Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Nechala bych si udelat ster na koznim. Pokud jsou to opravdu natekle bolaky, ktere nejsou vymacknout, je mozne, ze je za tim nejaka bakterie. Ja takto mela nekolik bolaku a podle steru za to mohl zlaty stafylokok MRSA, po prelečení silnými antibiotiky uz se nové netvoří.
Zkuste sehnat jednu léčivku jmenuje se naduť Madagaskarská koukněte na Wikipedii její využití je velmi rozsáhlé používám na vše co se týká hojení, pomáhá i na bolest… případně
Ji m doma opravdu spoustu mohu zaslat šťávu z listů nebo i i kytku jako takovou zda víte jakou přepravu prezije peníze nechci
@Anonymní píše:
Dobrý den, prosím o radu. Co to může být, respektive z čeho? Hodně mi to začalo po covidu. Přikládám fotku, ikdyž trochu zkresluje, ve skutečnosti to mám dost zarudlé, bolavé a když nějaký pupínek vymáčknu tak teče jen krev. Mám to už cca 3 měsíce a vůbec se to nelepší. Už jsem zkusila vše, od Dr jsem dostala nějakou míchanou mast s ATB, zinkovou mast, zkoušela jsem i domácí konopnou a nepomáhá vůbec nic. Začala jsem čistit několikrát denně peroxidem a koupila jsem dnes sírové mýdlo a doufám v nějaké zlepšení.. má někdo něco podobného?
Dobrý den, vyřešila jste,,prosím??? Chodím na kožní, pupínky na čtyřech místech v obličeji…ATB nezabírají, je to hrůza mám to už 5 měsíců, vždycky mají tendenci zmizet a pak se zase objeví, je to děs, tak prosím o radu, jestli jste vyřešila, dekuji