Boláky na obliceji

Napsat příspěvek
Velikost písma:
679
8.6.22 22:19

Nechala bych si udelat ster na koznim. Pokud jsou to opravdu natekle bolaky, ktere nejsou vymacknout, je mozne, ze je za tim nejaka bakterie. Ja takto mela nekolik bolaku a podle steru za to mohl zlaty stafylokok MRSA, po prelečení silnými antibiotiky uz se nové netvoří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.6.22 20:54

Zkuste sehnat jednu léčivku jmenuje se naduť Madagaskarská koukněte na Wikipedii její využití je velmi rozsáhlé používám na vše co se týká hojení, pomáhá i na bolest… případně
Ji m doma opravdu spoustu mohu zaslat šťávu z listů nebo i i kytku jako takovou zda víte jakou přepravu prezije peníze nechci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
27.2.24 10:47
@Anonymní píše:
Dobrý den, prosím o radu. Co to může být, respektive z čeho? Hodně mi to začalo po covidu. Přikládám fotku, ikdyž trochu zkresluje, ve skutečnosti to mám dost zarudlé, bolavé a když nějaký pupínek vymáčknu tak teče jen krev. Mám to už cca 3 měsíce a vůbec se to nelepší. Už jsem zkusila vše, od Dr jsem dostala nějakou míchanou mast s ATB, zinkovou mast, zkoušela jsem i domácí konopnou a nepomáhá vůbec nic. Začala jsem čistit několikrát denně peroxidem a koupila jsem dnes sírové mýdlo a doufám v nějaké zlepšení.. má někdo něco podobného? :,(

Dobrý den, vyřešila jste,,prosím??? Chodím na kožní, pupínky na čtyřech místech v obličeji…ATB nezabírají, je to hrůza mám to už 5 měsíců, vždycky mají tendenci zmizet a pak se zase objeví, je to děs, tak prosím o radu, jestli jste vyřešila, dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek