Bolavý prst po říznutí se

1
1.2.25 23:09

Bolavý prst po říznutí se

Dobrý den,
Řízl jsem se do prstu mixérem (točil se), pořezal jsem se na prvním článku, byla to tržno-řezná rána. Byla sešitá třemi stehy bez umrtvení, po dvou týdnech stehy vydané. Byly tam strupy které už opadaly. Přijde mi že s prstem něco je, mám tam snížený cit, když se něčeho dotknu cítím bolest a tlak, přejde mi že to je to co snižuje citlivost, má to tak být? Hojí se ještě prst? Nebo mám navýšit doktora.
Nechce se mi tam zbytečně chodit.
Doufám že je to tady v pořádku, nevím kde jinde se zeptat, dopředu děkuju maminky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6626
2.2.25 00:27

Skoč do lékárny a kup si vitamíny B pro obnovu nervů. Škoda, že ti je nedali už od začátku. Bohužel, tyhle problémy můžou přetrvávat dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Asta135
2.2.25 08:09

Já jsem teda po větším zranění - komplikovaná otevřená zlomenina pažní kosti. No, mám tám kus železa, pár šroubů a všechno to mám zašitý. Je to od nehody 3 roky. A při dotyku na předloktí cítím taky takovou otupělost, lehký mravenčení a ten cit tam není ještě stále úplně v pohodě.

Pak jsem měla prokousnutý kloub na prstu - kočka, hezky skrz na skrz a mohu potvrdit, že to bolelo pěkně dlouho.

No a teď v létě jsem si prořízla blánu mezi malíčkem a prsteníčkem cca 1cm hluboko. Šité to nebylo, jen se slepovaly prsty k sobě a bolelo to taky dlouho jako prase.

Nikde nepíšeš, jak je to od úrazu dlouho, ale já bych počkala. Totální hojení vč. té nervové části trvá dlouho.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák