Bolavý konečník po porodu

Anonymní
29.3.23 21:43

Bolavý konečník po porodu

Ahoj holky, mám rok po porodu a stále mě trápí konecnik. Jde o to, ze při porodu mě malá hodně potrhala a bohužel mě museli uspat a zašít na sále. Nikdy jsem s tím problém neměla, až teď po tom porodu. Teď už je to rok a stále mám problémy hlavně když jsem na velké na wc, konecnik jakoby se “vyvalil” ven a strašně to bolí ale jen když jsem na velké. Jsem objednána na gyndu, myslíte ze by mě s tím mohla poradit? Nikde jsem tohle neřešila. Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
29.3.23 22:21
@Anonymní píše:
Ahoj holky, mám rok po porodu a stále mě trápí konecnik. Jde o to, ze při porodu mě malá hodně potrhala a bohužel mě museli uspat a zašít na sále. Nikdy jsem s tím problém neměla, až teď po tom porodu. Teď už je to rok a stále mám problémy hlavně když jsem na velké na wc, konecnik jakoby se “vyvalil” ven a strašně to bolí ale jen když jsem na velké. Jsem objednána na gyndu, myslíte ze by mě s tím mohla poradit? Nikde jsem tohle neřešila. Děkuji.

To by chtelo hned na proktologii. Ja mela taky po porodu problemy, duvod jsem se nedovedela, ale pokazde jsem na vetsi potrebe brecela bolesti, trvalo to cca mesic. Doted me trapi bolesti konecniku pri ovulaci a pri gynekologickem vysetreni me to boli stejne a na stejnem miste, jako tehdy po porodu. Odpoved proc mi ale nikdo nedal. Drzim palce, at se das do kupy :srdce:

• Citovat
  • Upravit
36133
29.3.23 22:23

Máš hemeroidy. Objednej se na proktologii, na gynde s tím nic neudělají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
29.3.23 22:36

Hemeroidy. Už dávno jsi to měla řešit m po porodu celkem běžná záležitost. Jako první pomoc si v lékárně kup mast a čípky. Ale rozhodně navstiv proktologii. Oni totiž záleží, jak moc vážne to je :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí