?

Anonymní
30.6.11 21:19

máte někdo zkušenost?

http://www.hubnete.cz/romana1/ máte s tím někdo zkušenost? funguje to? paní mi má poslat nějaké cosi na pití,co budu mít jako snídani a jako večeři a prý budu hubnout tak 3kg/měsíc…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
46669
30.6.11 21:24

Obávám se, že tři kila za měsíc nezhubneš čímsi na pití :roll: . Možná, kdybys teda jen pila tohle a nic k tomu nejedla, to jo :mrgreen:
Jsou to zase chytáky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
30.6.11 21:27

Já tomu nevěřím,zhubneš pohybem a vyváženou a zdravou stravou.A z vlastní zkušenosti vím,že když chceš zhubnout a makat,dokážeš to :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
24.8.11 13:09

chtěla jsem se zeptat jestli vám to pomohlo, jestli jste opravdu zhubla. Dnes mě také kontaktovali a nabízeleli mi tento šejk k snídani, ale za 2000,– na měsíc. Nechce se mi tomu věřit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
24.8.11 13:23
eliáška píše:
chtěla jsem se zeptat jestli vám to pomohlo, jestli jste opravdu zhubla. Dnes mě také kontaktovali a nabízeleli mi tento šejk k snídani, ale za 2000,– na měsíc. Nechce se mi tomu věřit…

No, to určitě pomůže, protože dáš dva litry za nějakej humáč a nezbyde ti na jídlo, takže zhubneš raz dva… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
24.8.11 14:00
KPKristy píše:
eliáška píše:
chtěla jsem se zeptat jestli vám to pomohlo, jestli jste opravdu zhubla. Dnes mě také kontaktovali a nabízeleli mi tento šejk k snídani, ale za 2000,– na měsíc. Nechce se mi tomu věřit…
No, to určitě pomůže, protože dáš dva litry za nějakej humáč a nezbyde ti na jídlo, takže zhubneš raz dva… :mrgreen:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
yetti 111
30.9.11 18:11

Nevím,jak vy,ale já toho zkoušela hodně.a pomohl mi ubrat kg právě ten koktejl.za tři měsíce 9 kg.Co jsem zaplatila na koktejlu,ušetřila jsem na jídle.A nevím,proč říkáte HUMÁČ,když to docela chutná.Ale to je jen můj názor.A teď už to neberu a váha mi zůstala.

• Citovat
  • Upravit
140
30.9.11 20:06

Myslím, že to je Herbalife. Snídani a večeři nahrazují koktejly. Osobní zkušenost s tím nemám, ale nevěřím tomu. Bez pravidelného pohybu a rozumného stravování nezhubneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alena Alísek
5.12.11 15:05

doplňky stravy

Koukám, že drahý Herbalife jede..mě nachytali na Herbalife jednou.dala jsem za to 1600,– a výsledek žádný, Ale narazila jsem na úžasnou věc: ACAI. je to ovoce, ze kterého se dělají různé preparáty. Beru již druhé balení ACAI Slim a mám 3 kila dole a budu si muset jít nakoupit nové kalhoty. já osobně si myslím, že nezhubnete jen tím, že budete jíst nějaké preparáty.ale když k tomu dáte i trochu pohybu. půjde to samo dolu.uvidíte. To Acai Slim má výhodu v tom, že zabraňuje ukládání tuku a dodává pocit sytosti. Dost se těd o ACAI mluví.

• Citovat
  • Upravit
Alena Alísek
5.12.11 15:07

No to máte pravdu..nebo se před den nacpete 3 litrama vody..a to už pak v žaludku nezbude místo na nic. :) Zkuste ACAI Slim.

• Citovat
  • Upravit
Kekonek
7.3.12 09:13

No já jsem si to objednala,vyzkouším a uvidím,mě ta paní řekla to samé,tak doufám,že pak nebubu mlátit :zed:

• Citovat
  • Upravit
182
7.3.12 19:29

ahoj holky, doufám, že kladně přispěju do diskuse. Kdysi jsem začínala pracovat v takovém ,,centru,, a můžu Vám rovnou říct, že se jedná jen o obchodní taktiky a vymámení peněz, po žádné přípravku, ani kokteilu nikdy nezbubnete.. je to jen ,,doplněk stravy,, a pro účinek to tvoří jen asi 10% .. je to jen pomocný prostředek. Nyní pracuji jako konzultant pro zdravý životní styl a trenér fitness, s doplňkama různých značek i s centry pro hubnutí mám svoje zkušenosti. Jasně, že existují doplňky stravy, díky který zhubnete, ani nevíte jak.. ale pak takové klientky přijdou na měření a zjistíme, že jediný úbytek, který nastal, byl ve svalové hmotě a nikoliv v tuku! tím pádem si zpomalily bazální metabolismus… a pak stačí jediné zakolísání a váha jde nahoru dvakrát tolik :pankac: Hlavní je vlastní úsilí, snaha a motivace.. Základem je pitný režim (30%), úprava stravovacích režimů (40%), pohyb (20%) a pak doplňky stravy (10%) držím palečky, aby se Vám dařilo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jarmila21
29.3.12 12:24

máte někdo zkušenost

Ráda bych upozornila, že je to opravdu doplněk stravy. Diety způsobí ubývání svalové hmoty, a vyčerpají organizmus ještě více, než byl před dietou. Po dietě si buňky začnou dělat „rezervu“, kdyby náhodou zase musely hladovět (lidově řečeno).Ale je třeba se zamyslet, co v tom doplňku je. Dnes jen ze stravy, byť i zdravé nejsme schopni tělu dodat všechny vitamíny a živiny, o vláknině ani nemluvím (protože syrové ovoce a zeleninu lidi prostě nejí), jedno jablko denně to nezachrání. A právě v té výživě (koktejlu)je vše to, co je třeba tělu dodat kromě normální stravy. Pokud má tělo to, co potřebuje, umí si poradit samo. 60-70% dnešních nemocí je právě z nezdravé stravy. A nesnažte se, prosím, svým názorem někoho zviklat, když chce být zdravý. Pokud mají výživu odzkoušenou i sami lékaři, tak ji pro zlepšení kondice i zdraví doporučují. Tak si myslím, že to je více, než když někdo jen „slyšel“ nebo „si "myslí“. Každý má nárok na svůj názor, ale dámy: pravda, bez změny jídelníčku to nejde, bez pitného režimu už vůbec ne a pokud někdo nezvládne cvičit (nejsme všechny mladé), stačí denně hodinová procházka. Vyzkoušela jsem několik středisek wellness i zdravé výživy a vybrala jsem si tu, která pomohla mně i mé široké rodině. A světe div se, ony se nám všem upravily i zdravotní problémy.Tak jsem se nakonec rozhodla pro spolupráci s Centrem redukce váhy a mohu na základě vlastních dlouhých zkušeností rozdávat kvalifikované rady.
Takže: to není „cosi na pití“, ale je to po ránu do prázdného těla dodat to, co potřebuje a tělo už si poradí samo. Bílé pečivo, buchty a chleba s „něčím“… zamyslete se, co v tom může být za vitamíny a živiny. Zalepí to akorát střeva a pak už se zdravá strava ani živiny nemohou dostat do krve. Právě snídaně je to nejdůležitější, to teoreticky znáte,že?
Pokud výživa někomu nepomohla, pak nedodržoval to, co mu poradce poradil. Ale k tomu se nikdo neřizná… Jednodušší je - to pomluvit. To je zase můj zasvěcený názor. Taky hubnu a jojo efekt se nedostavuje, i když přeruším… Ty 3 kg měsíčně jdou shodit, ale je to individuální u každého jinak. Jo a u toho ACAI pozor, prostudujte si složení. Aby to nebyla samá chemie, jako v lékárnách. Tělo potřebuje výživu, ne chemii. Přeji všem hodně úspěchů!!!

• Citovat
  • Upravit
magdalena1234
10.6.12 11:35

Centrum redukce váhy

Je to jen „maskovaný“ Herbalife a ten po zkušenostech z minula už nemusím. Mám ověřeno, že jejich zaručeně přírodní doplňky mi pomohly pouze se zhubnutím peněženky. Už vím, že se dá hubnout i běžně dostupnými potravinami a životosprávou, kterou beru jako samozřejmý životní styl.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková